• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ocak 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Grizzly Coffee Roasters
yeni kahve çeşitliliği bence daha çok. seçilene kadar Grizzly :)
@cemtolgaizm

Selamlar,

Bu ay yine Kafein Kültür dedim ama Fam da çıkarsa sanırım üzülmeyeceğim çünkü yeni yılda bir çekirdek için daha espresso profili oluşturacaklarmış.

Grizzly coffee diyorum. Çok güzel honduras kahveleri var üstüne el salvador direct trade kahveleri çıkacak yakında. Hayırlı olsun.

Geri adım yok. Geçen ay da kafein kültür demiştim. Bu ay da kafein kültür. Şampiyona selam olsun.

Aylık alım için emek veren arkadaşlara teşekkürler .

Pacamara içeceğiz diye Fam'a basmayın, çok sınırlı stoğu olduğu bilgisi verildi. Ama kavrumları güzel, o açıdan gönül rahatlığıyla basabilirsiniz. Anketten çıkarsa Hambella ve yeni yıl El Salvador espressolarından stokları doldururum. :)

Tek denediğim çekirdeği Pink Star'daki başarısı için Kafein Kültür'den yana oyumu kullanacağım. ;)

Merhabalar geçen ay whatsapp gruplarına mesaj gelmemişti unutulmuştu.Bu ay da bilgilendirme gelmedi herhalde hatırlatmak istedim.

Incommon Coffee

Alımda emeği geçenlere teşekkürler. Geçen ayki alımda fiyatlar çok yüksek olduğu için maalesef katılamamıştım ama bu ay kur sebebiyle az da olsa indirim olabilirse çok iyi olacak. Herkese iyi alımlar, tadımlar dilerim.

Geri