• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Temmuz 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Alıma aşağıdaki çekirdekler ile katıldım, emeği olan herkese çok teşekkür ederim.

Panama Baja Lino
Honduras El Jaralon

Santa Rosa 'yı ciddi merak ediyorum kalmamış.
Kernel kavrumlarını ilk defa deneme fırsatım olacak. deneme paketi gibi bi şey çok iyi olacaktı benim için, bi çok çekirdekten aldım bakalım.
teşekkürler @kahveanalisti @asait

Santa Rosa 'yı ciddi merak ediyorum kalmamış.
Kernel kavrumlarını ilk defa deneme fırsatım olacak. deneme paketi gibi bi şey çok iyi olacaktı benim için, bi çok çekirdekten aldım bakalım.
teşekkürler @kahveanalisti @asait
Çok abartılacak bir kahve değil, keşke Etiyopya kahveleri olsaydı, eskiden Etiyopya Keramo kahveleri vardı gerçekten muhteşemdi.Santa rosayı daha
önceden deneyimlemiş biri olarak gövdesi belirgin ama aroması zayıftı diyebilirim sadece.

Selamlar Santa Rosa tekrardan stoklara gelecek mi acaba ?
Yağız Bey selamlar,
Santa Rosa'yı çok az kaldı. Biz de stok kontrolü için siteden kapattık. Yarın stok durumuna göre 10-12 adet siparişe açabiliriz. Bu stokla beraber de Santa Rosa'nın sonuna gelmiş oluruz.

Yağız Bey selamlar,
Santa Rosa'yı çok az kaldı. Biz de stok kontrolü için siteden kapattık. Yarın stok durumuna göre 10-12 adet siparişe açabiliriz. Bu stokla beraber de Santa Rosa'nın sonuna gelmiş oluruz.
Santa rosa açılırsa hemen sipariş edelim bekliyoruz 😅

Çok abartılacak bir kahve değil, keşke Etiyopya kahveleri olsaydı, eskiden Etiyopya Keramo kahveleri vardı gerçekten muhteşemdi.Santa rosayı daha
önceden deneyimlemiş biri olarak gövdesi belirgin ama aroması zayıftı diyebilirim sadece.
Ben daha önce iki kavurucudan denedim. Denediklerimden birisi sizin tanımınıza uyarken diğeri aklımda kalan en iyi kahvelerden biriydi.

Herkese selamlar,
Bayram için kargodan beklediğimiz haber geldi. Cuma günü kargolarda tüm gün çalışma devam edecek. 8 Temmuz Cuma akşamındandan 13 Temmuza kadar kargolar tatilde olacak. Cuma günü verilen kargolar çarşambaya kadar kargo firmasında kalacağı için, cuma günü biz de kargo çıkartmayacağız. Perşembe günü gönderdiğimiz kahveler de tahminimizce cuma günü teslim olacaktır. Siparişlerinizi bu duruma göre ayarlamanızı tavsiye ederim.
Atölyeden teslim al seçeneği cumaya kadar açık. Pazartesiden itibaren biz yine atölyede olacağımız için yolu düşenleri her zaman bekleriz.
PS: Atölyeye gelen misafirlerimiz için aynı zamanda espressoda Kostarika San Cristobal var :)

Kahveler an itibari ile elime ulaşti tekrardan indirim için teşekkür ederim fakat keşke kargolama daha iyi yapılsaydı paketler poşette geldiği için hafif yıpranma olmuş

Çok hızlı :)
Öncelikle tekraren teşekkürler @asait
Gökhana da selamımı iletim lütfen, bu jestini unutmucam :) en kısa zamanda atölyeyi görmek için tetiklendim :)
Ufak bir eleştrim olcak, paketlerin dışındaki karton etiketlemeler karışabilir, cd kalemiyle üstlerşne yazdım hangi kahve olduklarını.
Bir de el jaralon espresso sipariş etmiştim, üstünde herhangi bi ibare yok, espressodur değil mi :)
B20EBFA0-65A2-4B92-A413-D62F42240BC8.jpeg

