Farkındayım. Fakat Etiyopya'lar da uzun zamandır fiyat yerinde sayıyor. Birkaç ay önce de fiyat aynıydı. O sebeple kimma...Kimmadan 29 kasımda 55 tl. ye aldığım Colombia medellin kahvesinin güncel fiyatı 105 tl. fark %90.90![]()
![]()
Merhaba,Farkındayım. Fakat Etiyopya'lar da uzun zamandır fiyat yerinde sayıyor. Birkaç ay önce de fiyat aynıydı. O sebeple kimma...
size katılmakla birlikte "ve güzel de bir indirim yapması lazım" diyorum.Kafein Kültür'ün seçilmesi lazım artık +1
5 çeşit kahve var.Israrla kafein kültür diyenlerin amacını öğrennek isterim;
Toplam 4 çeşit kahve,
Afrika 2 çeşit ve 250 gr 150 tl...
- ŞeffaflıkIsrarla kafein kültür diyenlerin amacını öğrennek isterim;
Eleştiri olarak algılamadım. Fiyatlardaki abartı konusunda aksine size katılıyorum. Kimi seçseniz malesef abartılı bir durum var. Saygılar....Merhaba,
amacım sizi eleştirmek değil, verdiğiniz kararada saygı duyuyorum, firmaların abartılı fiyat yükseltmesine sadece bir örnek diyelim.
Israrla kafein kültür diyenlerin amacını öğrennek isterim;
Toplam 4 çeşit kahve,
Afrika 2 çeşit ve 250 gr 150 tl...
Amaç ya da tercih, linç kültürüne girmeyelim.
Tekrar deneyimlemek bie sebep,
Yeni firma destek olmak bir sebep vs
Hoş olmamış demek hoş olmamış.
Hakaret yok birşey yok, fikir beyan etmek suç mu
Çok güzel, benim deneme listemdeydi zaten.- Şeffaflık
- Kavurucuya erişmek kolay
- Müşteri ilişkileri şu ana kadar lekesiz
- Özenli
- Boş kahve yok
- Estetik
- Kavurucu, hem ev demleyicisini tanıyor hem de demleme şampiyonu
- Kavurucu cömert, o an durumu müsait ise siparişin içine farklı kahveler de koyuyor
- @orkunustel i seviyoruz
- O da bizi seviyor
- Forumun içinden çıkan bir kavurucu
- Yeni firmaya destek
- Vefa
Teşekkürler,Merhabalar @baymurat
Evvela "amacını öğrenmek" ile "tercihini öğrenmek" cümleleri arasında bir miktar fark var.Konuşma yada yazım dilince "amacını öğrenmek" açıkça "sizin derdiniz" nedir demekten hiç bir farkı yok,şahsım adına aynen bende böyle anladım.
Kafein Kültür kavurucusu Sevgili @orkunustel kavurucu kimliğini bir kenara bırakarak söylemek gerekirse hem yardım sever hem alçak gönüllü hem açık sözlü hem fazlasıyla samimi ve daha bir çok hem hem hem...
Kavuruculuğuna gelirsek benim bu güne kadar içtiğim en güzel iki brezilya çekirdeğinden bir tanesi olan Pink Star'ın kavurucusu,kafein kültür adı dahi henüz netleşmemişken tüm süreçleri ilk kavrumun yaptığı güne kadar süre gelen heycanla takip ettiğimiz kültür hikayesi yarattığı süreci,tüm kavrum ve kalite kontrol sürecini takip ettiğimiz güzel insan.
Kahvelerini tadan yada tadmayan hemen hemen tüm forum bu markanın bir parçası oldu ve şimdide yarınlara daha güçlü adımlar atabilmesi için ve elinin lezzeti ile bu işe duyduğu aşk ile kavurduğu kahveleri yeniden tadalım istiyoruz ve tadmayanlarında tadabilmesi için bir fırsat olsun istiyoruz.
Bu güzel insanın elinden çıkan kahveleri herkes tadsın istiyoruz.
Bu forumdan çıkan ve bu sahneye adımlarını tek başına yeni atan tüm kavuruculara destek olmayı şahsım adına çok istiyorum.
Bu nedenle bir sonraki ay kullanacağım oyu da açıklamaktan çekinmiyorum,bir sonraki ay oyumu Preon'dan yana kullanıyorum.
Sorunuzu foruma aslında şöyle yönlendirmeniz daha şahsi fikrimce daha şık olurdu "Arkadaşlar sizce neden Kafein Kültür'e oy vermeliyim?"
