• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

Hades'i early access'teyken alıp epey sevmiştim, 40 saat üstünde oynadım.
Ama her early access'te olduğu gibi 1.0'dan sonra tekrar açmadım bile oyunu.
Bir ara tekrar başlamak istiyorum ben de.

Öğlen arasi stres atma oyunum :))

F332957C-186D-4E63-A8CD-09C6706159E2.png

TFT (Team for tactics) :cool:

Pathfinder Kingmaker :) Turn Based mod yükledim. Baştan başladım. Tadından yenmiyor. Biz eskiler turn-based oyunlar seviyoruz. Real Time için yaşlanmışız.

Ghost Recon Breakpoint

Pathfinder: Wrath of the Righteous D&D/RPG seven varsa şiddetle tavsiye ederim. Adamlar farklı bir boyuta geçirmişler.

Dün itibariyle Ghost of Tsushima'nın eklentisiyle birlikte bitirmiş durumdayım. Harika bir oyun harika bir deneyimdi. Ana oyunu bitirdikten sonra hiç düşünmeden eklentisini de alıp devam ettim. Play Station'ı olan herkese tavsiye ediyorum. Sırada Last of Us Part II var...

No Man's Sky oynamaya başladım yeni yeni. Chill ve grind sevenler için güzel bir oyun. Beraber oynamak isteyen olursa oynayabiliriz.

Uzun yıllardır sadece War Thunder. Uçak oynamak için başlamıştım. Malum uçak çok hızlı, kontrol ederken internetin çok iyi olması gerekiyor, şansıma nereye gitsem ping, kopmalar vs., bombardıman uçağı harici oynayamadım. Bari biraz tank oynayım dedim, yıllardır devam :giggle:

Geri