Merhaba. Bir buluşma ayarlanabilir neden olmasınMerhaba arkadaşlar forum sürekli girilen bir yer değil herhalde yeni bir buluşma niyetiniz olursa güzel olur.
Pazarları benim için de uygunMerhaba. Bir buluşma ayarlanabilir neden olmasınBir pazar günü iyi olabilir.
Hocam selamlar, siz denediniz mi? Yeni taşındım ben de Sakarya'ya. Etrafı keşfediyorum.Selamlar, aşağıya bıraktığım kahveciyi deneyen oldu mu hiç?
NİTELİKLİ ÇEKİRDEKLER | Wuma Coffee & Taze Kahve Çekirdekleri ve Kahve Demleme Ekipmanları
Wuma Coffee, demleme ekipmanları, taze öğütülmüş Türk ve dünya kahveleri ile Türkiye'nin öncü firmalarındandır.wumacoffee.com
Minima(serdivan) ve vahdettin(Uzun çarşı) tavsiye ederim. Minima'da Montag ve Vahdettinde en az iki marka bulursunuz, tezgahı göz gezdirmenizi öneririm.Hocam selamlar, siz denediniz mi? Yeni taşındım ben de Sakarya'ya. Etrafı keşfediyorum.
Denedim, süper kahveler diyemem. Nitelikli taraftaki kahvelerin kavrumları kötü değildi. Klasik taraftan da bir tane aldım yağı dışarı çıkmış çekirdekler vardı içlerinde. Genel olarak kötü değil ama bir daha tercih eder miyim? Sanmam.Hocam selamlar, siz denediniz mi? Yeni taşındım ben de Sakarya'ya. Etrafı keşfediyorum.
varımSoft coffee yeni açılan güzel bir kahveci mavi durak yakınında, ücretsiz tadım etkinliği yapıyorlar bazen, sahipleri genç ve ilgili insanlar. orada bir buluşma düzenleyebiliriz
Hiç denk gelmedim. Çalışma saatlerimin saçmalığından dolayı Salı yada Pazar akşamı oraya bir uğrayayım.Soft coffee yeni açılan güzel bir kahveci mavi durak yakınında, ücretsiz tadım etkinliği yapıyorlar bazen, sahipleri genç ve ilgili insanlar. orada bir buluşma düzenleyebiliriz