• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

Hic bir zaman vazgecilmezlerim.
Europa Universalis IV
Hearts of Iron IV
Football Manager
Flight Simulator X
Crusader Kings III
Cities: Skylines

Final fantasy XVİ tavsiye ederim şu an hogwarts legacy oynuyoruz 😁

Hic bir zaman vazgecilmezlerim.
Europa Universalis IV
Hearts of Iron IV
Football Manager
Flight Simulator X
Crusader Kings III
Cities: Skylines
Ck3 yeni dlc ile çok iyi oldu influencer gibi etkinlikten etkinliğe koşuyorum :D ama hala bir ck2 değil :D

Witcher 3. sezon'e nalet olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 27961

Böyle bir saçmalık olamaz. Hele S3 7.bölümde tek düzgün sahne roach şakasıydı. O da şakaydı zaten.
İlla tekrar oyunu mu bitirelim yapımcı efendiler. Bu nasıl vicdansızlıktır.

Çok doluyum forum. Hem de çok.
En azından 2. sezondaki gibim kitaplardan tamamen zıt konular işlemediler şahsen ben de 2. sezona çok kötü gözüyle bakıyorum 3 yine idare ediyordu :) Henry abim de gitti bu dizi de böyle bitti kendi adıma

Euro 30 olmadan önce benim gibi koleksiyon versiyonu toplayan var mı?

Ekli dosyalar

• IMG_4336.jpeg
    IMG_4336.jpeg
    99.6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_4335.jpeg
    IMG_4335.jpeg
    151.3 KB · Görüntüleme: 47
Cyberpunk 2077, ortalarındayım çok keyifli ilerliyor. Sonrasında eğer MacBook’um kaldırırsa baldur’s gate 3 e başlamayı planlıyorum. :)

Cyberpunk 2077, ortalarındayım çok keyifli ilerliyor. Sonrasında eğer MacBook’um kaldırırsa baldur’s gate 3 e başlamayı planlıyorum. :)
geforce now destekliyor hocam baldurs gate 3 ordan deneyebilirsiniz :) cyberpunku da biraz ağırdan alırsanız direkt dlcye geçebilirsiniz eylülde idris elbalı büyük dlc geliyor

Rocket league oynayan yokmu ya hic
Uzunca zamandır oynuyorum. 2 bin saat vardır muhtemelen. Ama hala akrobatik hareketler, duvardan tavandan değişik hareketler beceremiyorum :) Elmas 3 - Şampiyon 1 arasında gidip geliyorum genelde

Geri