vetiverfan
Barista
"hehe toxic gamers eu west'de russkilerle çıldırıyoruz" minvalinda dotacı zırvaları
"hehe toxic gamers eu west'de russkilerle çıldırıyoruz" minvalinda dotacı zırvaları
tüm yan görevler değil bazı yan görevleri yaptım 38 saat içerisinde. Şimdi 55 saati vurdum, bir tane muspelheim iyiliği kaldı malumdur belki Allah belasını versin 3 gündür uğraşıyorum. Kolsuzum biraz galiba38saat çok iyi süre, ana görevler dışında + yan görevlerle bu saati yakaladın değil mi
BUNU DA BURAYA ÖPÜCÜK NİYETİNE KOYUYORUM.Ben de iracing oynuyorum. Ekleyebiliriz birbirimizi arkadaş olarak. Kendimce güzel bir rig oluşturdum.İracing, assetto Corsa compatizione.
2. Sezon da çok kötüydü. Çocuk bakıcısı geralt izlemiştik.Witcher 3. sezon'e nalet olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 27961
Böyle bir saçmalık olamaz. Hele S3 7.bölümde tek düzgün sahne roach şakasıydı. O da şakaydı zaten.
İlla tekrar oyunu mu bitirelim yapımcı efendiler. Bu nasıl vicdansızlıktır.
Çok doluyum forum. Hem de çok.
Doğru onda da cirinin ergenliğiyle mücadele etmiştik.2. Sezon da çok kötüydü. Çocuk bakıcısı geralt izlemiştik.
Ben bıraktım son sezon 4. bölümde izlemeyiWitcher 3. sezon'e nalet olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 27961
Böyle bir saçmalık olamaz. Hele S3 7.bölümde tek düzgün sahne roach şakasıydı. O da şakaydı zaten.
İlla tekrar oyunu mu bitirelim yapımcı efendiler. Bu nasıl vicdansızlıktır.
Çok doluyum forum. Hem de çok.