• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Temmuz 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Merhaba,

Öncelikle ankete katılan her üyeye çok teşekkürler. Oylar başta 430'lardaydı ama bazı arkadaşlar yine fazladan oy vermiş :sneaky: onları sildiğimizde 415' oya düştü totalde.
Temmuz ayı anketini sonucuna göre 136 (%32,8) toplam oy ile Kernel Coffee birinci seçilen kavurucu olurken 59 toplam oyla Coffee Department ikinci seçilen kavurucu olmuştur.

Öncelikle Kernel Coffee Ahmet (@asait) ve Mustafa Bey'e hızlı dönüşleri ve sağladıkları indirim açısından teşekkürlerimi iletiyorum. Böyle bir darboğaz ortamında kabul etmemiz lazım ki indirim yapabilmek gerçekten çok değerli.

Detaylar aşağıdaki gibi;

https://kernelcoffee.co web sitesinde kullanacağınız kuponlar sayesinde tüm kahveleri %25 indirim ile alabilirsiniz.

250 gramlık kahvelerde geçerli indirim kodumuz ‘hellokahvekulubu

%25 indirim sadece 250 gramlık seçeneklerde çalışmaktadır. Bu süreçte maalesef ki vakumlu olarak kahve gönderemeyeceğiz yoğunluktan ötürü.

Kiloluk kahveleri hali hazırda olan %10 indirim üzerine yine ‘hellokahvekulubu2’ koduyla beraber ilave %20 indirimli satın alabilirsiniz.

İki kod beraber çalışıyor, isterseniz tek sepette hem paketli hem kiloluk ürünü satın alabilirsiniz.

Stokta çok az olduğu için Kolombiya Santa Rosa’nın ve Kostarika Las Lajas’ın kiloluk satışını maalesef bulunmamaktadır. Onun dışında stok durumu kritik seviyeye düşen kahveleri buradan yine sizlere haber vereceğiz.

Ücretsiz kargo için sınır 300 TL dir. Bunun altında kalan siparişler için kargo ücreti 30 TL olarak belirlenmiştir. Anlaşmalı kargo şirketimiz Sürat kargo. Çok aksi bir durum olmadığı sürece saat 16.00ya kadar gelen siparişleri aynı gün çıkartmayı planlıyoruz. Bayram için biz de hala sizin gibi kargo firmasından haber bekliyoruz. Hafta içi mağazadan teslim seçeneği mevcut, vaktimiz olduğu sürece iki muhabbet bir bardak kahve için de bekleriz.

Siparişlerle ilgili sorularınız için info@kernelcoffee.co eposta adresini kullanabilirsiniz. İnstagram veya forum üzerinden de elimizden geldiğince yardımcı olacağız tabi ki. Ancak hem normal siparişlerimiz hem de toplu alımın yoğunluğu olacağı için sizlerden de anlayış bekliyoruz.

Herkese şimdiden iyi bayramlar ve iyi alımlar diliyorum.

1656621538718.png

Alım ekibinin eline emeğine sağlık. Umarım Kazasız belasız bir toplu alım olur

Merhaba,

Öncelikle ankete katılan her üyeye çok teşekkürler. Oylar başta 430'lardaydı ama bazı arkadaşlar yine fazladan oy vermiş :sneaky: onları sildiğimizde 415' oya düştü totalde.
Temmuz ayı anketini sonucuna göre 136 (%32,8) toplam oy ile Kernel Coffee birinci seçilen kavurucu olurken 59 toplam oyla Coffee Department ikinci seçilen kavurucu olmuştur.

Öncelikle Kernel Coffee Ahmet (@asait) ve Mustafa Bey'e hızlı dönüşleri ve sağladıkları indirim açısından teşekkürlerimi iletiyorum. Böyle bir darboğaz ortamında kabul etmemiz lazım ki indirim yapabilmek gerçekten çok değerli.

Detaylar aşağıdaki gibi;

https://kernelcoffee.co web sitesinde kullanacağınız kuponlar sayesinde tüm kahveleri %25 indirim ile alabilirsiniz.

250 gramlık kahvelerde geçerli indirim kodumuz ‘hellokahvekulubu

%25 indirim sadece 250 gramlık seçeneklerde çalışmaktadır. Bu süreçte maalesef ki vakumlu olarak kahve gönderemeyeceğiz yoğunluktan ötürü.

