• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Coffee Roastery'den Nitelikli Etiyopya Kahvelerinde Kahve Kulübü Üyelerine Özel %25 İndirim Kuponu

22346 sipariş numarasıyla siparişimi verdim. Fiyat avantajı ve forumda ki etkileşiminizden dolayı kendi adıma teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Deneme paketinden sonra mutlaka tekrar sipariş vereceğime eminim.

22346 sipariş numarasıyla siparişimi verdim. Fiyat avantajı ve forumda ki etkileşiminizden dolayı kendi adıma teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Deneme paketinden sonra mutlaka tekrar sipariş vereceğime eminim.
Merhaba. Asıl göstermiş olduğunuz ilgi için biz teşekkür ediyoruz. İyi ki katılmışız :)

Serkan Bey merhabalar,

Etiyopya seçkisi için kahvelerin demleme reçetelerini bizlerle paylaşır mısınız?

Demlemeye başlarken güzel bir referans noktası alabilelim.

Teşekkür ederim.
Merhaba. Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Referans olarak genel demleme reçetemizi verebilirim.

1/16 oran
30 gram kahve/480ml su
Blooming 1/3 oran (30gr kahve/90ml su) Kahve yatağının tam olarak ıslanmadığını düşünüyorsak 1/4 oran da kullanabiliyoruz.
Başlangıç 95 derece su
35 saniye blooming
Kalan 390 ml su 2 döküş. 30-35 saniye aralıkla
Öğütücü olarak Mahlkönig kullanıyoruz. O nedenle Commandante klikini yaklaşık olarak olarak verebilirim: 24-25 klik
Toplam süre yaklaşık 3:00 dk

Doğruyu söylemek gerekirse asıl sizlerin reçetelerini fazlasıyla merak ediyorum :)

guji gigesa ile başlangıç tek kişilik aeropress denemem;

11.4 gr kahve/ 200 ml su
hoffman tarifi. düz yöntem. molent g50 25 klik
kağıdı ıslatma. önce kahve sonra 200 ml su 88 derece, üstüne pistonu koy ve 2 dk bekle.
30 saniye sürecek şekilde pistonu bas ve kahve hazır. bitişte bariz çilek tadı bıraktı. memnun kaldım.

@Sezy Coffee Roastery Etiyopya setine ek olarak baska kahve eklendiğimde kod yalnızca deneme paketi için indirim yapıyor.
Merhaba. Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz.

İndirim kuponumuz Ethiopian Specialty Set ve setimizde yer alan dört kahvenin 250 gram, 1000 gram ve 4x250 gram varyasyonlarına özel olarak verildi.

deneme setinde bir kahveyi beğendim ve 1kg olarak almak istiyorum. 30 hazirana kadar aynı kodla indirimden yararlanabilir miyim? katılım sınırı var mı o sebeple soruyorum.

deneme setinde bir kahveyi beğendim ve 1kg olarak almak istiyorum. 30 hazirana kadar aynı kodla indirimden yararlanabilir miyim? katılım sınırı var mı o sebeple soruyorum.
Merhaba. Beğenmenize çok sevindik. Evet 30 Haziran’a kadar aynı kodla alabilirsiniz. Herhangi bir katılım sınırı uygulamıyoruz.

@Sezy Coffee Roastery Gigesa Washed göremedim ama başka kavuruculardan deneyip beğendiğim bir kahveydi, sadece Natural çekirdek mi mevcut elinizde?
Merhaba. İlginiz için çok teşekkür ederiz. İlk parti için bu dört çekirdeği belirlemiştik. Bunların ardından Damo Aerobic ve bir kaç kahve daha eklemeyi düşünüyoruz. Ancak şu an için onlardan biri olup olmayacağı maalesef netleşmedi.

Merhaba. Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Referans olarak genel demleme reçetemizi verebilirim.

1/16 oran
30 gram kahve/480ml su
Blooming 1/3 oran (30gr kahve/90ml su) Kahve yatağının tam olarak ıslanmadığını düşünüyorsak 1/4 oran da kullanabiliyoruz.
Başlangıç 95 derece su
35 saniye blooming
Kalan 390 ml su 2 döküş. 30-35 saniye aralıkla
Öğütücü olarak Mahlkönig kullanıyoruz. O nedenle Commandante klikini yaklaşık olarak olarak verebilirim: 24-25 klik
Toplam süre yaklaşık 3:00 dk

Doğruyu söylemek gerekirse asıl sizlerin reçetelerini fazlasıyla merak ediyorum :)
Merhabalar Serkan Bey,

Doğal işlenmiş kahvelerde süreyi biraz daha kısaltmak (2:30 gibi) ya da su sıcaklığını düşürmek gerekir mi? Kavrum profilinizi tam bilmediğim için sormak istedim.

Merhaba. İlginiz için çok teşekkür ederiz. İlk parti için bu dört çekirdeği belirlemiştik. Bunların ardından Damo Aerobic ve bir kaç kahve daha eklemeyi düşünüyoruz. Ancak şu an için onlardan biri olup olmayacağı maalesef netleşmedi.
Damo merak ettiğim kahvelerden bir tanesi. Ulusal Gıda'nın listesindeki en yüksek fiyatlı kahvesi. Siz denediniz mi? Tat profili nasıl?

Geri