• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şerif Başaran / Kahve Kulübü Akşam Sohbetleri / 2.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

Özellikle 2012 - 2015 yılları arasında içtiğimiz kahvelerin lezzetinin bir başka güzel olduğunu düşünüyorum.
Paket sipariş ettiğimizde kargo poşeti ofise girdiği andan itibaren daha paketi açmadan buram buram kahve kokar ve muhteşem tatlar alırdık.
Çok uygun fiyata çok güzel çekirdeklere ulaşabiliyorduk.
Yanlış hatırlamıyorsam Alsuaves Popayan, Colombia mesa de los santos, Bolivia caranavi agroinpaz...vb ilk aklıma gelenler.
Günümüzde ise kavurucular ve çeşitler çoğalmasına ve fiyatlar hayli yükselmesine rağmen o eski kahvelerin tadı yok maalesef.
Siz de bu görüşe katılıyor musunuz?
Eğer katılıyorsanız sebebi/sebepleri sizce ne olabilir?

Merhaba,

Özellikle 2012 - 2015 yılları arasında içtiğimiz kahvelerin lezzetinin bir başka güzel olduğunu düşünüyorum.
Paket sipariş ettiğimizde kargo poşeti ofise girdiği andan itibaren daha paketi açmadan buram buram kahve kokar ve muhteşem tatlar alırdık.
Yanlış hatırlamıyorsam Alsuaves Popayan, Colombia mesa de los santos, Bolivia caranavi agroinpaz...vb ilk aklıma gelenler.
Günümüzde ise kavurucular ve çeşitler çoğalmasına ve fiyatlar hayli yükselmesine rağmen o eski kahvelerin tadı yok maalesef.
Aynı şeyi ben de zaman zaman düşünmüşümdür ama şöyle de bir durum var ki bahsettiğimiz yıllar kendi adıma granül kahveden başka seçeneklerin de olduğunu yeni keşfettiğim zamanlara denk geliyor. Belki de tecrübesizlik ve damağımın alışık olmaması sebebiyle o dönem içtiğim kahvelerin beni büyülemesi daha kolaydı. Ne derler bilirsiniz tok ağırlamak güçtür. :D

Yeni Yayın

Meeting ID: 732 6138 5274
Password: 080389

Yeni Yayın

Meeting ID: 732 6138 5274
Password: 080389
Tesekkur ederiz

Merhaba,

Mesa de las santos, şiir gibi kahveydi ya.

Paylaştığı çok değerli bilgiler ve bize ayırdığı dolu dolu geçen 2 saat için @SerifBasaran Bey'e şahsım adına çok teşekkür ederim. Ağzınıza sağlık, çok sağolun.

@SerifBasaran Bey'e çok çok teşekkürler 🙏

O kadar güzel anlattı ki ve bilgilendirdi ki, ekran başından ayrılamadım. Sorular bitmeyince vaktini ayırıp, güleryüzüyle devam etmesi ile öğrenmeye aç olan bizleri gerçekten çok mutlu etti 🤗 Çok verimli, bilgilendirici ve pozitif bir etkinlik oldu.

Kiss the Hippo merak ettiğim, deneyeceklerim listemdeki yabancı kavuruculardan biriydi. Kendisinden duymak da denemek için cesaretlendirdi açıkçası :)

Sağolsun, varolsun.

Harika bir yayin oldu. Her saniyesinde bilgi vardi. Tesekkur ederiz kahve kulubu ailesi.

@SerifBasaran abiye , yayında emeği geçenlere çok teşekkür ederim.

Şerif Hoca yol gösterici birisi. Onca bilgiyi hiç çekinmeden, samimiyetle paylaşıp, açıldıkça açılıyor. Gerçekten lider ruhlu birisi.. Böyle nadir bulunan insanları tanıma fırsatı bulmaktan insan kendini şanslı hissediyor, büyük keyif alıyor.
Sağ olun, var olun hocam.

Bilgisini paylaşmaktan hiç çekinmeyen Şerif hocam ağzınıza sağlık, akşamınızı bize ayırdığınız için çok teşekkürler.

Çok keyifliydi, herkese teşekkürler

Şerif Hoca gerçekten Sektördeki Samimi-Şeffaf yol gösterici nadir isimlerden birisi çok güzel bir yayın oldu.Umarım birgün yakından yüz yüze tanışmak nasip olur kendisiyle :)

Harika bir yayındı, hiç bilmediğim belki aklıma bile gelmeyecek bir çok konu hakkında kimisini hiç, kimisini ise kolay kolay öğrenemeyeceğim harika bilgiler edindim.
@SerifBasaran hocam sizi yıllardır sadece ismen tanımak kendi açımdan çok büyük bir kayıpmış onu farkettim. Çok net, dürüst, şeffaf, anlaşılır ve konuya doğal olarak son derece hakim anlatımınız, güler yüzünüz, babacanlığınız için sayısız teşekkürlerimi sunuyorum. Daha sonraki yayınlarda ve hatta yüz yüze toplantılarda, etkinliklerde görüşmek dileklerimle.. 🖐

Sayın @SerifBasaran, samimiyetiniz, bilginizi ve deneyiminizi dolaysız olarak bizlerle paylaşmanız çok hoştu, kendi adıma size teşekkür ederim🙏 Bu seriyi düşünen, organize eden ve bize ulaşmasını sağlayan tüm kulup uyesi arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim 🙏

Not: Kahve Fabrikası Etiyopya Nensebo son dönemde içtiğim en iyi kahvelerdendi, sırada Coffeex'de tadıp begendigim Kochere var... ayrıca Eminönü Coffetopia'da ne zaman gitsem iyi demlenmiş pour over kahveler içtim, personel de güleryüzlü ve iyiydi... bir teşekkür de bunlar için :)

Yine mükemmel bir yayın oldu herkesin emeğine sağlık @SerifBasaran hocaya da ayrıca teşekkürler

Geri