Kiloluk kahveleri hali hazırda olan %10 indirim üzerine yine ‘hellokahvekulubu2’ koduyla beraber ilave %20 indirimli satın alabilirsiniz.

İki kod beraber çalışıyor, isterseniz tek sepette hem paketli hem kiloluk ürünü satın alabilirsiniz.

Stokta çok az olduğu için Kolombiya Santa Rosa’nın ve Kostarika Las Lajas’ın kiloluk satışını maalesef bulunmamaktadır. Onun dışında stok durumu kritik seviyeye düşen kahveleri buradan yine sizlere haber vereceğiz.

Ücretsiz kargo için sınır 300 TL dir. Bunun altında kalan siparişler için kargo ücreti 30 TL olarak belirlenmiştir. Anlaşmalı kargo şirketimiz Sürat kargo. Çok aksi bir durum olmadığı sürece saat 16.00ya kadar gelen siparişleri aynı gün çıkartmayı planlıyoruz. Bayram için biz de hala sizin gibi kargo firmasından haber bekliyoruz. Hafta içi mağazadan teslim seçeneği mevcut, vaktimiz olduğu sürece iki muhabbet bir bardak kahve için de bekleriz.

Siparişlerle ilgili sorularınız için info@kernelcoffee.co eposta adresini kullanabilirsiniz. İnstagram veya forum üzerinden de elimizden geldiğince yardımcı olacağız tabi ki. Ancak hem normal siparişlerimiz hem de toplu alımın yoğunluğu olacağı için sizlerden de anlayış bekliyoruz.

Herkese şimdiden iyi bayramlar ve iyi alımlar diliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 21052

Abi senin şu videolari izleyince direk aklıma tarkan geliyor

Coffee Departmant oy atan arkadaşlar :))) aylardır nerdeydiniz arkadaşlar... Kernel için sevindim. At originciler örgütlenelim... kahve ne önerirsiniz kernel’den?
Çıkıncaya kadar at origin

4774 siparii no ile siparişimi verdim. Stok problem olması sebebiyle hemen bir las jacas almak istedim :)

Son düzenleme:
Kernel hiç denemedim bakalım deneyelim ayın 5 inden sonra verelim siparişimizi🥳

Ruanda çok keyifli bir kahve.Güzel asiditesi var gövde yok denilecek kadar az.Kenya’nın kavrumunda bir sıkıntı gözükmemesine ragmen bir türlü verim alamadım.Las Lajas için de birkaç gün daha beklicem.Açmadım daha.Çok ümitliyim bakalım ne olcak.Bu arada kahveleri en az iki hafta bekleyin derim.Abant ve Pınar madranla güzel sonuçlar aldım.

Son düzenleme:
Toplu alımlara bir süredir katılmıyordum. Ben de uzun zamandır merak ediyordum Kernel’i, o yüzden toplu alımdan habersiz dün sipariş vermiş bulundum. Las Lajas ve Muhondo ile en azından deneyimlerinizi takip etmek güzel olacak :)

Hayır. Tüm haziran CD indirimi olsa bile 59 müridim bana her koşulda bağlı olduklarını göstermişlerdir.

Bi dahaki ay Sezy seçiyoruz, unutmayalım :D
Ben Kernel dedim bu ay. Ağustos Sezy+1, propaganda şimdiden başlasın, zira geç kaldın temmuz için.

Anladığım kadarıyla omni kavrum yapıyorlar. Espresso için ne alsam bilemedim. Filtrede kosta rikalar dikkat çekiyor. Deneyimleyenlerin deneyimlerini paylaşması iyi olur gibi :)

Şu çekirdeğin espresso kavrumu var. Belki ay içerisinde eklenir yeni bir tane, ben sorduğumda netleşmemişti henüz.
Tesekkurler. Espresso kavrum sart degil light roast da kullaniyorum espressoda. Ama lightdaki sikinti denemeden bilemiyorsun espressoda nasil olucagini ve bazen recete cikaricam diye espresso ile kesin olarak yakismicak cekirdegin yarisini harcayip bu karari veriyorum ve pek ekonomik olmuyor😊

Geri