argural
Barista
- İsim
- Ahmet Rasim Güral
Daha fazla
- İsim
- Ahmet Rasim Güral
- Espresso Makinesi
- Profitec Pro 400, Beko 2170 (Gaggia Evolution)
- Değirmen
- Eureka Zenith 65 HS Doser, Hario Mini Mill, Sözen El Değirmeni
- Ekipmanlar
- Aeropress, Hario V60, Hario Woodneck Drip, Pedrini Moka Pot, Bodum French Press, Motta Leveler, Motta Termometre
- argural
Merhaba,
Özellikle 2012 - 2015 yılları arasında içtiğimiz kahvelerin lezzetinin bir başka güzel olduğunu düşünüyorum.
Paket sipariş ettiğimizde kargo poşeti ofise girdiği andan itibaren daha paketi açmadan buram buram kahve kokar ve muhteşem tatlar alırdık.
Çok uygun fiyata çok güzel çekirdeklere ulaşabiliyorduk.
Yanlış hatırlamıyorsam Alsuaves Popayan, Colombia mesa de los santos, Bolivia caranavi agroinpaz...vb ilk aklıma gelenler.
Günümüzde ise kavurucular ve çeşitler çoğalmasına ve fiyatlar hayli yükselmesine rağmen o eski kahvelerin tadı yok maalesef.
Siz de bu görüşe katılıyor musunuz?
Eğer katılıyorsanız sebebi/sebepleri sizce ne olabilir?
Özellikle 2012 - 2015 yılları arasında içtiğimiz kahvelerin lezzetinin bir başka güzel olduğunu düşünüyorum.
Paket sipariş ettiğimizde kargo poşeti ofise girdiği andan itibaren daha paketi açmadan buram buram kahve kokar ve muhteşem tatlar alırdık.
Çok uygun fiyata çok güzel çekirdeklere ulaşabiliyorduk.
Yanlış hatırlamıyorsam Alsuaves Popayan, Colombia mesa de los santos, Bolivia caranavi agroinpaz...vb ilk aklıma gelenler.
Günümüzde ise kavurucular ve çeşitler çoğalmasına ve fiyatlar hayli yükselmesine rağmen o eski kahvelerin tadı yok maalesef.
Siz de bu görüşe katılıyor musunuz?
Eğer katılıyorsanız sebebi/sebepleri sizce ne olabilir?