• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ödüllü Kahve testi Part I

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tdsintentions
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sizi uzun tutmuyayım. https://www.scottrao.com/blog/2016/10/8/some-observations-on-hand-pours
bu 1.

size birşeymi söyledim neden dahil oluyorsunuz?
bu beyfendi daha önce sca nın ve 1950 lerden bile bilinen kahve gerçeklerini kabul etmedi. bende yeterince araştırma yapmadığını söyledim. üstüne yanlış çeviri yaptı, tekrar uyardım.
Bana bir şey söylemeniz gerekmiyor bu kanıya varabilmem için. Bu mesajınızda da aynı şekilde üslup probleminiz var.

"Nasıl sorular bunlar. Kaç yaşındasın sen. Ben sana soruyo muyum kahveni kaç derecede demliosun diye."

Öncelikle yarışmayı önemseyen, ciddiye alanların ve Kerem Beye özel mesajla cevap gönderenlerin listesini alacağım. Bu anlamda listede olan, zahmet eden herkese sıralamada olmak kaydıyla bir pay ayırdım. Sonrası için burdan yine yazacağım. Bu kahvelerden bu forumda ortak tadım yapmak üzere bir konu başlığımızda ilerleyen zamanda olur inşallah.

İyi akşamlar herkese.

Söylediğim gibi özel mesajla cevap gönderen üç kişi Ben, campos ve Toromani olduğumdan çekilişe dahil edilmedi :) ve 250'şer gram kahve kazanan ilk üç üye olduk. Geri kalan 7 üyeyi belirlemek için ise buradaki konu içeriğinde beğeni yapan, yorum/paylaşım yapan toplamda 47 kişi saydım. Üç kazanan hariç olmak üzere 45 kişi arasından instagram hesabımın canlı yayınında @campos Levent Beyinde izlemiş olduğu çekilişi yaptım(y) Çekilişe katılanların ve kazananların görsellerini aşağıda paylaştım. 2,5 kilo kahvenin dağıtılacağı on kişilik liste şu şekilde oldu:

1. @Burak
2. @campos
3. @Toromani
4. @coffeemaker
5. @semsiyesizadam
6. @Kukibakko
7. @tribbiani
8. @Avare
9. @ShaidarHaran
10. @Biancoluce

blend kazananları.jpgblend katılanları.jpg

Yedek çekimi ayrıca yapılmadı. Listede olupta hakkını kullanmak istemeyen olursa yorumlarda yazsın. Boş kalan kontenjan olursa ve talip olan olursa bana özelden ulaşırlarsa sevinirim.

Kargo maliyeti olup olmayacağı hakkında @Tdsintentions Kerem beyden bilgi alıcaz.
Kargolama yapılabilmesi için gerekli ad soyad telefon ve adres bilgilerini bana yada Kerem beye özelden bilgi atabilirsiniz.

Kahveli günler dilerim herkese..

İyi akşamlar herkese.

Söylediğim gibi özel mesajla cevap gönderen üç kişi Ben, campos ve Toromani olduğumdan çekilişe dahil edilmedi :) ve 250'şer gram kahve kazanan ilk üç üye olduk. Geri kalan 7 üyeyi belirlemek için ise buradaki konu içeriğinde beğeni yapan, yorum/paylaşım yapan toplamda 47 kişi saydım. Üç kazanan hariç olmak üzere 45 kişi arasından instagram hesabımın canlı yayınında @campos Levent Beyinde izlemiş olduğu çekilişi yaptım(y) Çekilişe katılanların ve kazananların görsellerini aşağıda paylaştım. 2,5 kilo kahvenin dağıtılacağı on kişilik liste şu şekilde oldu:

1. @Burak
2. @campos
3. @Toromani
4. @coffeemaker
5. @semsiyesizadam
6. @Kukibakko
7. @tribbiani
8. @Avare
9. @ShaidarHaran
10. @Biancoluce

Ekli dosyayı görüntüle 3241Ekli dosyayı görüntüle 3242

Yedek çekimi ayrıca yapılmadı. Listede olupta hakkını kullanmak istemeyen olursa yorumlarda yazsın. Boş kalan kontenjan olursa ve talip olan olursa bana özelden ulaşırlarsa sevinirim.

Kargo maliyeti olup olmayacağı hakkında @Tdsintentions Kerem beyden bilgi alıcaz.
Kargolama yapılabilmesi için gerekli ad soyad telefon ve adres bilgilerini bana yada Kerem beye özelden bilgi atabilirsiniz.

Paylaşan elleriniz hiç dert görmesin. İyi ki kahve kulübü var. İyi ki varsınız 😇

İyi akşamlar herkese.

1. @Burak
2. @campos
3. @Toromani
4. @coffeemaker
5. @semsiyesizadam
6. @Kukibakko
7. @tribbiani
8. @Avare
9. @ShaidarHaran
10. @Biancoluce

Bir noterliğim kalmıştı 😉 Çekilişe ben şahidim.

Burak tek tek eliyle kağıtlara yazmış, epey zaman ayırmış. Teşekkürler.

Bir noterliğim kalmıştı 😉 Çekilişe ben şahidim.

Burak tek tek eliyle kağıtlara yazmış, epey zaman ayırmış. Teşekkürler.

Çekilişin meşru olması gerekiyordu

Copy paste yaptım biraz :) Bir yazıcı, makas ve A4 kağıdı yeterli oldu neyse ki.

İyi akşamlar herkese.

1. @Burak
2. @campos
3. @Toromani
4. @coffeemaker
5. @semsiyesizadam
6. @Kukibakko
7. @tribbiani
8. @Avare
9. @ShaidarHaran
10. @Biancoluce

Büte kaldım diye üzülürken bir ödevle dersten geçmiş öğrenci mutluluğu oldu. Çok teşekkürler üstad.

Evet kahveler dün yola çıktı. Herkese afiyet olsun.

Kura şansı yanımda olmuştu :), kahve de beklediğimden erken geldi. Tatmak için birkaç gün daha bekleyeceğim sanırım, emek verenlere teşekkür ediyorum şimdiden.

1.png

"Güncellendi"

Bana da ulaştı 🙂
20200714_120350.jpg

İlk demlemeyi yaptım. Cmd 19 klik, 92 °C. 54 ml blooming, 90×3 döküş. İçimi güzel bir kahve oldu. Teşekkür ederiz yayında ve yapımda emeği geçenlere.

VideoCapture_20200714-203846.jpg

Son düzenleme:
Bana da ulaştı, teşekkür ederim 😊

Benim kahvem de elime ulaştı. Henüz değirmenim gelmediğinden deneme şansım olmadı ama en kısa zamanda içmek istiyorum. Emegi olan herkesin ellerine sağlık ve çok teşekkürler.

Benim kahvem de dün ulaştı elime. Çok teşekkür ederim.

Geri