• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

Ps4 ve Ps5 kullanan arkadaslara bir sorum var. Şuan ps4 proyu hiç sorun yaşamadan kullanıyorum. Ama telefonlarda olduğu gibi yavaştan miladını dolduruyor sanki. Çünkü yeni çıkacak oyunları bundan sonra muhtemelen desteklemeyecek. Acaba ps5'e geçsem mi? 10-12 bin lira ödemeye değer mi?
Ben ps4 pro kullanıyorum hala daha birçok oyun bunada geliyor. Eğerki birgün tam anlamıyla ps5 kırılırsa ondan sonra ps4 dönemi biter.

Ben ps4 pro kullanıyorum hala daha birçok oyun bunada geliyor. Eğerki birgün tam anlamıyla ps5 kırılırsa ondan sonra ps4 dönemi biter.
Kesinlikle haklısın.Sizin dediğiniz olduğunda 4'ün olayı biter.Hazır para ederken ps4'ü satıp, ps5'e mi geçsem diye düşünüyorum.

Ps4 ve Ps5 kullanan arkadaslara bir sorum var. Şuan ps4 proyu hiç sorun yaşamadan kullanıyorum. Ama telefonlarda olduğu gibi yavaştan miladını dolduruyor sanki. Çünkü yeni çıkacak oyunları bundan sonra muhtemelen desteklemeyecek. Acaba ps5'e geçsem mi? 10-12 bin lira ödemeye değer mi?
Ne kadar şanslı insanlarsınız ya. Ben şu playstation ve xbox oyunlarını hayatta oynayamıyorum. Parmağım altında kıytırık bir çubuk, hayatta istediğim yöne çeviremiyorum o çubuğu. Taaaaa Sinclair48k Commodore64 döneminden beri oyun oynayan biri olarak, joystick kullanırken bile milimetrelik hassasiyet yakalayan, pc'de mouse ile oynadığım oyunlarda her atışımı headshot yapan biri olarak ps4 ps5 xbox hiç bir oyunu oynayamamak içimi acıtıyor :(

Ne kadar şanslı insanlarsınız ya. Ben şu playstation ve xbox oyunlarını hayatta oynayamıyorum. Parmağım altında kıytırık bir çubuk, hayatta istediğim yöne çeviremiyorum o çubuğu. Taaaaa Sinclair48k Commodore64 döneminden beri oyun oynayan biri olarak, joystick kullanırken bile milimetrelik hassasiyet yakalayan, pc'de mouse ile oynadığım oyunlarda her atışımı headshot yapan biri olarak ps4 ps5 xbox hiç bir oyunu oynayamamak içimi acıtıyor :(
FPS ve strateji oyunlarında klavye-fare. Diğer her şey için oyun kolu abi.
İkisinin oynayışa kattığı tat farklı, belki ona alışamamışındır?

Bu hakket böyle.

Baldurs Gate 3 oynuyorum. 50 saati devirdim. Ama benim gibi her oyunun dibini sıyırma takıntısı olan birisi için uygun bir oyun değil sanki 😄 Oyun zilyon tane paralel yol izleyebiliyor.

Like a Dragon: Infinite Wealth ve Tekken 8 aynı gün çıktı, ikisini bir arada götürmeye çalışıyorum :D

Baldur's Gate 3'ü 175 saatin sonunda bitirdim. Oynadığım en iyi oyunlar arasında ilk 3'e girer. (Elden Ring, Baldur's Gate 3, Disco Elysium)
Eskisi kadar aktif olmasam da isteyen steam de beni ekleyebilir. https://steamcommunity.com/id/DarkC1oud
Disco Elysium yazılmış, geldim. 🤤
Maşallah çok güzel zevkiniz varmış. Bu üçlünün tepesine bendeniz Hellblade ekliyorum, ama bu tamamen kişisel bir tercih; mantıklı olmadığının farkındayım.

monitörde mi oynuyorsunuz? ne oynamayı düşünüyorsunuz? haftada ne kadar vaktinizi harcıyorsunuz?oyun sizin için ne kadar önemli? şu an için sadece ps5'e özel oyun pek yok. bir iki yıl içinde de gerçekten ps5 aldıracak oyun duyurusu bile yok. Bir kaç gün önce playstation lansmanı vardı doğru düzgün bir şey duyurmadırlar. Bence çok değmez. Eğer oyun hayatınızda önemli bir yere sahip değilse...

Geri