M
Teşekkür ederim, umarım sürdürülebilir averaj üstü bir çözüm olur (ilk deneme gayet olumlu ama zaman içindeki sonucu da görmek lazım)Simdi story’ni izleyip foruma gelmistim abi, nice güzel günlerde sorunsuz kullanirsin umarim❤
Tabii her yerini bilmiyorum ama mesela bizim evdeki, Şişli, şebeke suyu genelde 190-200ppm civarında, bakalım orada nasıl zamana bağlı nasıl bir performans gösterecek, ben de merak ediyorum...Türkiye’de İstanbul suyu ile ne kadar devam edecek bakalım... Hayırlı olsun, güzel ürün
Colonna'nın kendi sitesinden aldım, 49 pound kendisi, 12 pound da shipping(dhl express tercih ettim), buradaki vergi ise 84tl tuttu...Filtre maliyetleri nedeni uzaklaşmıştım. Nerden aldınız maliyeti ne kadar tuttu?
Colonna'nın kendi sitesinden aldım, 49 pound kendisi, 12 pound da shipping(dhl express tercih ettim), buradaki vergi ise 84tl tuttu...
Necefli maşrapa )Peak Water ne?
Ekli dosyayı görüntüle 4296.
Bir necefli maşrapa da ben edindim @mimds la cabra aylık abonelik kahveler yedek filteler ve
peak water sürahi bugün siparişten itibaren 8 günde elime ulaştı demlemelerdeki su perfomansını merak ediyorum
Hayirla ve afiyetle tuketiniz efenim, cok iyi tercihler yaptınız, emin olabilirsinizEkli dosyayı görüntüle 4296.
Bir necefli maşrapa da ben edindim @mimds la cabra aylık abonelik kahveler yedek filteler ve
peak water sürahi bugün siparişten itibaren 8 günde elime ulaştı demlemelerdeki su perfomansını merak ediyorum
seve seve inşallah hemen gelirlerKenya yorumları da isteriz Kargoda hala gelemedi benimkiler
teşekkür ederim bende son atımlık kurşunlarımı buna yatırdımHayırlı Olsun Güle güle kullanın Artık benim cüzdan böyle bitirdi bizi bu kahve sevdası
teşekkür ederimGüle güle kullanın alan arkadaşlar. İncelemelerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.