• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

38saat çok iyi süre, ana görevler dışında + yan görevlerle bu saati yakaladın değil mi
tüm yan görevler değil bazı yan görevleri yaptım 38 saat içerisinde. Şimdi 55 saati vurdum, bir tane muspelheim iyiliği kaldı malumdur belki Allah belasını versin 3 gündür uğraşıyorum. Kolsuzum biraz galiba :D odin gözlerine uğraşıp platinleyeyim diyorum ama fast travel çok sıkıntılı bakıcaz...

Hayatım boyunca hep MOBA oynadım. TR'deki herkes en iyisi arkadaşlar. En iyi oyuncular trde. Herkes aslında Challanger-Immortal ama takım arkadaşları kötü.

Dota>all ama yaşlandık be. Lol'de aram falan atıyoruz artık.
Dota yüzünden kavga edemezsiniz. Dota sevmeyen iyi kahve sevmez. :):):):)

3078.png BUNU DA BURAYA ÖPÜCÜK NİYETİNE KOYUYORUM.

İracing, assetto Corsa compatizione.

Hala Battlefield 1 oynamaya devam ediyorum şimdi bir de yanına Battlefield 2042 ekledim :)

Asphalt 9 u 5 yıldır oynuyorum:D:D:D:D

Witcher 3. sezon'e nalet olsun.
1691134033133.png

Böyle bir saçmalık olamaz. Hele S3 7.bölümde tek düzgün sahne roach şakasıydı. O da şakaydı zaten.
İlla tekrar oyunu mu bitirelim yapımcı efendiler. Bu nasıl vicdansızlıktır.

Çok doluyum forum. Hem de çok.

2. Sezon da çok kötüydü. Çocuk bakıcısı geralt izlemiştik.
Doğru onda da cirinin ergenliğiyle mücadele etmiştik.
Onunda güzel tarafı, Yennefer'e Triss'e gözümüz alışmaya başlamıştı cirinin sarı ergenliğini görünce.

Muhatap kim abi burda @Witcher @Merigold rica ediyorum zorla mı oynattılar sizi, yapımcılar tarafından baskı altında mısınız, hiç biriniz bu nasıl senaryo demedi mi?

Witcher 3. sezon'e nalet olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 27961

Böyle bir saçmalık olamaz. Hele S3 7.bölümde tek düzgün sahne roach şakasıydı. O da şakaydı zaten.
İlla tekrar oyunu mu bitirelim yapımcı efendiler. Bu nasıl vicdansızlıktır.

Çok doluyum forum. Hem de çok.
Ben bıraktım son sezon 4. bölümde izlemeyi :( ahh ahhh nerde o ilk sezon

Hery abinin hatrına izlioyrum valla. hikayeye de çok aşina değilim ama ilk sezonu çok aratıyorlar.

Town of Salem vazgeçilmez bir oyun halini aldı bende. Eğer kendimi yeterince keyifli hissedersem Cities Skylines güzel geliyor bana. Arkadaşlarla beraber onuyorsak raft, deep rock galatic, no mans sky ve ready or not arasında dönüp duruyoruz. Bi direksiyon seti alabilirsem asetto corsa'dan çıkmamayı planlıyorum

F1 manager 2023. Haasla guzel basladik kotu bitiriyoruz. Para bitti limit doldu ve benim essek pilotlar her yaris kaza yapiyor. Lakin is dışında kalan kisa surede ayakta oynatiyor kendini cocuk gibi tv’ye yapistiriyor hahaha

Geri