• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Over Pressure Valve - OPV (Her makineye uygulanabilir)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan krmbyl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
500
Gaggia Classic'in pompa basıncı 15 bar verebilmesine rağmen bunun shower tarafında 9 bar olduğu ifade ediliyor.

Ürün şu ana kadar Beko 2170, Gaggia Classic, Gaggia Baby'de kullanıldı o yüzden otomatiklerde cihazın tepkisi ne olur maalesef bilgim yok.

Demek istediğim şey şu, mekanik olarak bağlantıyı problemsiz yaparsınız ancak cihazınız otomatik olarak debi/basınç ayarlıyorsa OPV sonrası değişen basınç ve akıştan dolayı cihaza gidecek geribildirimin nasıl yorumlanacağını bilemiyorum.
Çok teşekkür ederim, aslında işe yarasa çok güzel olur. Acaba birkaç modifiye ile otomatik makineler adam olabilirmi merak etmiyor değilim

Çok teşekkür ederim, aslında işe yarasa çok güzel olur. Acaba birkaç modifiye ile otomatik makineler adam olabilirmi merak etmiyor değilim
Öncelikle makinenin tam randımanda kaç barla çalıştığına bakmak gerekir çünkü otomatik makineler genelde zaten 9 barı bile görmüyor bu durumda yapacak birşey olmaz ama eğer 12-13 barlarda çalışıyorsa opv hertürlü uygun fittingslerle takılır bence.

1 adette ben edinmek istiyorum arçelik için.

Geri