Az önce forumları takip eden bir arkadaşım gönderdi şu yazdığını, öyle haberdar oluyorum..
Birincisi ; el değiştirdiğini nereden biliyorsun? Söylersen merakımı gidermiş olursun, sevinirim.
İkincisi ; agresif ergenler diye yaftaladığın insan bir KADIN.. sana kadınlarla nasıl konuşup nasıl konuşmaman gerektiğinin dersini verecek yaşı geçtiğini düşünüyorum, o yüzden seni ahlakınla baş başa bırakıyorum..
Üçüncüsü ; v60 yapmayı bilmeyen diye başladığın cümleye cevap vermeyi bile kendime yakıştıramıyorum, o yüzden sessiz kalma hakkımı kullanıyorum..
Dördüncüsü ; “ödeme sonrası bekleyeceksiniz” ifadesinin neyinden rahatsız oldun acaba? Bekleyeceksin tabii.. sen nasıl yapıyorsun demlemeyi, öğretirsen biz de bekletmeden servis ederiz bundan sonra, faydan dokunur..
Beşincisi ; evet bir tek sana değil herkese 36₺ Ve kafana silah dayamıyoruz o kahveyi iç diye..
Beni tanıyanlar bilir ; ben yaş olarak küçük bile olsa “sizli” konuşmaya özen gösteren biriyimdir, ama inan “sana” bu dili kullanmak kendime haksızlık olurdu.. beni böyle bir mesaj atmaya zorladığın için de ayrıca senden daha da rahatsız oldum!
Bir daha gelmeyecek olmana da ayrıca sevindim.. bu tarz konuşan varlıkların benim dükkanımda zaten yeri yok.. ha bu arada bu platformda da yerin olmamalı.. onun da kanaatini vermesi gerekenler versin..
Sen kimi asıp kesiyorsun, kimi karalıyorsun önce bir otur düşün, sonra yaz. Ama önce bir düşün..
Hadi eyvallah..
Serkan Sağsöz