Ck3 yeni dlc ile çok iyi oldu influencer gibi etkinlikten etkinliğe koşuyorumHic bir zaman vazgecilmezlerim.
Europa Universalis IV
Hearts of Iron IV
Football Manager
Flight Simulator X
Crusader Kings III
Cities: Skylines
En azından 2. sezondaki gibim kitaplardan tamamen zıt konular işlemediler şahsen ben de 2. sezona çok kötü gözüyle bakıyorum 3 yine idare ediyorduWitcher 3. sezon'e nalet olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 27961
Böyle bir saçmalık olamaz. Hele S3 7.bölümde tek düzgün sahne roach şakasıydı. O da şakaydı zaten.
İlla tekrar oyunu mu bitirelim yapımcı efendiler. Bu nasıl vicdansızlıktır.
Çok doluyum forum. Hem de çok.
İsvicre olurum.Kahveseverler olarak Hoi4 etkinliği fena olmayabilir.![]()
Ben steamden hep 50 liralik alirdim.Euro 30 olmadan önce benim gibi koleksiyon versiyonu toplayan var mı?
Non aligned yoldan Avusturya'yı yiyebilirsiniz.İsvicre olurum.
geforce now destekliyor hocam baldurs gate 3 ordan deneyebilirsinizCyberpunk 2077, ortalarındayım çok keyifli ilerliyor. Sonrasında eğer MacBook’um kaldırırsa baldur’s gate 3 e başlamayı planlıyorum.![]()
Uzunca zamandır oynuyorum. 2 bin saat vardır muhtemelen. Ama hala akrobatik hareketler, duvardan tavandan değişik hareketler beceremiyorumRocket league oynayan yokmu ya hic
Epic Games'e geçmeden önce oynuyordum. Oyuna keşke klavye ile değil de gamepad ile alışsaydım, belki hala oynuyor olurdum.Rocket league oynayan yokmu ya hic