T
Tdsintentions
Guest
ARKADAŞLAR CEVAPLARI BANA ÖZELDEN İLETİN LÜTFEN, BURAYA İSE İLETTİM YAZIN.
- Sasa Sestic in dünya şampiyonluğu kahve nin işleme tekniği nedir?
- Dünyanın ülkedeki ekili tarlaları başına en çok kahve ticareti yapan ülkesi hangisidir?
- Dünyada ilk yirmiye giren yada derece alan kaç türk kahve profosyonelimiz vardır?
- Hangi barista ilk olarak ek43 ü kahve dünyasına tanıtmıştır? (yarışmalar girmesine ön ayak olan)
- Pour Over da hangi demleme ekipmanı diğerlerine göre çok daha fazla channeling e meyillidir?
- Dale Harris şampiyonluğunda hangi başarısı onu gelmiş geçmiş en iyi yarışmacı yapar?
- Espresso makinenizde basınç 7 bardan aşağı vermektedir ürün alındığı düşünülürse? Oluşabilecek tad bozukluklarından bir tanesi yazınız?
- Kruve ekipmanınında bu hatayı nispeten bertaraf ettiği ve demlemeler de kaotik extraction (demleme, özütünü alma herneyse) a sebep olan, öğütme teknolojimizin çözemediği sorun nedir?
- Kahveleri hem filtre hemde espresso için kullanılabilmesi için yapılan kavurma tekniğinin ,demlemede kullanımda değirmen normale göre daha kalın olmalıdır. Bu argümanın sebebi nedir?
- Türk kahvesinde yaparken doğru öğütüm, doğru su, açık kavrum Müthiş Etiyopya İdido 3 Cores kavrumu kahve kullanılmıştır. 8 gr kahve 72 gr soğuk su kullanımış 4 dk da kahve 98 derecede alınmıştır. Alınan türk kahvesinde ne tür tad ve görüntü beklentiniz olur.
Moderatörün son düzenlenenleri: