Sefa sağ ol güzel yorumların için, memnun kalmana cok sevindim.Arkadaşlar almak isteyenler gön rahatlığı ile alsınlar. Eğer @krmbyl opv nin ayarını direkt ulkayavote 9 bar olrak ayarlayıp gönderirse oldukça basit. Yardım isteyen mesaj atabilir yardımcı olurum.
1 adet T yetiyor. Manometre istenirse 2 adet. Ayrica rekor ve maşon gerekiyor.Opv ile birlikte 2 adet T ve bir miktar boru gerek miyormu? Pompadan sonra T ile çıkış alıp bir uca opv bağlayıp. Opvnin çıkışını tekrar depoya döndürmek gerekmiyor mu? Hatta manometre bağlamak isteyenler için 3. Bir T?
İki adet T yerine bir adet 4 yollu fitting de kullanılabilir. Bunun adına kruva diyen de var ıstavroz diyen de var. Sanayi ağzı kadar anlayamadığım bir şey yoktur, her gidişimde yeni bir tabir öğreniyorum hala.Opv ile birlikte 2 adet T ve bir miktar boru gerek miyormu? Pompadan sonra T ile çıkış alıp bir uca opv bağlayıp. Opvnin çıkışını tekrar depoya döndürmek gerekmiyor mu? Hatta manometre bağlamak isteyenler için 3. Bir T?
1 adet T yetiyor.
Tekrar su haznesine gönderiyorum. Beko makinerde o şekilde çalıştım.Opv den çıkan fazla suyu drip traya mı gönderiyorsunuz?
Alan dar olunca kruva zorlu oluyor. Yoksa en mantıklısı o. Opv boyunu çok uzatıyor.İki adet T yerine bir adet 4 yollu fitting de kullanılabilir. Bunun adına kruva diyen de var ıstavroz diyen de var. Sanayi ağzı kadar anlayamadığım bir şey yoktur, her gidişimde yeni bir tabir öğreniyorum hala.
@seffa
Opvden çıkan Boruyu bir şekilde depoya sarkıttınız sanırım. Benim mantığım depo ile su pompası arasına t ile bağlamaktı.Tekrar su haznesine gönderiyorum. Beko makinerde o şekilde çalıştım.
Bir uygulama örneği
@weltschmerz 'in yorumlarını alalım. Kendisi ölçüm yapmıştı portafiltreden.Tadında problem olmalı o espressonun. Pompa sonrası manometrenin 9 bar göstermesi portafiltrede 5-6 bar gibi bir şey demek. Başka modifikasyon yoksa eğer epey kayba uğruyor olması lazım grup başlığına dek. Evet saçma bir durum ama bende öyle oldu. Ya da başka bir püf noktası var bu işte
Tadında problem olmalı o espressonun. Pompa sonrası manometrenin 9 bar göstermesi portafiltrede 5-6 bar gibi bir şey demek. Başka modifikasyon yoksa eğer epey kayba uğruyor olması lazım grup başlığına dek. Evet saçma bir durum ama bende öyle oldu. Ya da başka bir püf noktası var bu işte
@weltschmerz 'in yorumlarını alalım. Kendisi ölçüm yapmıştı portafiltreden.
Tahmin ettiğim plastikse sorduğunuz o tapadır. Sökerseniz yada keserseniz manometrenin içindeki gliserin akar.Ekli dosyayı görüntüle 7700
Bekoya sığdırmak isteyenler böyle yapabilir bu arada. Üst kapak delinecek. Gliserinli menometrenin tepesindeki plastiğin kesilmesi konusunu net bilen var mı?
Desenize pakkens muhteşem bi kullanma klavuzu yazmış. Kitapçıkta onu kesin diyordu. Ben de jestim evet akıtıyor. Tıkamak zorunda kaldım. Rezillik.Tahmin ettiğim plastikse sorduğunuz o tapadır. Sökerseniz yada keserseniz manometrenin içindeki gliserin akar.
Şu şekilde bir setupla basınç kaybını test etmek istediğimde 0,5-1 bar arası bir kayıp olduğunu gözlemlemiştim fakat bu bağlantıların nasıl yapıldığına göre değişmekte keskin boru dönüşleri azaldıkça basınç kaybı da azalıyor.
OPV nin ayarı 4 bara ayarlanmış olabilir mi? Normal OPV ayarı @weltschmerz gibi gruba takılan barometreli pf ile ayarlanması gerekiyor diye biliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 7700
Bekoya sığdırmak isteyenler böyle yapabilir bu arada. Üst kapak delinecek. Gliserinli menometrenin tepesindeki plastiğin kesilmesi konusunu net bilen var mı?
1/4 3/8 redüksiyon ve 3/8 manson kullanmıştım ben.Bir tane bükülmüş ve çok keskin dönen borum var. Sanırım o yüzden. Benim okuduğum değer 13-14 bar falan. O kadar etkiliyor demek. Peki portafiltreye gereken rekorlar nedir kolayınızdaysa yazabilir misiniz basıncı ölçmek için.