• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Preon Coffee Roastery

Garanti bankası faizsiz kredi veriyormuş ordan alıp preona yatırmak makbuldür, yatırım tavsiyesi. Sonra yok efendim dolar oldu 20 alamadım, kur korumalı çuval hesabında tutun paranızı.
ben de malum bankanın mobil şubesini patlatalım diyorum. kulüp olarak preon'un yeni kahvelerini kapatırız böylece.:)

Nensebo için aeropress reçetesi önerilerinizi alabilirmiyim? Güzel tatlar yakalıyabiliyorum ama fincanlar biraz sönük kalıyor.

benzer bir şeyi @orkunustel den de istemiştim @Beytbaba aylık abonelik sistemi gibi bir fikriniz var mıdır
Çok isterim zeynep hanım. Aylık aboneliğin kavurucuya bir çok faydası var müşteriye olduğu kadar. Ama yıllık enflasyon malum. Nereye tırmanacağı da malum. Yetmedi kurlar malum. Şimdi bu durumda sizi ve beni mağdur etmeyecek bir sistemi nasıl kurayım :( İnşallah 2023 ikinci yarısında yapacağım hala buralarda olursak.

benzer bir şeyi @orkunustel den de istemiştim @Beytbaba aylık abonelik sistemi gibi bir fikriniz var mıdır
Zeynep Hanım selamlar, etiketlediğiniz için buradan yazma ihtiyacı duydum. Aylardır üstüne durduğumuz bir konu, en büyük problemimiz sitemizin Wordpress olması kaynaklı sistemsel olarak zorluklar yaşadık. Tam istediğimiz formatta olmasa da küçük toplu alım tarzı bir sistemde abonelik sistemi açılacak yakında. Detayları yakında paylaşıyor olurum.

Zeynep Hanım selamlar, etiketlediğiniz için buradan yazma ihtiyacı duydum. Aylardır üstüne durduğumuz bir konu, en büyük problemimiz sitemizin Wordpress olması kaynaklı sistemsel olarak zorluklar yaşadık. Tam istediğimiz formatta olmasa da küçük toplu alım tarzı bir sistemde abonelik sistemi açılacak yakında. Detayları yakında paylaşıyor olurum.
Çok isterim zeynep hanım. Aylık aboneliğin kavurucuya bir çok faydası var müşteriye olduğu kadar. Ama yıllık enflasyon malum. Nereye tırmanacağı da malum. Yetmedi kurlar malum. Şimdi bu durumda sizi ve beni mağdur etmeyecek bir sistemi nasıl kurayım :( İnşallah 2023 ikinci yarısında yapacağım hala buralarda olursak.
ikinize de ilginiz için çok teşekkür ederim
kendi deneyimlerimden yola çıkarak bundan sonraki kahve alımlarımda -dediğiniz gibi fiyatlar malum -risk almak istemiyorum :) sizleri takip etmeye devam ediyor olacağım

çekirdek önerisi olan var mı? nisan ayı indirimi ve stoğu azalan çekirdekler sebebiyle birkaç farklı kahve alayım, az olsun farklı olsun dedim. teşekkür ederim. :)

Kahve: Etiyopya Damo
Kavurucu: Preon Coffee
Demleme Yöntemi: Cold Drip (Aeropress + Puck Puck)
Su: Buzdağı
Öğütüm: Comandante 23 klik
Kahve/Su Miktarı: 38/500
Reçete: 2.5 saniyede 1 damla
Toplam Süre: 3 saat
Zor günler için sakladığım Damo'yla, havalar ısınınca Cold Drip yapmak istedim 😊 Gerçi biraz alışılagelmişin dışına çıkarak oda sıcaklığında su kullanmayı tercih ettim bu kez. Demleme bitince de soğuttum. Tadıma gelecek olursak... İlk başta bitter tatların baskın olduğunu farkettim ve bu beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. "Acaba soğuk su kullanmayarak büyük bir hata mı yaptım?" diye düşünürken, kahvedeki bitterliğin asiditeyi bastırmış olabileceği ihtimali geldi aklıma. Bir umut yine oda sıcaklığındaki suyla kahveyi biraz açmaya karar verdim. Ki iyi ki de öyle yapmışım 😊 Kahve bambaşka bir şeye dönüştü. Tatlılık arttı, arkada gizlenen bubble gum varmış meğerse, o ortaya çıktı. Çok net tanımlayamasam da tropik meyveler de hissediliyordu. Normal demlemelerde de güzel sonuçlar almıştım Damo'dan. Ama bubble gum tarzı bir çıktı hiç beklemiyordum. Bir kez daha eline sağlık 😉 @Beytbaba

Zor günler için sakladığım Damo'yla, havalar ısınınca Cold Drip yapmak istedim 😊 Gerçi biraz alışılagelmişin dışına çıkarak oda sıcaklığında su kullanmayı tercih ettim bu kez. Demleme bitince de soğuttum. Tadıma gelecek olursak... İlk başta bitter tatların baskın olduğunu farkettim ve bu beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. "Acaba soğuk su kullanmayarak büyük bir hata mı yaptım?" diye düşünürken, kahvedeki bitterliğin asiditeyi bastırmış olabileceği ihtimali geldi aklıma. Bir umut yine oda sıcaklığındaki suyla kahveyi biraz açmaya karar verdim. Ki iyi ki de öyle yapmışım 😊 Kahve bambaşka bir şeye dönüştü. Tatlılık arttı, arkada gizlenen bubble gum varmış meğerse, o ortaya çıktı. Çok net tanımlayamasam da tropik meyveler de hissediliyordu. Normal demlemelerde de güzel sonuçlar almıştım Damo'dan. Ama bubble gum tarzı bir çıktı hiç beklemiyordum. Bir kez daha eline sağlık 😉 @Beytbaba
kavurma tarihini öğrenebilir miyim mümkün müdür? afiyetler olsun. Deneyimini paylaştığın için ayrıca çok teşekkür ederim.

Geri