• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ocak 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Listedeki çoğu firmayı denedim. Birkaçı hariç ki bunlar gerçekten kötü, çoğu çok kaliteli kavurmacılar. Herbirine de oy verebilirdim fakat ferek kahvelerinin tadı ve kalitesi gerekse son zamlarda makul fiyatlarından ama en önemlisi kibarlık ve nezaketlerinden dolayı oyumu Sezy'e verdim.

çeşitlilikten ve diğer kavurucularda görmediğim kahveler olduğu için grizzly dedim.

Yeni yıl geliyor, 2022 ilk toplu organizasyonumuzda anket zamanı geldi. Oylamaya aşağıdaki linkten katılabilirsiniz. Anket için oylama 31 Aralık 23:59 tarihinde bitecek.

Ocak Ayı Anket Linki

Yeni yılla birlikte organizasyon ile ilgili değişiklikleri tekrar duyurmak isterim. Anketler ayın 15. de başlayacak ve 7 gün süre ile açık kalacak. Anket sonuçları her zaman olduğu gibi ayın 1'inde açıklanacak, ve yeni etkinlik başlamış olacak.
Bu ay ki etkinlikte; @mvscoffee, @msacid, @selamet olarak organizasyonla gönüllü olarak ilgileniyoruz.

Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.
Kimma Aslı Yaman😊

Yeni yıl geliyor, 2022 ilk toplu organizasyonumuzda anket zamanı geldi. Oylamaya aşağıdaki linkten katılabilirsiniz. Anket için oylama 31 Aralık 23:59 tarihinde bitecek.

Ocak Ayı Anket Linki

Yeni yılla birlikte organizasyon ile ilgili değişiklikleri tekrar duyurmak isterim. Anketler ayın 15. de başlayacak ve 7 gün süre ile açık kalacak. Anket sonuçları her zaman olduğu gibi ayın 1'inde açıklanacak, ve yeni etkinlik başlamış olacak.
Bu ay ki etkinlikte; @mvscoffee, @msacid, @selamet olarak organizasyonla gönüllü olarak ilgileniyoruz.

Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.
Incommon Coffee 🌵

Anlaşılan FAM ve Kafein Kültür favori. Hangisi omni kavurmuyorsa ona atayım oyu.

Ben de iki firmanın sitesinden hangi kahvelerin mevcut olduğuna baktım. İkisi de ayrı profillerde kavuruyor filtre ve espresso için. Fam'ın kahveleri gözüme daha güzel gözüktüğünden oyumu Fam lehine kullanmış oldum.

Oyumuzu kullandık bakalım 😊

Boxx yalan oldu yine. Neyse set alırız alım yapılacak yerlerde set olsa harika olurdu. Bol şans

epeydir merak ediyordum, kafein kültür +1

Yeni yılın ilk anketi hayırlı olsun, verdik reyimizi bakalım. :coffee:

Geri