Heyecanla bekliyoruz. Şimdiden afiyet olsunEkli dosyayı görüntüle 13884
Kahvelerim geldi, ilgi alakaları için ve küçük hediye için de Sezy Coffee teşekkür ediyorum
çok heyecanlıyım kahveleri denedikten sonra da yorumlarımı tariflerimi paylaşırım, güzel tariflerinizi de bekliyorum.
Merhaba. Asıl göstermiş olduğunuz ilgi için biz teşekkür ediyoruz. İyi ki katılmışız22346 sipariş numarasıyla siparişimi verdim. Fiyat avantajı ve forumda ki etkileşiminizden dolayı kendi adıma teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Deneme paketinden sonra mutlaka tekrar sipariş vereceğime eminim.
Rica ederiz. Şimdiden afiyet olsunYeni gelen etiyopyaları denemeden olmazdı değil mi?
İndirim için teşekkür ederiz.
- Sipariş numarası: 22343
Her zaman beklerizHerkese merhaba ,
Evime cok yakın olması nedeniyle kahveleri , tanısarak teslim aldım.
Kibar ve ev baristası dostu kendileri
Kampanyalarının devamını dilerim
Teşekkürler Sezy Coffee Roastery
Merhaba. Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Referans olarak genel demleme reçetemizi verebilirim.Serkan Bey merhabalar,
Etiyopya seçkisi için kahvelerin demleme reçetelerini bizlerle paylaşır mısınız?
Demlemeye başlarken güzel bir referans noktası alabilelim.
Teşekkür ederim.
Merhaba. Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz.@Sezy Coffee Roastery Etiyopya setine ek olarak baska kahve eklendiğimde kod yalnızca deneme paketi için indirim yapıyor.
Merhaba. Beğenmenize çok sevindik. Evet 30 Haziran’a kadar aynı kodla alabilirsiniz. Herhangi bir katılım sınırı uygulamıyoruz.deneme setinde bir kahveyi beğendim ve 1kg olarak almak istiyorum. 30 hazirana kadar aynı kodla indirimden yararlanabilir miyim? katılım sınırı var mı o sebeple soruyorum.
Merhaba. İlginiz için çok teşekkür ederiz. İlk parti için bu dört çekirdeği belirlemiştik. Bunların ardından Damo Aerobic ve bir kaç kahve daha eklemeyi düşünüyoruz. Ancak şu an için onlardan biri olup olmayacağı maalesef netleşmedi.@Sezy Coffee Roastery Gigesa Washed göremedim ama başka kavuruculardan deneyip beğendiğim bir kahveydi, sadece Natural çekirdek mi mevcut elinizde?
Merhabalar Serkan Bey,Merhaba. Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Referans olarak genel demleme reçetemizi verebilirim.
1/16 oran
30 gram kahve/480ml su
Blooming 1/3 oran (30gr kahve/90ml su) Kahve yatağının tam olarak ıslanmadığını düşünüyorsak 1/4 oran da kullanabiliyoruz.
Başlangıç 95 derece su
35 saniye blooming
Kalan 390 ml su 2 döküş. 30-35 saniye aralıkla
Öğütücü olarak Mahlkönig kullanıyoruz. O nedenle Commandante klikini yaklaşık olarak olarak verebilirim: 24-25 klik
Toplam süre yaklaşık 3:00 dk
Doğruyu söylemek gerekirse asıl sizlerin reçetelerini fazlasıyla merak ediyorum![]()
Damo merak ettiğim kahvelerden bir tanesi. Ulusal Gıda'nın listesindeki en yüksek fiyatlı kahvesi. Siz denediniz mi? Tat profili nasıl?Merhaba. İlginiz için çok teşekkür ederiz. İlk parti için bu dört çekirdeği belirlemiştik. Bunların ardından Damo Aerobic ve bir kaç kahve daha eklemeyi düşünüyoruz. Ancak şu an için onlardan biri olup olmayacağı maalesef netleşmedi.
ulusal gıda'nın getirdiği kahvelerin fiyat listesi var ve açık mı.. paylaşabilir misiniz?Ulusal Gıda'nın listesindeki en yüksek fiyatlı kahvesi