Ptt nin kendi uygulamasından bakıyorum ben.Nereden baktınız acaba? Dhl kargo takip ile 13 üne kadar haber alabildim.
gonderitakip.ptt.gov.tr adresinden de bakabilirsiniz.
Ptt nin kendi uygulamasından bakıyorum ben.Nereden baktınız acaba? Dhl kargo takip ile 13 üne kadar haber alabildim.
Bana yanlış kahve için aynısını ücretsiz gönderdi ama faturada ürünün değerini göstermek zorundaMerhabalar daha önce Slurp üzerinden 400gr kahve almıştım ve 7 euro ödemem için 16 TL ödemiştim. Geçen hafta elime 200gr kahve ulaştı 3 euro gibi ödedim ve gümrük ücreti total: 23 TL gibi bir fiyat acaba arkadaş referansından kazandığımız. 5 euro indirim neden göz ardı ediliyor? Birde pakete 10 dolar yazıldığını gördüm. Kahvenin indirimsiz halinden mi vergi hesaplanıyor acaba? Bilen arkadaş varsa, yazarsa çok memnun olurum?![]()

bu kahveyi içtim ben şubat ayında.. kavrum gününden 21 gün sonra yaptığım demleme notlarımda var..23 Nisan'da sipariş vermiştim bayramdan dolayı gecikti. Bu kavurucudan denk gelen var mı merak ettim çünkü hayatım boyunca içtiğim en tatsız, düz kahve sanırım. 1.5 euro vermişken de adamlara bunu beğenmedim demek komik geliyor doğal olarak :d V60 ile denedim bir tatlar var altta fakat çok az. Kalita'da yapınca da su içiyorum sandım. (Covid değilim) Kahve bayat olabilir mi diye düşünüyorum. Nitelikli kahvenin bayatına henüz denk gelmedim hemen eriyor stoğum diye.
Ben de çok beğenmiştim, çok tatlı ve tarif ettiğiniz gibi bir kahveydibu kahveyi içtim ben şubat ayında.. kavrum gününden 21 gün sonra yaptığım demleme notlarımda var..
kuru koku parfümsü, çiçeksi, sarı meyveler, kayısı, şeftali, gövde dolgun, yumuşak, kadifemsi, bitişi tatlı, aftertaste güçlü.
çok güzel bir kahve yazmışım.. ki hatırlıyorum çok güzeldi..
ince öğütüm ve yüksek sıcaklık seviyor sanırım, demlemeyi nasıl yaptınız?..
bu kahveyi içtim ben şubat ayında.. kavrum gününden 21 gün sonra yaptığım demleme notlarımda var..
kuru koku parfümsü, çiçeksi, sarı meyveler, kayısı, şeftali, gövde dolgun, yumuşak, kadifemsi, bitişi tatlı, aftertaste güçlü.
çok güzel bir kahve yazmışım.. ki hatırlıyorum çok güzeldi..
ince öğütüm ve yüksek sıcaklık seviyor sanırım, demlemeyi nasıl yaptınız?..
oldfriend2021
Kodu yüzde 30 indirim veriyormuş.
"3 or 6-month prepaid subscription for 30% off. The offer is valid for the next 7 days!"
- “Sorry, this coupon is not applicable to your cart contents.” hatası veriyor. bir yerde hata mı yaptım yoksa?
teşekkür ediyorum ilginize"3 or 6-month prepaid subscription for 30% off. The offer is valid for the next 7 days!"
Biz biliyoruz senin mediumları slurp!
Açmayın dedeler
Şimdi baktım konu hortlayınca sipariş vermek için cidden türkiye yok.Ekli dosyayı görüntüle 23449
Slurp'in sitesine ve kampanyalarına bakmak için girdim bir baktım ki Turkey seçilmiyor :S acaba bende mi sorun var yoksa ciddi ciddi Türkiye'yi engellemişler mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 23449
Slurp'in sitesine ve kampanyalarına bakmak için girdim bir baktım ki Turkey seçilmiyor :S acaba bende mi sorun var yoksa ciddi ciddi Türkiye'yi engellemişler mi ?