• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Temmuz 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Nedense hiç Etiyopya kahvesi yok! :unsure:
Selamlar, yeni hasat Etiyopya kahvelerini bekliyoruz biz de. Bir iki hafta içinde yeni kahveler geliyor, ancak bizim onlar arasından seçip deneme kavramları yapıp satışa sunmamız bile 2 hafta sürüyor. Bir ihtimal bu ayın sonuna yetişebilir ancak söz veremiyorum.

Selamlar, bir sorum olacak; Kosta Rika Las Lajas kahvesi özelinde 100 gramlık paket yapılması mümkün olur mu acaba? Fiyatı diğerlerine göre yüksek olduğu için herkes tatmış olabilir bu sayede. @kahveanalisti @asait
Maalesef, hem indirim hem de 100gram satış bizi hem operasyon hem de maliyet açısından çok zorlayacak, o yüzden bu yola girmek istemedik. Özellikle bu kahveyi çoğu kişinin denemesi taraftarıyım ancak bu konuda yardımcı olamıyorum. Bizdeki stok biterse de ya da başka bir kavurucudan denemek isterseniz @William 'da da aynı kahveden mevcut, ona da göz atabiliriniz.

Bayramın 4. Günü mağazadan teslim alabiliyor muyuz acaba?
Selamlar,
Bayramdan sonraki hafta pazartesi ve salı zaten planlı bir üretimimiz var, atölyede olacağız. Haftanın geri kalanı için programımız belli değil hala ancak pazartesi veya salı günü atölyeden teslim seçeneği açık.

4852 sipariş numarası ile Panama Santa Elena,Bajo Lino tadıma katıldım.

Selamlar,
Bayramdan sonraki hafta pazartesi ve salı zaten planlı bir üretimimiz var, atölyede olacağız. Haftanın geri kalanı için programımız belli değil hala ancak pazartesi veya salı günü atölyeden teslim seçeneği açık.
Abim ben moka potta espresso yapıyorum ona göre kavrum secebiliyormuyuz

Costa rika las lajas,san cristobal ve ruwanda muhondo ile alima katıldım hem kavurucuya hemde bu indirime ulaşmamızda emeği gecen alım ekibine teşekkür ederim

Las Lajas, Ruwanda ve Cristobal'i cok merak ediyorum. Hakklarinda ovguden baska birsey gormedim🤩

Açgözlü gibi altı çeşit kahvesini sipariş ettim, hadi hayırlısı 🙃

3 cekirdek aldim ama kenyanin kavrum tarihi çok silik ve dağilmis, kahve elime 1inde ulasti ayni tarihte alan biri kavrumunu yazabilir mi acaba? simdiden tesekkurler.

Kolombiya santa Rosa ve Kosta Rika Las Lajas ile alıma katıldım. Bayramdan önce gelir umarım, alımda emeği geçen herkese teşekkürler 🙏🏻🙏🏻

Ersel Selamlar,
Öncelikli olarak kavruma göre değil, tada göre seçim yapmalısın. Asiditesi daha düşük olan kahvelerde, zaten kahvenin doğal hali bu şekilde olduğu için espresso kavurması yapmıyoruz. Brezilya Passeio, Panama Bajo Lino ile Kostarika San Cristobal omni-roast olmasına rağmen espresso için tavsiye ediyoruz. San Cristobal'ı ilave olarak türk kahvesi ve cold brew olarak biz de tüketiyoruz.
İlave olarak sadece Honduras El jaralon'da espresso seçeneği mevcut. Eğer tadım notları size hitap ederse onu da düşünebilirsiniz.

3 cekirdek aldim ama kenyanin kavrum tarihi çok silik ve dağilmis, kahve elime 1inde ulasti ayni tarihte alan biri kavrumunu yazabilir mi acaba? simdiden tesekkurler.
Ali bey selamlar,
Özelden sipariş numaranızı alabilir miyim?

Selamlar Santa Rosa tekrardan stoklara gelecek mi acaba ?

No espresso, no order

Sevindim, hayırlısı olsun.
18/07 sonrası ben de katılacağım alıma. Hele bir bayramı atlatalım, elimizdeki başka bir kavurucunun 23/05 tarihinde kavrulmuş çekirdeklerini bitirelim sağ salim. Kernel çıkmasına sevindim ama. (y):coffee:

Geri