• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Selam kahve sever arkadaşlar uzun bir zamandır yoktum forumda geldim sorularınız varsa sohbet edelim :)

Selamlar, efsane türk kahvesi tarifi icin oncelikle teşekkür etmek isterim. Sabah v60 ile gune baslanirdi artik oglen de türk kahvesi vazgeçilmez oldu.

Cezveden ben de muzdarip durumdayım. Önereceğiniz marka (soy sanıyorum) ile konusup toplu alim için birşeyler yapılabilir mi?

Ocak konusunda nurgaz icin ne düşünüyorsunuz?

cezve için elimden geleni yaparım biraz beklemeniz gerekli sadece.

Nurgaz içinde görsel olarak çok iyi değil ama kullanışlı deneyebilirsiniz.

Koray bey, cezvenizin kahveyi demledikten sonraki temizliğini ve genel bakımını nasıl yapıyorsunuz? Nelere dikkat etmemiz gerekir?
Sadece sıcak su ile güzel yıkayıp kurulamanız gerekiyor. Parlaklığı yada üzerinde lekeler oluşması durumunda ise limon ve tuz ile ovalayarak parlata bilirsiniz.

Geri