Kampüste nereler açılmış? O kadar gidip geliyorum göremedimBilmiyordum hafız
İnşallah bir dahaki sefere haber ediniz de, şu kampüs taraflarında falan yeni 3. nesil kafeler açılmış, onları teftiş ederiz![]()
Bu hafta biraz yoğunum ama haftaya bir Sakarya buluşması yapalım. Ayrıca yeni mekanları bende merak ettim.Biz niye buluşmuyorsak zaten![]()
Tamamdır çok iyi olur.Kampüs tarafında Lizbon Coffee'yi duydum. V60 demlemesi yapıldığını gördüm. Aklımda bir ara gidip görmek var.
Haftaya buluşma yaparsak Vahdettin'de yapalım ama bence.![]()
Yaklaşık 1 haftadır Sakarya'daydım. Gelmişken birkaç mekânda kahve içtim.
1. Horoz Coffee: Ambiyans güzel, barista samimi, tetra n ve kimma kahvelerini kullanıyorlar. Espresso "eh" diyebilirim, çekirdeklerinden biri etiyopya olan bir harman var, çiçeksiliği rahatsız etmiyor. Daye Bensa isminde bir çekirdekle V60 da denedim. Hamasho olduğunu düşünüyorum ama kötüydü, çok sulu ve az çözünmüştü.
2. Sakarya Kahve Akademisi: Ekipman cenneti bir kafe, teşhirde incelenebilecek birçok ürün var. Espresso ve cortado denedim. Maalesef ikisinde de çok yoğun şekilde çiçeksilik var, harmanda bolca etiyopya kullanılmış gibi, süt bile bastıramamış. Benim damak tadıma uymadı hatta midem bulandı. V60 denemedim.
3. Kahveci Vahdettin: En memnun kaldığım yer burası oldu. Baristalarla da biraz sohbet edebildim, bilgililer. Espresso klasik tattı ama güzeldi. V60 olarak da Fluxus Colombia Narino denedim. Olması gerektiği gibi demlenmişti, ev demlemesini aratmıyordu.
Buraya gelip giden birisi baristaların denemeleri için Preon - Fuego da getirmiş sanırımBenim aklıma ilk @Oguzhan geldi ama değil galiba
![]()

Davetimize icabet ederek bizi onurlandırdınız teşekkür ederim. Sakaryadaki diğer arkadaşların da katılımıyla geniş çaplı buluşmalar gerçekleştiririz inşallah.Ekli dosyayı görüntüle 20333
Mehmet bey @kahuna ile kendi hâlimizde bi' Sakarya buluşması yaptık. Sağolsun, evinde ağırladı, çok iyi bir misafirperverlik gösterdi. Fotoğraflarda Mehmet Bey'in paket koleksiyonunun bir bölümünü de görebilirsiniz. Maşallah
E bu hafta ne yapalım şimdi hafızlar?Bendeniz Ptesi ve Salı günleri müsait görünüyorum, belki bir de gelecek pazar günü. Siz ne durumdasınız? Buluşacak mıyız Vahdettin'de?
Merhaba, biz ikidir @kahuna ile buluşuyoruz, yani güzel de oluyor. De haydi artık yakın bi' gün belirleyelim de inşallah, daha toplu buluşalım Vahdettin'de falan. Ses veriniz efenim, Sakaryalılar, müsaitliğiniz nedir?
Evet cumartesi dendi, başka bir şey diyen de yokHerkese uygunsa Cumartesi yapalım bir buluşma.
Cumartesi diyelim o haldeEvet cumartesi dendi, başka bir şey diyen de yok"cumartesi artık kaç kişi gelirse" mi diyoruz?
Cumartesi saat 15 sularında uygun mudur?
Hatırlatalım, bugün Kahveci Vahdettin'deyiz inşallah. Dileyen geliversin.Cumartesi saat 15 sularında (±1 saat) Vahdettin'de buluşuyoruz inşallah o vakit.