Kesinlikle katılıyorum efendim bende alım yaparım. Niji indirim yapar bizi kırmaz yapmasada alırızBelli olmaz, belki @Niji Coffee Co. 'da bir indirim yapmak ister toplu alımdan bağımsız olarak.Şahsen ben dahil birçok kişi Niji'den de alım yapacaktır bu ay.
Hayırlı olsun. Bence seçimin kaybedeni gerçekten yok bu defa. Benim için ikisi de kazanan. İkisinden de alışveriş yapacağım.
???uyanık firma
Arkadaşlar cidden mi ya?
Forumun en güzel kazanımlarından biri olan aylık toplu alımları korumak için elimizden geleni yapıyoruz.
Bu ay bir gariplik oluştu biz de müdahale ettik. Olay bu kadar basit.
Teşekkürler.
işin içinde bir firma ya da yakını olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz?Hile karıştırıp kazanmaya oynayan söz anlamınada gelir -uyanık firma
Bir bulgunuz mu var, neden firma ile direk ilişkilendirdiniz durumu? Bu ay kendi oy verdiği firma seçilsin die, üyelik kasan bireysel bir üyede olabilir.İşte bakış açılarının farklılıkları
Ben bu şekilde bakmıyorum bence herkes kaybetti çünkü kimin bu faydalı forum etkinliğine hile karıştırdığı açıklanmadı buradaki kazanan firmada kaybeden firmada zan altında kalıyor bence bu ayki oylamanın kazananı yok
Kazanan firmaya haksızlık yaptığım düşünülürsede uyanık firma açıklansınki kimse gereksiz yere zan altında kalmasın eğer tespit edildiyse tabi
işin içinde bir firma ya da yakını olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz?
Bir bulgunuz mu var, neden firma ile direk ilişkilendirdiniz durumu? Bu ay kendi oy verdiği firma seçilsin die, üyelik kasan bireysel bir üyede olabilir.
ister inanın ister inanmayın açıklama bu şekilde yapıldı. kendi adıma eminim ki firma izi bulunsaydı sonsuza kadar anketten çıkarılırdı.Sadece 1 2 kilo denemek istediği firmadan kahve almak için kimsenin bu kadar uğraşacağını sanmıyorum?
Bence firmalar bunla uğraşmaz, sonuçta indirimle kahve satacaklar ya, anketten bağımsız indirim yapsalar yine satarlar. Anket kimseyi bağlamıyor sonuçta.
Belli bir firmadan indirim isteyen bir grup arkadaşın uyanıklık yapmış olması daha olası.
ister inanın ister inanmayın açıklama bu şekilde yapıldı. kendi adıma eminim ki firma izi bulunsaydı sonsuza kadar anketten çıkarılırdı.
Aslına bakarsanız o kadar yüzeysel çünkü klavyede hizliysaniz birkaç dakikalık bir işti yaptiklari.Sazan sarmalları,organize işler vs. gibi karmaşık bir işlem değil.Forum yönetiminin gerekli aksiyonu almadığını düşünenler(sizi tenzih ediyorum etiketledigim için lütfen üstünüze alınmayın),toplu alıma trip atan dostlar bu duruma bir katkı sağlamak istiyorlarsa alınabilecek önlemlere dair "toplu alımlar hakkında" başlığında onerilerde bulunarak yapıcı elestiride ve foruma katkıda bulunabilir.Talha Bey de zaten ilginç bir sanssizlik var,ne zaman bir şey kazansa bir hevesi kursaginda kalıyor bari bu sefer bu kutlama havasına gölge düşürmeyelim.O kadar işsizse arkadaşa işsizlik maaşı ve yılın ödülünü takdim edelim forum olarak
Bu kadar yüzeysel olduğunu düşünmüyorum açıkçası