• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Slurp Coffee

1euro ile 250 gr kahveleri alıp subscription iptal edilince de kara listeye girdik büyük ihtimal.

İstismar denildiği zaman her masada varız. Tebrikler yurdum insanına.

Anlamadım şimdi. Slurp aboneliğin ilk gönderimini oldukça cüzi bir miktar olarak belirlemiş. Beğenmezsen iptal et de demiş. Kahveleri beğenen 1 kişi bile yok, herkes iptal etmiş. Bunun adı: istismar. OK.
Peki bir satıcı olarak aynı şey sizin başınıza gelse ne yaparsınız. Nasıl bir aksiyon alırsınız?

Ambalajı güzel fakat kahve işçiliği için aynı şeyi söyleyemem. Zaten genele bakarsak forumda muhabbetinin geçmesi de lezzetinden ayırt edici işçiliğinden değil, 1 euro'dan. :)

Hayatımda para verip alarak çöpe attığım ilk ve tek kahve. Hala yaşamasına şaşırdım. Türkiye'ye göndermemesi acayip isabet olmuş.

Geri