• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ortalama 3500tl ile hangi değirmeni tercih ederdiniz?

Ortalama 3500tl bütçe ile hangisini tercih ederdiniz?

• Timemore chestnut c3 pro

• 1zpresso jx s

• 1zpresso q2 s

• Kingrinder k6

• 1zpresso x pro s

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yakın çevremden değirmen soranlara ilk önerim: “X Pro al keyfine bak.” oluyor. Geçenlerde, buradaki kıymetli bir arkadaşımızın ilanda olan değirmenini bir başka arkadaşıma alıverdik. Bu kadar para vermek istemeyenlere ise öneri Q2.
Bu arada seyahatte yanımda X Pro ve aeropress var ve çok güzel:

Code : Niji25%
Colombia La Loma XO Rum Barrel
Colombia La Loma Cold Washed Sidra
Null sepette %30 indirim
NJOGU ESTATE AA - KENYA - 2022
Gordion, bildiğim kadarıyla bir indirim yok şu an için
ETİYOPYA KERAMO
kahvelerinden içiyor, içiriyorum.

Halil Bey selamlar. Niji Sidra için daha detaylı yorumunuzu merak ediyorum.

23 Kasım’da Aliexpres’ten sipariş verdiğim Timemore C3s dün eline ulaştı. 3 yıldır hario mini’den sonra hem öğütüm kolaylığı hem homojenlik bakımından farklılığı net hissedebiliyorum. Bu durum fincana da yansıdı. Şartlanmışlık değilse bunu da hissedebiliyorsunuz. Şu an için V60 24 clikte öğütümler yaptım, diğer aralıkları da deneyeceğim. Sözün özü keşke daha önce çelik bir öğütücü alsaymışım.

23 Kasım’da Aliexpres’ten sipariş verdiğim Timemore C3s dün eline ulaştı. 3 yıldır hario mini’den sonra hem öğütüm kolaylığı hem homojenlik bakımından farklılığı net hissedebiliyorum. Bu durum fincana da yansıdı. Şartlanmışlık değilse bunu da hissedebiliyorsunuz. Şu an için V60 24 clikte öğütümler yaptım, diğer aralıkları da deneyeceğim. Sözün özü keşke daha önce çelik bir öğütücü alsaymışım.
Düzeltme:14 clik

16 click denemeleri yapın 14 click fazla ince diye duymuştum v60 için yanlış bilmiyorsam 16click v60 için en ince sınır yanlışım varsa düzeltirler🙂

Bende x pro s almıştım amazon sıkıntı çıkardı ve ürünü göndermedi 10gün bekledikten sonra sipariş durup dururken iptal edildi bende q2s aldım yeni elime ulaştı bir sorun çıkmazsa yarın bende denemelere başlalayacam😁

Hayırlı olsun buarada🙂

Doğrudur hocam v60 da genellikle kasuya denemiyorsanız 13-16 lik. Nadiren 12 ye düşmüştüm bazı çok su tutmayan kahvelerde kasuyada ise 21 bile giden olmuştu. Hayırlı olsun. Bu dediklerim c3 için tabi c3s ile aynı diye biliyorum c3esp den önce 1 yıl kadar c3 kullanmıştım.

Geri