• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

Benimde aklımda tekrar oynamak. Valkyrie görevlerini bitirememiştim, aklım onlarda kaldı, bir de kaosun kılıçlarını almak için eve tekrar dönmek, atmosfer, müzikler. Üf

3 sıra var, hepsininde yeni oyunları yolda. Bunların üzerinden bi temiz geçmek istiyorum
GoW
Witcher
RDR
hocam sağlam spoiler vermişsin. kulakların çınlamasın :)

witcher dlc'leri için yeni jenerasyon güncellemesi bekliyorum.

rdr ise bana çok hitap etmiyor diyeyim. biraz fazla yavaş ve input lag yüksek. hikaye ve açık dünya güzel ama :)

Steam kuru güncelledi. Fiyatlar değişmeden yumulun derim. Kış indirimi falan hikaye olacak gibi.

Steam kuru güncelledi. Fiyatlar değişmeden yumulun derim. Kış indirimi falan hikaye olacak gibi.
Valla ben bugün wishlist'te indirimdeki bütün indie'leri topladım, hatta early access'tekilerden bir kısmını da güncel fiyattan aldım.
Çıkmış oyunlarda otomatik artmayacak fiyatlar ama çoğu dağıtıcı kısa zamanda fiyatları artırır gibi.

Greenmangaming, Gamebillet gibi resmi reseller gibi sitelerde de güzel indirimler var.
Beklediğiniz birşey varsa direkt almak lazım artık, bundan sonra indirim beklemek gibi bir lüksümüz yok gibi.

gow ragnarök çıkmadan god of war'u tekrar bitiriyorum. cidden inanılmaz bir oyun.
ben de bitirdim şimdi, niflheim farmlasam mı bilemedim, valkür filan da kestim. kolsuz olduğum için sigrun'u 3 günde kestim :D

ben de bitirdim şimdi, niflheim farmlasam mı bilemedim, valkür filan da kestim. kolsuz olduğum için sigrun'u 3 günde kestim :D
ben ilk oynayışımda hiç kasmamıştım, eksik yan görev bile bırakmıştım açıkçası. ana hikaye çooook iyiydi çünkü. valkürlere de ehh diyip bırakmıştım. şimdi suyunu çıkarırım ama niflheim farmlamak biraz sıkıcı ya.

ben ilk oynayışımda hiç kasmamıştım, eksik yan görev bile bırakmıştım açıkçası. ana hikaye çooook iyiydi çünkü. valkürlere de ehh diyip bırakmıştım. şimdi suyunu çıkarırım ama niflheim farmlamak biraz sıkıcı ya.
niflheim biraz güçlenince zevkli geliyor ya ben sövdüm ilk seferde ama sonradan farmladım, ama mesela atolyedeki kasalar için farmlama değmez.
Haftasonu 3 günde 38 saat oynayarak god of war ragnarök'u bitirdim, ben böyle bi oyun oynamadım daha önce efsane olmuş kesinlikle...

niflheim biraz güçlenince zevkli geliyor ya ben sövdüm ilk seferde ama sonradan farmladım, ama mesela atolyedeki kasalar için farmlama değmez.
Haftasonu 3 günde 38 saat oynayarak god of war ragnarök'u bitirdim, ben böyle bi oyun oynamadım daha önce efsane olmuş kesinlikle...
ben tadını çıkararark oynuyorum. henüz 8. saatteyim. ragnörok öncesi ilk oyunu tekrar oynamak yanlış bir seçim olmuş :( uzun seanslar geçiremiyorum başında.

38saat çok iyi süre, ana görevler dışında + yan görevlerle bu saati yakaladın değil mi

Hanım tv'yi bırakırsa Ragnarok'a bakıyorum. Bu gidişle benim macera epey uzun sürecek. Umarım bu geçen sürede spoiler yemem.
Onun dışında pc'de mw2 oynuyorum.

38saat çok iyi süre, ana görevler dışında + yan görevlerle bu saati yakaladın değil mi
hocam eğer bilmiyorsan oyun süreleri ile ilgili olarak howlongtobeat sitesini kullanabilirsin.

biliyorsan da elbet bilmeyen birileri vardır :)

Assassin's Creed IV: Black Flag'e tekrar başladım sanırım daha önce 2 kere bitirdim. Açık deniz, gemi ve shantieler harika oynamadıysanız ve denizcilik vs seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Crusader Kings 3 oynayanlar varsa da bir ekibimiz var arada toplanıp oynuyoruz ne kadar kalabalık olursa o kadar keyifli oluyor isterseniz dahil olabilirsiniz.

35 saat oldu ragnarokta hala ana görev ve yan görevler bitmedi bana acımada oynuyorum :D

bir de dota yüzünden kavga edelim güzel olur.
LOL olsun madem. Kan-gözyaşı-cinnet garantili
1668607448545.png
@Angela bu kadar saat oynadıktan sonra hiç bir türlü dövüşmez. Bunca mesaiye oyunu bıraksa, istifa etse Valve Corporation 'dan kıdem tazminatı bile alır(:

Geri