Çok hızlı :)
Öncelikle tekraren teşekkürler @asait
Gökhana da selamımı iletim lütfen, bu jestini unutmucam :) en kısa zamanda atölyeyi görmek için tetiklendim :)
Ufak bir eleştrim olcak, paketlerin dışındaki karton etiketlemeler karışabilir, cd kalemiyle üstlerşne yazdım hangi kahve olduklarını.
Bir de el jaralon espresso sipariş etmiştim, üstünde herhangi bi ibare yok, espressodur değil mi :)
Ekli dosyayı görüntüle 21118
Afiyet olsun abi :)
Coklu siparislerde karisabilir, bunu engellemek icin paketlere de minik birer sticker ekleyebiliriz diye dusunuyorum.
El Jaralon espresso kavrumu 👍🏻

Afiyet olsun abi :)
Coklu siparislerde karisabilir, bunu engellemek icin paketlere de minik birer sticker ekleyebiliriz diye dusunuyorum.
El Jaralon espresso kavrumu 👍🏻
ahah hoşgeldin Gökhan, burada olduğunu bilmiyordum.
çok teşekkürler tekrardan. kısa zamanda atölyeye uğrucam. halter var mı atölyede :))

ahah hoşgeldin Gökhan, burada olduğunu bilmiyordum.
çok teşekkürler tekrardan. kısa zamanda atölyeye uğrucam. halter var mı atölyede :))
Uzun zamandir sadece okuyucuydum, bu aliskanligimi kirmaya calisiyorum yavas yavas :)
Mutlaka bekliyoruz, halter yok ama bol bol cuval var 😁

Benim sürat kargoya özel gıcıklığım var keşke altarnatif bir kargo olsa.
Sürat kargo pişmanlıktır. Bugün de gelen kargoyla bunu ispat ettiler zaten. Kargo yüzünden bazı firmalardan maalesef kahve
almayı düşünmüyorum artık..

Sürat kargo pişmanlıktır. Bugün de gelen kargoyla bunu ispat ettiler zaten. Kargo yüzünden bazı firmalardan maalesef kahve
almayı düşünmüyorum artık..
Gerçekten rezalet kelimesi bazen hafif kalır Sürat kargo için... Farklı farklı mesajlar geliyor teslimat şubesinde, dağıtıma çıktı, bugün teslim edilecek vs derken elimde herhangi bir kargo yok kahvenin de nerede olduğundan haberim yok şu an.. inşallah yarın gelir artık yoksa sırf kargo yüzünden kahve hobimden soğuyacağım markete gidip 2si 1 arada alıp içeceğim artık. Sürat kargo pişmanlıktır....

Gerçekten rezalet kelimesi bazen hafif kalır Sürat kargo için... Farklı farklı mesajlar geliyor teslimat şubesinde, dağıtıma çıktı, bugün teslim edilecek vs derken elimde herhangi bir kargo yok kahvenin de nerede olduğundan haberim yok şu an.. inşallah yarın gelir artık yoksa sırf kargo yüzünden kahve hobimden soğuyacağım markete gidip 2si 1 arada alıp içeceğim artık. Sürat kargo pişmanlıktır....
Hatta şu an öğreniyorum ki kargo bambaşka bir varış birimine gitmiş adres yarı yanlış gözüküyor. Bu şekilde kargonun ulaşabileceğini hiç tahmin etmiyorum. @asait hocam sitenizdeki sipariş verdiğim adres ile kargonun sitesindeki adres farklı görünüyor varış birimi farklı görünüyor yapabileceğiniz bir şey var mı?

Dua edinde pakete bir şey olmasın, benimki geldi ama başınada gelmeyen kalmamış! Yurtiçi kargonun dışındakiler beş para etmez.

Geri