• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Roast and Found (RAF) - İzmir

Konum
İstanbul
İsim
Levent
Kurucusu (@TheGoat ) Serkan Sağsöz'ü Kahve Kulübü Akşam Sohbetleri 6. Bölüm'de konuk etmiştik.

 
Çok güzel bir sohbetti
 
Mükemmel bir sohbetti izlerken çok zevk aldım. Ayrıca markanın ismi olsun logosu olsun görsel açıdan çok hoşuma gidiyor. Kahvelerinide elimden geldiğince denemeye çalışıyorum. Başarılarının devamını dilerim.
 
Sohbet çok keyifliydi ve kendisini tanımama vesile oldu. Daha önce kahvelerini görüp merak ettiğim, ismini sıkça duyduğum bir kavurucuydu.
Bizlerle paylaştığı yarışma kahvesi ile oldukça farklı bir kahve deneyimi yaşamamızı sağladı 😌
Diğer kahvelerini de denemeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda 🌿
 
Uzun zamandır sitelerini kontrol ediyorum fakat ne satışta kahve var ne de başka bir değişiklik. Satışa kahve çıkaracaklar mı ? Bilgisi olan var mı acaba ? Son durum hakkında.
 
Uzun zamandır sitelerini kontrol ediyorum fakat ne satışta kahve var ne de başka bir değişiklik. Satışa kahve çıkaracaklar mı ? Bilgisi olan var mı acaba ? Son durum hakkında.
Sanrısam stokları az kalmış. 2021 de satışa yeniden başlayacaklarmış.
 
Arkadaşlar Selamlar,

Konu kavurucuyu deneyen oldu mu?
 
İlk zamanlarında çok sever eşimle bol bol giderdik. Pamdemi ve çocuk sonrası uzuun süren uğrayamamıştık, malum evdede içtiğimiz için.

Cumartesi bir misafirim geldi ve oturup bir kahve içelim diyerek bu mekanı tercih ettik.

El değiştirdiğini biliyordum nitelikli kahve ile alakasının kalmadığını bilmiyordum.

Dahada kötüsü agresif ergenler tarafından ele geçirilip acayip hal ve tavırlarla insanı çileden çıkaracaklarını hiç düşünmemiştim.
- çekirdek satışı yapılmıyor artık. Ve sadece tek bir çekirdeğimiz var diye açılış yapan
- V60 yapmayı bilmeyen, su kahve oranını ayarlayamıyoruz bunlar sabit biz değiştiremeyiz diyen bunuda agresif ve yüksek ses tonuyla durduk yere size söyleyen
- ödeme sonrası bekliceksiniz baya bi bilginiz olsun, ona göre yani diyen.( Neyin iğnelemesiyle konuşuyorsa ergen kızımız ??)
- kahvenin künye bilgisini vermeyi reddeden ???
- kahvenin 250 ml sine 36 TL ödeten

Acayip bir işletmeye dönen bir yer... O eski roast and found ne hoştu..



Roast and found no more...
 
Az önce forumları takip eden bir arkadaşım gönderdi şu yazdığını, öyle haberdar oluyorum..

Birincisi ; el değiştirdiğini nereden biliyorsun? Söylersen merakımı gidermiş olursun, sevinirim.

İkincisi ; agresif ergenler diye yaftaladığın insan bir KADIN.. sana kadınlarla nasıl konuşup nasıl konuşmaman gerektiğinin dersini verecek yaşı geçtiğini düşünüyorum, o yüzden seni ahlakınla baş başa bırakıyorum..

Üçüncüsü ; v60 yapmayı bilmeyen diye başladığın cümleye cevap vermeyi bile kendime yakıştıramıyorum, o yüzden sessiz kalma hakkımı kullanıyorum..

Dördüncüsü ; “ödeme sonrası bekleyeceksiniz” ifadesinin neyinden rahatsız oldun acaba? Bekleyeceksin tabii.. sen nasıl yapıyorsun demlemeyi, öğretirsen biz de bekletmeden servis ederiz bundan sonra, faydan dokunur..

