coffeebeansantalya
Barista
- İsim
- Erdem
| kernelcoffee.co | Honduras Bella Vista | 175.00 | 0 | |
| kernelcoffee.co | Panama Bajo Lino | 135.00 | 0 | |
| kernelcoffee.co | Panama Santa Elena | 135.00 | 0 |
dün olmayan 3 yeni çekirdek gelmiş
| kernelcoffee.co | Honduras Bella Vista | 175.00 | 0 | |
| kernelcoffee.co | Panama Bajo Lino | 135.00 | 0 | |
| kernelcoffee.co | Panama Santa Elena | 135.00 | 0 |
sca puanlarini ogrenebilir miyiz?
kernelcoffee.co Honduras Bella Vista 175.00 0 kernelcoffee.co Panama Bajo Lino 135.00 0 kernelcoffee.co Panama Santa Elena 135.00 0
Bende şimdi bakıyordum. Gözüme 2naturel bi anaerobik kestirdim
kernelcoffee.co Honduras Bella Vista 175.00 0 kernelcoffee.co Panama Bajo Lino 135.00 0 kernelcoffee.co Panama Santa Elena 135.00 0
ben bu kadar fark öngörmemiştimAdam kazandı![]()
Honduras Bella Vistasca puanlarini ogrenebilir miyiz?![]()
Abant öneriyorlar.Kernelin önerdiği bir şişe su markası varmıdır acaba ?
Honduras El Jaralon için espresso kavrum seçeneği var..kiloluk alımda kodu da girinde güzel indirim oluyoAnladığım kadarıyla omni kavrum yapıyorlar. Espresso için ne alsam bilemedim. Filtrede kosta rikalar dikkat çekiyor. Deneyimleyenlerin deneyimlerini paylaşması iyi olur gibi![]()
mümkünse tercih ederiz +1Soyle bir sorum olacak, indirim kodu ile kadıkoyden teslim alabiliyor muyuz![]()
süper olurSelamlar, bir sorum olacak; Kosta Rika Las Lajas kahvesi özelinde 100 gramlık paket yapılması mümkün olur mu acaba? Fiyatı diğerlerine göre yüksek olduğu için herkes tatmış olabilir bu sayede. @kahveanalisti @asait
Selamlar, evet tabiki de. Haftaiçi saat 17.00ye kadar kesin atölyede oluyoruz. İnstagram üzerinden de konuma ulaşabilirsiniz.Soyle bir sorum olacak, indirim kodu ile kadıkoyden teslim alabiliyor muyuz![]()