Çok teşekkür ederim, aslında işe yarasa çok güzel olur. Acaba birkaç modifiye ile otomatik makineler adam olabilirmi merak etmiyor değilimÜrün şu ana kadar Beko 2170, Gaggia Classic, Gaggia Baby'de kullanıldı o yüzden otomatiklerde cihazın tepkisi ne olur maalesef bilgim yok.
Demek istediğim şey şu, mekanik olarak bağlantıyı problemsiz yaparsınız ancak cihazınız otomatik olarak debi/basınç ayarlıyorsa OPV sonrası değişen basınç ve akıştan dolayı cihaza gidecek geribildirimin nasıl yorumlanacağını bilemiyorum.
Öncelikle makinenin tam randımanda kaç barla çalıştığına bakmak gerekir çünkü otomatik makineler genelde zaten 9 barı bile görmüyor bu durumda yapacak birşey olmaz ama eğer 12-13 barlarda çalışıyorsa opv hertürlü uygun fittingslerle takılır bence.Çok teşekkür ederim, aslında işe yarasa çok güzel olur. Acaba birkaç modifiye ile otomatik makineler adam olabilirmi merak etmiyor değilim
Nasıl anlarız kaç bar ile çalıştığınıÖncelikle makinenin tam randımanda kaç barla çalıştığına bakmak gerekir çünkü otomatik makineler genelde zaten 9 barı bile görmüyor bu durumda yapacak birşey olmaz ama eğer 12-13 barlarda çalışıyorsa opv hertürlü uygun fittingslerle takılır bence.
Portafiltreye manometre bağlayarak yapabilirsiniz Ekli dosyayı görüntüle 12480
Tahminimce max 6 barla çalışıyordur.![]()
Makine philips ep2231 portafiltre yokki tam otomatik
![]()
Dediğiniz gibi olsa akış yavaş olmaz mı? Bilemiyorum boşa uğraşıyorum herhaldeTahminimce max 6 barla çalışıyordur.)
Hayırlı olsun, Delonghi Dedica'ya da uygulanmış oldu sayenizde1 adet almak istiyorum özelden msj bıraktım bakabilirmisiniz.
DM attım size.1 adette ben edinmek istiyorum arçelik için.
Daha önce gördüğümde de like atmıştım, ikinciye atamadığım için buradan yazayım dedim. Firkatın fecrinden ferikler nispetince firar eyleyen birilerini bu forumda görmek beni mutlu ediyor.“didiklerin iyi gibi emme bişi anlamadık”