M
mimds
Guest
Petra bu alemdeki en tok satıcılardan biridir... sahibi oldukça varlıklı bir ailenin Amerika'da okurken kahve sevdalısı olmuş bir mensubudur, o yüzden kaliteden( tabii fiyat politikalarından da!) pek taviz vermiyorlar... dükkanlarına gittiğinizde kahveden öte, tasarım konseptlerinden dekorasyonlarına, menülerinin içeriğinden, personel seçimine ve yetiştirmeye kadar her şeyin gayet ayrıntılı bir şekilde düşünüldüğünü hissediyorsunuz... maslakta mudonun içinde avrupada bir yarışmada tasarım ödülü de almış olan fütüristik bir bar deski konseptiyle tasarlanmış şubelerine sıkça giderim, özellikle de öğle saatlerinde arı gibi iş yapan bir yerdir... ana bayii olmamasına rağmen sahibi haftada bir kaç gün öğlen saatlerinde mutlaka gelir ve her şeyi sıkı bir şekilde denetler, hatta o an operasyonel bir aksaklık yaşanıyorsa o havalı arkadaş kendisinden beklenmeyecek bir şekilde önlüğünü takıp onlarca elemanın arasına girer ve bir servis elemanı gibi hizmet verir, buna da bir kaç kez tanık oldum... kahvelerinden ve tüm bu tanık olduklarımdan ötürü gayet takdir ettiğim Petra'nın, Türkiye'de değil de ingilterede filan olsa bir dünya markası olabileceğini düşünüyorum... bu arada kendisini tanımam bilmem, ticari bir bağım filan da yok, böyle biline lütfen
sadece işini iyi yapan herkesi takdir etmek gerektiğini düşünüyorum...