• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Coffee Roastery'den Nitelikli Etiyopya Kahvelerinde Kahve Kulübü Üyelerine Özel %25 İndirim Kuponu

Stok sıkıntısı yoksa eğer, null'dan aldiklarim biraz bitmeye yakınken sipariş vermeyi düşünüyorum. Bu arada indirim uygulayinca 104,6₺ denk geliyor 400gr için gayet uygun gözüktü

Tercih meselesi ama Calibre ve A roabsting Lob -Moliendo gibi firmaların Etiyopya kahvelerini indirim kuponlarını takip ederseniz kiloluk olarak 100-130tl arası alınabiliyor . Hatta trendyoldan kuponlarla daha uygun alma imkanınız da var .Kaliteleride gayet iyi .Mayıs alımında Montag dan Nensebo aldım aynı kalite .

Stok sıkıntısı yoksa eğer, null'dan aldiklarim biraz bitmeye yakınken sipariş vermeyi düşünüyorum. Bu arada indirim uygulayinca 104,6₺ denk geliyor 400gr için gayet uygun gözüktü
Merhaba. Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz. Nitelikli Etiyopya kahvelerine özel %25 indirim kuponumuz 30 Haziran tarihine kadar devam ediyor. Ayrıca sette yer alan dört kahvenin 250 gram, 1000 gram ve 4x250 gram seçeneklerinde de %25 indirim kuponumuzun geçerli olduğunu belirtmek isteriz.

Merhabalar kargom elime ulaştı, hızlı gönderim ve ufak hediyeniz için teşekkürler. 12 Haziranda kavrulmuş kahveler o yüzden 1-2 gün daha beklemeyi düşünüyorum içmek için. Yapacağım ilk geri dönüş paketleme kalitesi hakkında olacak. Lütfen kahve paketinize gaz salınım yeri ekleyin. Paketin yapıldığı kağıt çok geçirgen görünüyor, kalitesiz bir kağıtmış gibi bir izlenim bıraktı bende.

Merhabalar kargom elime ulaştı, hızlı gönderim ve ufak hediyeniz için teşekkürler. 12 Haziranda kavrulmuş kahveler o yüzden 1-2 gün daha beklemeyi düşünüyorum içmek için. Yapacağım ilk geri dönüş paketleme kalitesi hakkında olacak. Lütfen kahve paketinize gaz salınım yeri ekleyin. Paketin yapıldığı kağıt çok geçirgen görünüyor, kalitesiz bir kağıtmış gibi bir izlenim bıraktı bende.
Merhaba. Geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 250 gram ve 1000 gramlık ambalajların tamamında valf mevcut. 100 gramlık ambalajlarda ise yeni gelecek partide valf eklendi. Bu hafta sonuna doğru bize teslim edilmesini bekliyoruz.

Paketlerin yapıldığı malzeme sıfır alüminyum, %100 geri dönüşümlü ve doğa dostu bir malzeme. O nedenle dış yüzeyinden böyle bir izlenim edinmiş olabilirsiniz ancak paketleri açtığınız zaman içinde hava ve ışığın geçmesini engelleyen ikinci bir koruma tabakası olduğunu görebilirsiniz. Bu nedenle paketler geçirgenlik konusunda bir sıkıntı yaratmamaktadır.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Tadımlık gelen Burtukaana'yı Kalita ile, Gigesa'yı da V60 ile denedim. Belirtilen tadım notalarını bariz alabiliyorum kavrumun da gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Fakat söylendiği gibi paketlerde valf olmaması biraz sıkıntı. Kahve fabrikasının 100 gramlık paketlerine doldurdum bu sebepten. Akşam tuzlu çekirdeği abarttığım için tat algım pek yerinde olmayabilir düzelince tekrardan yorum yapacağım :LOL:

Tadımlık gelen Burtukaana'yı Kalita ile, Gigesa'yı da V60 ile denedim. Belirtilen tadım notalarını bariz alabiliyorum kavrumun da gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Fakat söylendiği gibi paketlerde valf olmaması biraz sıkıntı. Kahve fabrikasının 100 gramlık paketlerine doldurdum bu sebepten. Akşam tuzlu çekirdeği abarttığım için tat algım pek yerinde olmayabilir düzelince tekrardan yorum yapacağım :LOL:
Afiyet olsun :) Kahveleri beğenmenize çok sevindik. Valf konusunda haklısınız. 100 gramlık ambalajlarda o konu bir eksiklikti ancak yeni gelecek olan 100 gramlık ambalajlarda bu eksiği de giderdik. Sanıyoruz ki bir iki güne elimizde olacaklar. Hatta baskının bitmesini beklemeden baskısız da olsa valfli 100 gram ambalaj istedik üreticimizden. Az önce baskısız valfli ambalajlar bize ulaştı. Şu andan itibaren göndereceğimiz tüm 100 gramlık ambalajlar valfli olacak.

Anlayışınız ve geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz :)

Tercih meselesi ama Calibre ve A roabsting Lob -Moliendo gibi firmaların Etiyopya kahvelerini indirim kuponlarını takip ederseniz kiloluk olarak 100-130tl arası alınabiliyor . Hatta trendyoldan kuponlarla daha uygun alma imkanınız da var .Kaliteleride gayet iyi .Mayıs alımında Montag dan Nensebo aldım aynı kalite .
Bana göre montag nensebo daha güzel kahve...

montag nensebo’yu icmedim de moliendo gibi firmalarin sahipleri kiloluk kahveleriyle baska kavurucunun 250gram kahvesini karsilastirip ayni bulmaz be kardesim..

her neyse fincaninizdan memnun olmaniz harika, afiyetler olsun💖

montag nensebo’yu icmedim de moliendo gibi firmalarin sahipleri kiloluk kahveleriyle baska kavurucunun 250gram kahvesini karsilastirip ayni bulmaz be kardesim..

her neyse fincaninizdan memnun olmaniz harika, afiyetler olsun
Pardon hocam ben Moliendoyu kaliteli bulmuştum fiyat performansı bana iyi gelmişti.Deneye deneye öğreneceğiz daha yeni sayılırım bu işlerde .Aldığım en pahalı çekirdek Nensebo oldu onu beğendim ama fortezalayı hiç beğenmedim .Birden 400gr 139tl çok geldi kahveler kaliteli ise fiyat uygundur siz daha iyi bilirsiniz.

Şimdi Gordion ve Null'un etiyopya hamasho fiyatlarını görünce burası bayağı ucuz oldu :) Aynı çekirdekler mi yıl farkı var mı ?
Merhaba. Hepsi aynı çekirdekler. Bu Etiyopya serisinin zaten tamamı Ulusal Gıda'nın yeni ithal etmiş olduğu çekirdekler.

deneme siparişi verdim ben de, hayırlısı :)
çekirdekleri, aromalarını, künyeleri ve sunumu merak ettim (y)

Son düzenleme:
Geri