Beşincisi ; evet bir tek sana değil herkese 36₺ Ve kafana silah dayamıyoruz o kahveyi iç diye..

Beni tanıyanlar bilir ; ben yaş olarak küçük bile olsa “sizli” konuşmaya özen gösteren biriyimdir, ama inan “sana” bu dili kullanmak kendime haksızlık olurdu.. beni böyle bir mesaj atmaya zorladığın için de ayrıca senden daha da rahatsız oldum!

Bir daha gelmeyecek olmana da ayrıca sevindim.. bu tarz konuşan varlıkların benim dükkanımda zaten yeri yok.. ha bu arada bu platformda da yerin olmamalı.. onun da kanaatini vermesi gerekenler versin..

Sen kimi asıp kesiyorsun, kimi karalıyorsun önce bir otur düşün, sonra yaz. Ama önce bir düşün..

Hadi eyvallah..

Serkan Sağsöz
 
Geçtiğimiz günlerde uğradım, V60 için çekirdek kalmamış, bir americano, bir de cold brew aldım. Americano'yu nadir tüketirim ama kahvelerini çok merak ettiğim için bir şey almadan çıkmak istemedim, iyi ki öyle de yapmışım zira dengeli, aromatik, kendini hissettiren fakat rahatsız etmeyen gövdeli bir kahve içtim. Çok genç bir barista hazırlamıştı kahveyi, eline sağlık.

Yukarıdaki mesajdan sonra merakım iyice artmıştı, bir de kendim görmek için fırsatı değerlendirmek istedim; aşırı yoğun İzmir trafiği dışında hiçbir olumsuzluk yaşamadım.
 
Eşimle beraber Bursadan çıkıp Izmire sırf kahve içmek için uğradığımız mekanlardan biriydi RAF. Özellikle serkan beyle görüşmek için de gelmiştik aslında. Konak ve Alsancak tarafında olduğumuz için bize ters kalıyordu ama yine de hem dediğim gibi serkan beyle görüşmek, tanışmak, muhabbet etmek için gitmiştik, hem de kahvelerinden denemek istemiştik özellikle. Ve evet malesef o an tek çekirdek vardı ellerinde. Ayrıca bizde çekirdek almak istedik ama Barista arkadaş neden olmadığını/satılmadığını gayet açık ve net şekilde bize anlattı ve bizde tatmin olduk gerçekten.
Serkan beyin kendisini bulamamıştık, daha doğrusu Bodrum Kahve Festivali zamanına denk geldiği için, kendisine rastlayamadık. Bizden bir gün öncede @teyyaredenkahve oradaymış, belki dedik onunla rastlaşırız, o da tutmadı. 😁
Yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi biz hiç bir şekilde böyle birşeye maruz kalmadık. Tersine, o an bize denk gelen barista arkadaşla çok güzel sohbetimiz oldu. Kendisi hem çalışıp hem bizimle sohbet etme nezaketini gösterdi. Kendisi evet yeni başlamış ama gerçekten öğrenmeye aç ve sorduğumuz soruları/istediğimiz bilgileri gayet açık ve anlaşılır şekilde bize cevaplarını aktardı. Biz çok memnum kaldık kendisinden.
Bizden kendisine selam söyleyin Serkan bey 🖐🏻😊 @TheGoat
 
Hayatımda içtiğim en iyi kahvelerden birini bu kavurucudan içmiştim. Etipyopya Bensa 113. Ayrıca 50 gramlık yarışma kahveleri vardı yaklaşık 2 sene önce her birine hayran kalmıştım. Web sitesinin kapalı olması artık kahve satışının olmaması beni üzdü.

Umarım en kısa zamanda tekrar çekirdek satılmaya başlanır.

Üstelik Serkan Bey ile ilgili duyduğum her şey oldukça olumlu. Ki bu kahve sektöründeki pek çok kişinin küçük dünyaları ben yarattım havalarında olduğunu düşünürsek oldukça nadir bir özellik.
 
Geri
Üst