• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sakarya Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan refugee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben de varım ama foruma çok giremiyorum bence watsapp grubu kurun 5309966570

Soft coffee yeni açılan güzel bir kahveci mavi durak yakınında, ücretsiz tadım etkinliği yapıyorlar bazen, sahipleri genç ve ilgili insanlar. orada bir buluşma düzenleyebiliriz
Bugün bahsi geçen kafeye gittim ve bir paket kahve aldım. Toplamda üç kahve denedim, üçüde güzeldi zaten biri denememiz için demlenen bir yarışma kahvesiydi. Maalesef o nefis kahvenin sonunu içmişiz. Çekirdek nijiden tanıdığımız Colombia La Loma Laurina'ya çok benziyor belkide direkt odur. Güzel bir deneyim oldu benim için. Kulüp üyelerine tavsiye ederim. Bence ileride toplu alıma katılabilecek potansiyelleri var. Ayrıca tadım etkinliklerine katılmanız için Instagram hesaplarını takip etmenizi öneririm.

Eveeeet, soft coffeye ben de uğrama şansı buldum bugün. Onur beyle tanıştık, sohbet ettik. Hem v60 hem espresso denedim, bir de kendisi özel bir kahve ikram etti. Hepsi de çok güzeldi.
Ayrıca onur beyin bir çok etkinlik planı var. Sakaryalı kahveseverler için kaçırılmayacak fırsat. Sakarya'daysanız kesinlikle tavsiye ederim.

Soft coffee'ye baktım Instagram'dan. Yoga, patili dost, sevgi pıtırcıklığı falan; tam da Sakarya'da pek bulunmamasından mutlu olduğum şeyler var burda ya. 😀 Eminim, kahvesi de iyidir, bir ara gideceğim nasipse. Psikolojik sınırımı "gathering space with plants"a çekeyim bari, elden ne gelir...

Dün akşam kahve tadım etkinliklerine katıldık. Bilgilendirici ve bol sohbetli bir etkinlikti. Önümüzdeki yılbaşı çıkacak olan Monteblanco citrilus oldukça dikkat çekiciydi. Ayrıca bu tarz kahveler için bullet r1 v2 kavurma makinasıda alacaklarını belirttiler. Kendi kavurdukları seçkiler dışında farklı firmaların kahvelerinede yer vermeye başlamışlar.

yaklaşık yarım saat internet sitesinin yanlış yönlendirdiği tan iş merkezinden dolanarak soft’u ben de buldum. bir tadım etkinliğinin ortalarına de ben şahitlik ettim arkadaşlar😎 çalışanları ne kadar hoş ne kadar nazik🥰 internet sitesinden bulup hedeflediğim kahve yazık ki tükenmişti. onların tavsiyesiyle eylül kavrumlu natural anaerobic el salvadoru bir V60 ile deneyimledim ve çok sevdim. ortadan koyuya dönük bir kavrum olduğu için hario switch ile daha üst bir tat profili yakalayacağımı düşünerek bu sabah da şu reçete ile denedim ve evet daha çok sevdim 😎

94C buzdağ su 160g ile
10 gr el salvador
60 gr blooming switch off
1:00 50gr döküş switch off
1:45 50gr döküş switch on
2:00 switch off
toplam süre 2:05

bu reçete ile gövdesi yüksekçe asiditesi düşük bir sonuç elde ettim.

ve sık sık uğranacak bir mekan buldum, mutluyum😎

O zaman Adapazarı'ndan Selamlar :)
İsmim volkan, 37 yaşındayım yeni merak saldım kahve işine, 1 senedir evde kendi denemelerimi yapıyorum.

Geri