• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Peak Water - Kahve için Su Filtreme Sürahisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yurtdışı fiyatını bilmiyorum ama ortalama sizce ne kadar fiyatı olur

tavsiye edilen 100 lt veya 120 gün .Düşük ppm olursa daha uzun gider diye bir yazı görmedim .bakteri oluşumunu engellemek ve düzgün filtreleme için değişimi bu aralıklarda olmasını tavsiye ediyorlar.

Nerede bilmiyorum ama, şebeke suyunun kalitesinin filtrenini ömrünü etkileyeceğini okuduğumu hatırlıyorum. Fakat dediğiniz gibi, üç aşağı beş yukarı benzer sürelerde filtre değiştirmek gerekir sanıyorum.

Yine de sizin verdiğiniz süre ve miktar, tek filtre için gayet iyi. Ortalama günde 1 litre tüketen biri için, aşağı yukarı yılda üç filtreye tekabül ediyor. Bu da gayet makul bir süre.

Yurtdışı fiyatını bilmiyorum ama ortalama sizce ne kadar fiyatı olur

Ben ürünü yurt dışından sipariş ettim, elime henüz ulaşmadı. Fakat Türkiye'deki fiyatının ilk parti için uygun olacağını düşünüyorum.

Nerede bilmiyorum ama, şebeke suyunun kalitesinin filtrenini ömrünü etkileyeceğini okuduğumu hatırlıyorum. Fakat dediğiniz gibi, üç aşağı beş yukarı benzer sürelerde filtre değiştirmek gerekir sanıyorum.

Yine de sizin verdiğiniz süre ve miktar, tek filtre için gayet iyi. Ortalama günde 1 litre tüketen biri için, aşağı yukarı yılda üç filtreye tekabül ediyor. Bu da gayet makul bir süre.

Ben ürünü yurt dışından sipariş ettim, elime henüz ulaşmadı. Fakat Türkiye'deki fiyatının ilk parti için uygun olacağını düşünüyorum.
100 lt veya 120 gün hangisine önce ulaşırsam ona göre değiştiricem ama litre hesabı tutmadığım için 2 ay olunca değiştirmek makul görünüyor :)
bende yurt dışında la cabradan almıştım yedek filtrelerle beraber

Denemelerimde Mineral eklemedi, yani arıtma ile kullanmak mantıklı değil sanki...

Bu konuyla ilgili tüm ahaliye yardımlarınızla ilgili öncelikle teşekkür ederim.

Peki bu ürünü kullanacağımız çeşme suyunun başka bir filtrasyona ihtiyacı yok mudur? Siz kullanıyor musunuz bilmiyorum ancak direkt bu ürünü kullanarak çeşme suyundan kahve suyuna tek aşamada geçiş tatmin edici bir sonuç yaratıyor mu sizce?

Bu konuyla ilgili tüm ahaliye yardımlarınızla ilgili öncelikle teşekkür ederim.

Peki bu ürünü kullanacağımız çeşme suyunun başka bir filtrasyona ihtiyacı yok mudur? Siz kullanıyor musunuz bilmiyorum ancak direkt bu ürünü kullanarak çeşme suyundan kahve suyuna tek aşamada geçiş tatmin edici bir sonuç yaratıyor mu sizce?

Evet, deneme ürünü olarak kullanıyorum, çeşme suyundan dolduruyorum direkt, muhteşeme yakın sonuçlar alıyorum. Detaylı su analizini vs. filtre tükenince paylaşacağım.

Taşınırken hayatımızı kurtardı (içme suyu olarak da kullandık)

yurt dışı fiyatını bilmeyip öğrenmek isteyenler için madde madde bulduğum çözümü yazıyorum.

1. google chrome ya da herhangi bir tarayıcı açılır.
2. google'a peak water yazılır.
3. çıkan ilk siteye girilir.
4. sitede aşağı doğru inilir ya da shop now yazan kutucuğa tıklanır.
5. BİNGO!

Ekli dosyalar

• 1601467311817.png
    1601467311817.png
    250.8 KB · Görüntüleme: 108
Geri