• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Preon Coffee Roastery

Ben bu eleştiriyi haksız buluyorum. 7-8 lira anca oynuyor ki Nutz veya Fam'ın paketlerine bakarsanız 20-30 lira fark görürsünüz. O yüzden bence gayet adil olmuş.
Ben gonlumden geceni soyledim keske ayni olsaymis dedim. Ayrica sadece yeni kahvelere bakmissin eski kahvelerede bak onlardaki fark daha fazla. 90 a 45 gibi 😉

Ben gonlumden geceni soyledim keske ayni olsaymis dedim. Ayrica sadece yeni kahvelere bakmissin eski kahvelerede bak onlardaki fark daha fazla. 90 a 45 gibi 😉
90'ın %40'ı 36. 9 lira fark 😉 Kavurucu savunmak gibi bir niyetim yok da ben daha önce kontrol ettiğimde fiyatlandırmayı özellikle makul bulmuştum. Bu yüzden diğer firmalarla karşılaştırarak ben de fikrimi belirtmek istedim.

90'ın %40'ı 36. 9 lira fark 😉 Kavurucu savunmak gibi bir niyetim yok da ben daha önce kontrol ettiğimde fiyatlandırmayı özellikle makul bulmuştum. Bu yüzden diğer firmalarla karşılaştırarak ben de fikrimi belirtmek istedim.
Paçayi kaptirdik yaa 😂
Kavurucuyla sorunum yok aksine onceki sayfalarda kavrum ovgulerim duruyor zaten. Ben birseyin sevdigim yonlerini belirtip sevmedigim yonlerini elestirebilen biriyim bundandir..

Bir kucuk elestirim olacak. Keske 100 gr fiyati 250gr fiyati ile orantili olsaymis.
simdi tersinden bakarsak kiloluklar da 250 grama oranla cok daha dusuk kalıyor. %10dan daha indirimli. Baska firmalar bunu indirim olarak sunabiliyor 😉

Peki neden boyle bir fark oluşuyor derseniz eger. Tamamen maliyet dagilimiyla alakali. Gramaj yukseldikce gram basi maliyet daha dusuyor. En temel isletme mantigi aslinda. Market raflarinda da bunu gorebilirsiniz. Peynir, yogurt, kola ne bileyim cocuk bezi vesaire vesaire.

Umarim aciklayici olabilmisimdir sevgili @Darkness29 🙏

simdi tersinden bakarsak kiloluklar da 250 grama oranla cok daha dusuk kalıyor. %10dan daha indirimli. Baska firmalar bunu indirim olarak sunabiliyor 😉

Peki neden boyle bir fark oluşuyor derseniz eger. Tamamen maliyet dagilimiyla alakali. Gramaj yukseldikce gram basi maliyet daha dusuyor. En temel isletme mantigi aslinda. Market raflarinda da bunu gorebilirsiniz. Peynir, yogurt, kola ne bileyim cocuk bezi vesaire vesaire.

Umarim aciklayici olabilmisimdir sevgili @Darkness29 🙏
Sevgilerle hocam.. bu arada colombia anaerobic yikanmisdan payimi ayir nisan alimina onuda soyleyeyim. Son alimimda muthis bir F/P olmustu benim icin .😊 Yeni kahvelerde cok iyi, guzel bir kampanyana tum stoklari doldurmaya niyetliyim. 👍

Sitedeki ürünlerin bazılarında 250 gr seçeneği bitmiş görünüyor. Nezaman yenilenecekler
Devamı olmayan, hasadı bitmiş, tedarikçide bulunmayan veya hasat yılından ötürü stok yenilemek istemediğim kahvelerin 1 kilo ve 250 gram seçeneklerini kapattım ki kalan kahveyi mümkün olduğu kadar çok kişi deneyebilsin. Bu kahveler;

- Colombia el paseo anaerobic kalan 30 kilo
- ethiyopya hamasho washed kalan 20 kilo
- peru la huaca washed kalan 30 kilo

Bu kahvelerin yerine 3 yeni kahvem gelmiş oldu.

Devamı olmayan, hasadı bitmiş, tedarikçide bulunmayan veya hasat yılından ötürü stok yenilemek istemediğim kahvelerin 1 kilo ve 250 gram seçeneklerini kapattım ki kalan kahveyi mümkün olduğu kadar çok kişi deneyebilsin. Bu kahveler;

- Colombia el paseo anaerobic kalan 30 kilo
- ethiyopya hamasho washed kalan 20 kilo
- peru la huaca washed kalan 30 kilo

Bu kahvelerin yerine 3 yeni kahvem gelmiş oldu.
Refisa stoğu ne durumda peki, hepimize yeter mi 😄

@Beytbaba Para puan uygulamanız hala aktif mi? Bütün kahvelerde para puan kazanımı 0 olarak gözüküyor. Aylar önce aldığım deneme setinden de herhangi bir puan gelmemiş.

Evet aktif. %5 para puan devam ediyor. Sadece kampanya dönemlerinde para puan kazanımı olmuyor. Eğer bir indirim ile aldıysanız o yüzden gelmemiştir. Değilse hemen ekleyeyim pm'den ulaşırsanız bana eğer.

Geri