Kingrinder markasına karşı ön yargım var biraz ve amazonda hem homojen öğütmemesine hemde söküldükten sonra sorunlar yaşandığına dair yorumlar gördüm açıkçası aklım hala karışık ama hemen şimdi alsam q2 alırdım diye düşünüyorum hata yapmamak adına hemen almıyorumBence gönül ne derse o. Kayıt üzere K6. Ben olsam K max yerine bile K6. 150 dolara kadar farkla fincanima fark yansıtır mi k max. Yansıtmaz! Ama sonuçta aklım bir yerde takilmasini hiç istemem.
2.el ürüne asla yanaşmıyorum hocam ya hiç dokunulmasa bile sadece ambalajı açılsa bile ben tercih etmem bütçemde o kadar yukarılar açıkçası müsade etmiyor bekleyip elime biraz daha para geçince alırım desem dolar kuru ortada düştüğü yok hep yükselme eğiliminde imkan varken şu hafta alıp geçmek istiyorumBen olsam kendimi zorlar x-pro alırım daha da arkama bakmam. @Daunterm satıyor biraz naz niyaz indirim de yapar![]()
Biraz daha araştırıp 3 değirmenden birini alacağım artık fazla suyu çıkmadan işin hembde fiyatlar değişmeden alırım birini hepsi için ayrı bir kaygı var k6 homojenlikde sorunu var diyen yorumlar okudum jx çok toz üretiyor dendi q2 de markanın giriş seviyesi ve klik sayısı az bu sebeple hepsi ayrı sorunlu açıkçasıBenim kullandığım K4 ile sorun yaşamadım. Espresso özel olduğu için ilk başta espresso için almıştım. Şuan pour over için kullanıyorum. Kahvelar içilir mi? İçilir. Aldiğim tadım notlar veya sonuçlar kötü mü? Benim için değil. Ben kahve konusunda profesyonel olmadığım için şahsi fikirlerimi paylaştım.
Bende öyle düşünmüştüm daha siz söylemeden 3 4 adet sipariş verdim her odaya 1 tane olacak şekildeBence olmuşken en iyisi olsun diyerek EK43’ü öneriyorum. Yükseltmenize de gerek kalmaz hem.
Toz gerçekten sorun olabilir işte kararsızlığın seveplerinden biri q2 nin az toz ürettiğinide söylemeleri + çok fazla kapasiteye ihtiyaç duymamam ve espresso düşüncemin olmaması ama aynı zamanda arasıra belki 2 haftada 1 türk kahvesi düşüncesi hepsi birleşince seçim yapmak zor oluyor aralarındaK6 kullanıyorum, önceki değirmenim comandante'ydi, öğütüm ayarının daha hassas ve tepede olması kahve deneyimimi bir üst seviyeye taşıdı. Comandante ile kıyasladığımda en büyük dezavantajı daha fazla toz üretmesi. K6 aldığım için çok mutluyum tavsiye ederim. Bir de sökmesi takamı bir tık daha uğraştırıcı.
İşte beklediğim yorum. En iyisi EK43. O da beğenmez saniz Tıtus önericem bu iş tamam diyecektim ama ...K6 kullanıyorum, önceki değirmenim comandante'ydi, öğütüm ayarının daha hassas ve tepede olması kahve deneyimimi bir üst seviyeye taşıdı. Comandante ile kıyasladığımda en büyük dezavantajı daha fazla toz üretmesi. K6 aldığım için çok mutluyum tavsiye ederim. Bir de sökmesi takamı bir tık daha uğraştırıcı.
4k bandına çıkamıyorum c40 diğer seçeneklerin 2 katı fiyatı var değerlendirmeye bile alamam@Kahve tutkunu c40 için bütçe ayarlayabilirsen tavsiye ederim. Binlerce bardak kahve öğüttü en ufak bir sıkıntı bile yaşamadım. Çok uzun süre kullanacaksan her türlü amorti edersin. (Filtre kahve ve Türk kahvesi)
Seçimlerinize saygı gösteriyorum yanlış anlamayın lütfen. Sadece kendi fikrim:4k bandına çıkamıyorum c40 diğer seçeneklerin 2 katı fiyatı var değerlendirmeye bile alamam
Adres veriyim. Yolla değirmenini test edelim.Ali express e manuel kahve değirmeni yazın çıkan 522 TL ye satılan 4900+ sipariş verilen değirmeni sipariş verin, comandante ile ve bunun ile öğütülen kahvelerin arasında demleme sonrasında bir tat kalite farkı hatta homojenlik farkı yok iddia ediyorum.
Getirip bırakayım istanbul Anadolu yakasında iseniz.Adres veriyim. Yolla değirmenini test edelim.Neyine giriyoruz.