• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şerif Başaran / Kahve Kulübü Akşam Sohbetleri / 2.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1. 90 ve uzeri puana sahip nitelikli kahvelerin yerli kavurucular tarafindan tercih edilmemesinin sebebi sizce nedir?

@SerifBasaran sorulara tek-tek cevap vermek icin ayirdiginiz vakit ve guleryuzlulugunuz icin tesekkur ediyorum. sizi tanidigima memnun oldum :)

sordugum soruya verdiginiz cevaptan anladigim kadari ile extraordinary sinifindaki 250gr'lik bir kahveye ulasmak icin 170 lira tabiri caiz ise bayilacagiz, uzucu...

vergiden otesi yalan ...

Sohbetin tekrarını Youtube'tan 1,75x hızla izledim. Öncelikle, tane tane konuştuğunuz için teşekkürler. Hızlandırarak seyretmek, bilgiye susamış bir bünyeyi kana kana bilgiye doyurmak gibiydi. Ama doymadık tabii; tadına doyulmaz bir sohbetti çünkü.

Başta @SerifBasaran olmak üzere, emek veren ve sohbete gerek konuşmalarıyla gerek sorularıyla katkı sunan herkese çok teşekkürler.

Kahve çekirdeklerinin kategorileri, kahve puanları, su arıtma, kavurma püf noktaları, gereksiz bürokrasi, vergiler algılar ve arkadan vurma faaliyetleri... Ufuk açıcı bir yayın oldu.

...Bu seriyi düşünen, organize eden ve bize ulaşmasını sağlayan tüm kulup uyesi arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim
Sevgili @SerifBasaran gerçekten müthiş bilgili ve deneyimlisiniz...Ve bilginizi paylaşmak bize aktarabilmek için çabalayan samimi yaklaşımınız için binlerce teşekkürler.

Heyecanla beklediğimiz dizi gibi oldu bu sohbetler.
Sadece bu seri yani akşam sohbetleri de değil, aylık çekirdek alımları, firmalardan ekipmanlar için istenen indirimler yazılara gereksizce müdahale edilmemesi bir forumun nasıl olması gerektiğini nasıl idare edilebileceğini gösterdi bize bu kısa sürede.
Bravo diyorum ben de tüm emek harcayan arkadaşlarımıza.Teşekkürler gerçekten.😘

Arkadaşlar tekrar hepinize teşekkür ediyorum dün katıldığınız ve güzel pozitif sözleriniz için. Üzdüğüm, kırdığım birileri olduysa da şimdiden affola.

Gündüzleri sabah 10:00 - 16:30 arası kahve kavurduğum için çok fazla internete bakma şansım olmuyor (okuyabilsem de cevap veremiyorum). Foruma daha sık ziyaret etmeyi hedefliyorum, sağlıcakla kalın.

Yayını az önce bitirdim. @SerifBasaran hoca ile tekrar tekrar yayın yapılsa yine izlerim. Verdiği bilgiler için kendisine ve emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. Keyifli bir sohbet olmuş. :)

@SerifBasaran Hocam emeğinize ve anlatımınıza sağlık. Sayenizde çok güzel bilgiler öğrenmiş olduk. Yeni başlayan biri olarak..

Kahve Fabrikası'nın başlığını Forumda bulamadığım için buradan yazayım dedim. Kahvefabrikasi.com'da kahve çekirdeklerin tabir caizse yedi ceddi aktarılırken, çaylar öylesine gariban gariban duruyorlar bir köşede. İçerikleri, menşeleri, üreticileri, tarihleri vs hakkında hiçbir bilgi yok. Önceliğinizin ve asıl işinizin kahve olduğunu pek tabii biliyorum ama kahve için koyduğunuz çıta o kadar yukarıda ki, çay için de insan birkaç bilgi kırıntısı görmek istiyor @SerifBasaran :)

Kahve Fabrikası'nın başlığını Forumda bulamadığım için buradan yazayım dedim. Kahvefabrikasi.com'da kahve çekirdeklerin tabir caizse yedi ceddi aktarılırken, çaylar öylesine gariban gariban duruyorlar bir köşede. İçerikleri, menşeleri, üreticileri, tarihleri vs hakkında hiçbir bilgi yok. Önceliğinizin ve asıl işinizin kahve olduğunu pek tabii biliyorum ama kahve için koyduğunuz çıta o kadar yukarıda ki, çay için de insan birkaç bilgi kırıntısı görmek istiyor @SerifBasaran :)

Farklı çaylara ilginiz varsa chado, beta tea shop, asia chai art gibi yerleri deneyebilirsiniz. Bu yerler sadece çay satışı yapan yerler.

Mükemmel bir sohbet olmuş. Emekleriniz için çok teşekkür ederim. İlerleyen yıllarda bu sohbetlerin değeri çok daha iyi anlaşılacaktır.

Geri