• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar Cold Brew için tavsiye kahveler alabilir miyim?
Selamlar. Gövdeli, klasik kahve tatlarından hoşlanıyorsanız Cuba Serrano, Honduras Honey veya Brazil Yellow Bourbon olabilir. Daha meyvemsi/çiçeksi kahveler seviyorsanız Etiyopya'lara bakabilirsiniz ( Magarissa, Duwancho, Arbegona, Biloya Red olabilir.) İkisi arasında bir şeyler arıyorsanız Ethiopia Yirgacheffe ve hatta Colombia Medellin olabilir.

Biloya red deneyen var mı?

Ben denemiştim, severek içtiğim bir Etiyopya oldu. Sitede yazdığı gibi hafif gövdeli ve parlak asiditeli bir kahve. Natural etiyopyaları seviyorsanız pişman olmazsınız. Sezy'den birkaç aydır sipariş vermedim ama verecek olsam yine 250 gr eklerdim sepete, mevcut seçkinin iyi kahvelerinden biri. Kiloluk alımdansa uzak dururdum, kilolarca içmek isteyeceğim bir profili yoktu ama işin bu tarafı kişisel beğeniyle ilgili elbette 🙂

Geri