• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Ocak 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği (YENİ)

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?(Oy vermeden Tabloya Bakınız)

• 3 Cores Coffee

Oy: 0 0.0%
  • Aroasting Lab

Oy: 4 1.1%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 1 0.3%
  • Caffe Di Toee

• Calibre Coffee

Oy: 123 33.5%
  • Celsius Roastery

Oy: 5 1.4%
  • Clean Cup

Oy: 15 4.1%
  • Coach Coffee Roastery

• Coffee Friend Zone

Oy: 2 0.5%
  • Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

Oy: 3 0.8%
  • Coffee Tropic

• Coffee.dat Roastery

Oy: 4 1.1%
  • Coffeemamma

• Daphne Coffee Co.

• Eleonora Coffee

• Gordion Coffee Roastery

Oy: 9 2.5%
  • Gourme Coffee Roasting

• Incommon Coffee

• Kafein Kültür

Oy: 19 5.2%
  • Kava Coffee Roasting

• Kernel Coffee

Oy: 7 1.9%
  • Kimma Coffee Roaster

• Kronotrop

Oy: 5 1.4%
  • La Lune Roastery

• Lot Coffee Roastery

Oy: 6 1.6%
  • Maple Coffee Shop

• Milestones Coffee Roastery

Oy: 10 2.7%
  • Molecule Coffee

• Montag

Oy: 14 3.8%
  • Niji coffee co

Oy: 117 31.9%
  • Nok Coffee

• Octagon Coffee Roastery

• Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

• Parsa Coffee Roasters

• Poka Coffee Roastery

• R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Strong Coffee Beans

• Troika

• Vitus Coffee&Roastery

• Kullanılan toplam oy
    367
  • Anket kapatılmış .
çok güzel bir çekişme olmuş.

Hayırlı olsun. Bence seçimin kaybedeni gerçekten yok bu defa. Benim için ikisi de kazanan. İkisinden de alışveriş yapacağım.

Hayırlı olsun. Bence seçimin kaybedeni gerçekten yok bu defa. Benim için ikisi de kazanan. İkisinden de alışveriş yapacağım.

İşte bakış açılarının farklılıkları

Ben bu şekilde bakmıyorum bence herkes kaybetti çünkü kimin bu faydalı forum etkinliğine hile karıştırdığı açıklanmadı buradaki kazanan firmada kaybeden firmada zan altında kalıyor bence bu ayki oylamanın kazananı yok

Kazanan firmaya haksızlık yaptığım düşünülürsede uyanık firma açıklansınki kimse gereksiz yere zan altında kalmasın eğer tespit edildiyse tabi

İşte bakış açılarının farklılıkları

Ben bu şekilde bakmıyorum bence herkes kaybetti çünkü kimin bu faydalı forum etkinliğine hile karıştırdığı açıklanmadı buradaki kazanan firmada kaybeden firmada zan altında kalıyor bence bu ayki oylamanın kazananı yok

Kazanan firmaya haksızlık yaptığım düşünülürsede uyanık firma açıklansınki kimse gereksiz yere zan altında kalmasın eğer tespit edildiyse tabi
Bir bulgunuz mu var, neden firma ile direk ilişkilendirdiniz durumu? Bu ay kendi oy verdiği firma seçilsin die, üyelik kasan bireysel bir üyede olabilir.

Bence firmalar bunla uğraşmaz, sonuçta indirimle kahve satacaklar ya, anketten bağımsız indirim yapsalar yine satarlar. Anket kimseyi bağlamıyor sonuçta.

Belli bir firmadan indirim isteyen bir grup arkadaşın uyanıklık yapmış olması daha olası.

Bir bulgunuz mu var, neden firma ile direk ilişkilendirdiniz durumu? Bu ay kendi oy verdiği firma seçilsin die, üyelik kasan bireysel bir üyede olabilir.

O kadar işsizse arkadaşa işsizlik maaşı ve yılın ödülünü takdim edelim forum olarak

Bu kadar yüzeysel olduğunu düşünmüyorum açıkçası

Bence firmalar bunla uğraşmaz, sonuçta indirimle kahve satacaklar ya, anketten bağımsız indirim yapsalar yine satarlar. Anket kimseyi bağlamıyor sonuçta.

Belli bir firmadan indirim isteyen bir grup arkadaşın uyanıklık yapmış olması daha olası.

Hocam her firma kendi belirlediği yılın belli dönemlerinde indirim yapıyor zaten ki bu ay çok indirim oldu her firmada birde baist bir %10 indirimle ayda 100 kişinim alım yapacağını düşünürsek %25 indirimle 1000kişinin yada siparişin daha cazip geldiği bir gerçek

ister inanın ister inanmayın açıklama bu şekilde yapıldı. kendi adıma eminim ki firma izi bulunsaydı sonsuza kadar anketten çıkarılırdı.

Ben şahsım adına merak ediyorum sadece böyle bir sorun oluştu deyip konu kapatılınca merak 2x oldu bende

Etik olmayan nedenlerden dolayı açıklamıyoruz dense daha fazla merakım azalırdı😁

O kadar işsizse arkadaşa işsizlik maaşı ve yılın ödülünü takdim edelim forum olarak

Bu kadar yüzeysel olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Aslına bakarsanız o kadar yüzeysel çünkü klavyede hizliysaniz birkaç dakikalık bir işti yaptiklari.Sazan sarmalları,organize işler vs. gibi karmaşık bir işlem değil.Forum yönetiminin gerekli aksiyonu almadığını düşünenler(sizi tenzih ediyorum etiketledigim için lütfen üstünüze alınmayın),toplu alıma trip atan dostlar bu duruma bir katkı sağlamak istiyorlarsa alınabilecek önlemlere dair "toplu alımlar hakkında" başlığında onerilerde bulunarak yapıcı elestiride ve foruma katkıda bulunabilir.Talha Bey de zaten ilginç bir sanssizlik var,ne zaman bir şey kazansa bir hevesi kursaginda kalıyor bari bu sefer bu kutlama havasına gölge düşürmeyelim.

Geri