Kdundar
Barista
- İsim
- Korhan Dündar
Daha fazla
- İsim
- Korhan Dündar
- Değirmen
- Comandante C40
- Ekipmanlar
- Hario V60, Kalita Wave 185, Aeropress, Fellow Stagg EKG
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Kartal
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Sancaktepe
Önce sizin niyetinizi bir anlayayım sonra devam edeyim.Ya gercekten laf olsun torba olsun diye yazi olmus bu.Iyi ozaman mersinde kahve ureten beyfendiyi alalim onun uzerinden turkiye de tepelere tirmansin.
8bin ton uretimi olan ulke. Onumi alacaksiniz brezilyanin vietnamin kolombiyanin yanina. Millet anladi cevapladi.
Onuda cevap verseydiniz kabul ederdim dedigim gibi. @campos un ozelinde ayri olarak gosterecegim
Niyetiniz buradaki kullanıcılar kahve ile ilgili doğru bilgilere ulaşsın ve zenginleşsin mi, yoksa sizin doğru diye bildiğiniz yanlış bilgileri kabul mu etsin?
Üzerine konuştuğumuz soru işlenmiş mi yeşil çekirdek mi diye belirtilmediği için iki opsiyonu var yazdım, ekili alan başına ticaret ise cevabı verdiğiniz ülke değil, ekili alan başına üretim ise yine cevabı verdiğiniz ülke değil. (Birleşmiş milletlerin en son verisine göre, elinizde daha yeni veri varsa paylaşırsanız ona da hep beraber bakalım.)
Soruda ekili alan başına diye sorup kendi açıklamanızda cevabı ülkenin yüzölçümüne göre oranlayıp hesaplamak zaten soru cevap eşleşmesini hatalı kılıyor.