• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
65 derece su ile Türk kahvesi deneyin. V60 dan farklı yönünü göreceksiniz. Birkaç V60 deneme ile bana göre olmadığını anlayıp tamamını TK olarak tüketip memnun kaldım zamanında.
Türk kahvesi pek sevmiyorum ama mutlaka deneme yapacağım. Fikir için teşekkür ederim.

Şu anda da Frinsa Edun demledim. Bu çok daha üst seviye bir kahve. Çok başarılı olmuş. Şarapsı, kakao çok güzel anlatıyor Frinsa Edun'u bence. Anayrobik natural işlem zaten benim sevdiğim bir profil ortaya çıkartıyor. Bu arada paketi açtığımda kahve paketi mi açtım kakao paketi mi açtım belli değil. O ilk kokuda nssıl bir kakao var öyle inanılmaz.

Ellerinize sağlık.

Türk kahvesi pek sevmiyorum ama mutlaka deneme yapacağım. Fikir için teşekkür ederim.

Şu anda da Frinsa Edun demledim. Bu çok daha üst seviye bir kahve. Çok başarılı olmuş. Şarapsı, kakao çok güzel anlatıyor Frinsa Edun'u bence. Anayrobik natural işlem zaten benim sevdiğim bir profil ortaya çıkartıyor. Bu arada paketi açtığımda kahve paketi mi açtım kakao paketi mi açtım belli değil. O ilk kokuda nssıl bir kakao var öyle inanılmaz.

Ellerinize sağlık.

Neden bilmiyorum frinsa edun bende 3 aydan fazla bir süredir var ara ara demleyip içmeme rağmen 1 kez olaun kakao kokusu alamadım ne kuru kokuda nede fincanda aldığım tek tat ağır böğürtlen ve yaban mersini tatları oldu

Gözü yaşlı Pozo Azul fanları La Parada#2'ye şans vermeli, bence çok 'fermente' tatlar. Nordic Approach setinden Gatsibo ile yıkanmış Frinsa Edun'u beğendim.

Aksine Honduras Honey Catui ilk defa alışımdı hep böyle kahve gibi kahve olarak Cuba alırdım ama bu da en az onun kadar hoşuma gitti hayret ettim aldığım nordic deneme setinin yanında böyle daha asiditesi düşük dolu dolu bir kahve çok beğendim türk kahvesine de çok yakıştı kesinlikle listeme ekledim. Damak zevki sanırım tam da böyle bir şey. Üstelik bu fiyata satılması da ayrı bir güzellik.

Honduras sabah kahvesi olarak benim de açık ara favorilerimden. Her damağın farklı şekilde yorumlaması makul ama bu kahveyi benim gibi beğenenlerin esasen tatlılıktan kastı; düşük asidite ve sağlam gövdesine nazaran damağa dokunmayan kremamsı hoş hissiyatı, meyve notaları manasında bir tatlılık söz konusu değil, kavurucunun da böyle bir beyanı yok.
Bir Honduras bir de Brazil caramelo bu anlamda fiks sipariş geçtiğim kahveler. Caramelo’nun kendini bir tık daha hissettiren karamele kayan bir asiditesi var. Tatlılıkta da sütlü çikolata çok net. Ama ikisini bu kadar beğenmemim esasen bir başka sebebi de kolay çözünen, demlemesi rahat kahveler olmaları :D

merhaba ofisimizdeki tam otomatik kahve makinası için çekirdek öneriniz ne olur acaba? herkesin sevebileceği, klasik tat aromalı , meyvemsilik az olan çekirdeklerden önerebilirmisiniz? @S.Yavuz

İlk Sezy kahvemi az önce demledim. Gerçi pardon ikinci ama ilki tek denemelik Bochesa'ydı, bu büyük paket olduğu için bir süre tüketeceğim.

Honduras Honey Catuai Microlot

Öncelikle tam kararında ve müthiş homojen bir kavrumu vardı, tebrik ederim.

Kahvenin kendisi ise ne kadar kaliteli kavrulmuş olursa olsun bence fazla sıradan. Tatlılık çok az. Bizim damak tatlılığa baya alıştı sanırım, yadırgadım. Biraz soğuduktan sonra kendini epey toparlıyor yalnız. Çok daha hoşuma gitti ılık hali.

Karakteristik anlamda klasik kahveleri sevenlere hitap edecek bir kahve. Değişik değişik kahveler demliyorsun diye ayıplayan falan varsa bundan demleyin, en anlamayan kişi bile sevecektir. Tadım notu olarak çikolata ve karamel hissediliyor. Onlar dışında bir şey hissedemedim ben. Belki soğuduktan sonra çok az meyveli bir his var diyebilirim.
Sezy' nin en sevdiğim kahvesi, Türk kahvesinde mutlaka deneyin bence en çok Türk kahvesine yakışıyor, rommuş, şarapmış, fermanteymiş, çiçekmiş sıkıldığımda honey catua tk olarak demliyorum oh be kahve gibi kahve diyorum.

@S.Yavuz merhaba. espresso için sağa sola bükmeden uğraşmadan kadifemsi, tatlı mı tatlı, çok net espresso profili olan filtre için de KULLANILMAYAN çekirdekleriniz nelerdir?

Sayın @S.Yavuz

Decaf Colombia kahvesi, ilk satışından bu yana 1,5 ay geçmeden sitede görünmez duruma gelmiş. Favori kafeinsiz kahvem olan Decaf Mexico'nun artık satılmaması üzerine yeni bir kafeinsiz kahve olarak gelen ve oldukça beğendiğim bu ürünün bu kadar kısa sürede satıştan kalkmasının şoku ve paniği içindeyim :D Şakası bir yana, bu kadar çabuk stokunun bitmiş olmasindan dolayı şaşırdım ve merakla "Acaba tekrar satışa sunulacak mı?" diye sormak istedim.

Frinsa Edun'u seven biri neler almalı bunun dışında?
Ben Ruanda Gatsibo ve Kolombiya La Prada içtim.La Prada portakal suyu,çok aromatik tavsiye ederim.Ruanda da tatlı bi kahve olarak aklımda kaldı ,Kolombiya yı şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsınız.

Sayın @S.Yavuz

Decaf Colombia kahvesi, ilk satışından bu yana 1,5 ay geçmeden sitede görünmez duruma gelmiş. Favori kafeinsiz kahvem olan Decaf Mexico'nun artık satılmaması üzerine yeni bir kafeinsiz kahve olarak gelen ve oldukça beğendiğim bu ürünün bu kadar kısa sürede satıştan kalkmasının şoku ve paniği içindeyim :D Şakası bir yana, bu kadar çabuk stokunun bitmiş olmasindan dolayı şaşırdım ve merakla "Acaba tekrar satışa sunulacak mı?" diye sormak istedim.
Selamlar. Colombia decaf beklediğimizden çok daha hızlı gitti. O nedenle maalesef elimizdeki çuvalların bitişiyle yenilerinin gelişi arasında bir hafta on gün kadar bir aralık oluştu. Sanıyorum önümüzdeki hafta sonuna en kötü öbür hafta yeniden satışa açılmış olur.

Selamlar herkese
Uzun süredir içtiğim en lezzetli çekirdeklerden biri ethiopia bochesa oldu. Bu fiyat segmentinde sanırım alınabilecek en iyi seçeneklerden biri.
Gül notası, meyvemsiligi çok belirgin.
@S.Yavuz elinize sağlık

Geri