Aylık alımda seçkisinde yalnıza 4 çeşit kahve olupta faklı kavurucuların 100 - 110 TL barem'inde satılan çekirdeği 140 liraya menüsüne koyan kavurucularda seçildi.Oylama sonucu budur kabulümüzdür diyip,farklı kavuruculardan çekirdek teminine yönelip çok da güzel insanlarla tanıştık.Belkide bu da sizin için böyle bir fırsattır[Orkun güzel olmayan bir insan olduğu için değil ama bu sözüm,aksine çok güzel bir insan.Belkide bu Kafein Kültür ile tanışmanız için güzel bir fırsat,yani süreç belkide tersine işleyecek].
Estağfurullah.- Şeffaflık
- Kavurucuya erişmek kolay
- Müşteri ilişkileri şu ana kadar lekesiz
- Özenli
- Boş kahve yok
- Estetik
- Kavurucu, hem ev demleyicisini tanıyor hem de demleme şampiyonu
- Kavurucu cömert, o an durumu müsait ise siparişin içine farklı kahveler de koyuyor
- @orkunustel i seviyoruz
- O da bizi seviyor
- Forumun içinden çıkan bir kavurucu
- Yeni firmaya destek
- Vefa
Herkesin fikrine saygım var, öncelikle bunu bi belirteyim sonra kılıçları çekmek zorunda kalmayalım. Ben şahsen bu toplu alımları fiyat ya da stok olarak ulaşılması daha zor kahvelere ulaşmak, farklı ürünler deneyip tecrübelenmek ve damak geliştirmek olarak bakıyorum. Her kavurucuya saygım var çok zor işleri. En kötü denebilecek çıktı bile onca emek sonrası bence saygıyı hakediyor. Benim için şu anki fiyatları sebebiyle ulaşılması zor görünen, merakımı cezbeden fam'ın el salvadorları oldu bu sebeple oyumu onlardan yana kullandım. Bu arada grizzly'nin de bazı kahveleri merak uyandırdı demeden geçmeyeyim.
Az çok forumu takip edenler bilir hangi kavurucuların forumda ne kadar aktif olduğunu, kimlerin ne kadar başarılı müşteri ilişkileri kurduğunu. @orkunustel de bence bu başarılı profildeki kişilerden birisi ve bu sebeple çokça da takdir edilesi. Ben açıkçası kafein kültür'den yapacağım alışverişler için indirim kodu beklemeyi düşünmüyorum zira yukarıda da belirtildiği gibi, eğer burası bir mahalleyse kafein kültür de mahallemizin bir dükkanı, yani kendisini tanıyoruz. Eğer destek olacaksam varsın benim cebimden 3 kuruş fazla çıksın ama yeter ki iyi ve kaliteli ürün arzı devam etsin.
Son olarak da kimin adının çıkacağı farketmeksizin şimdiden tüm kahve emekçilerinin ellerine emeklerine sağlık.
Bu kadar güzel iltifatlara nail olmak ne hoş.Estağfurullah.Böyle madde madde yazmak hem utandırdı hem sevindirdi. Murat Bey'in bahsettiği gibi bir tartışma ihtimali olmasına karşın okusam da tüm yazılanları, yazmak istemedim tarafmış gibi gözükmemek ve seçimi yönlendirmemek adına. Tartışma çıkmadan, nezaket içerisinde fikir paylaşımı her daim çok güzeldir.
Yazmak istedim çünkü akıllarda soru varsa cevaplamak, bilgi vermek ve bunca destek var teşekkür etmek için sonuç ne çıkarsa çıksın.
Beş de değil altı kahvemiz var şu an. Oğuzhan Bey, Ali Bey, sevgili Levent şu ana kadar test profilini deneyen forum arkadaşlarımızdan. Test profili de sabit uygulama fiyatı altında satışta şu an. Amacım normalde o kahveyi ilk üç ay abonelik sistemine özel kılmaktı ancak ekonomik şartların zorluğu ve elimizde de stoğunun bir miktar yüklü olması sebebiyle abonelik uygulamasına özel değil, tüm seçkiye eklemeye karar verdim. Genel olarak gözüken şartlarda aboneliğe özel kahve ayırma projesi maalesef askıya alındı. Bunun peşi sıra epey farklı deneysel Kolombiya kahveleri de ithal edecektik ancak onlar da malum şartlar gereği askıya alındı. Seçimi kazanalım kazanmayalım toplam seçkide önümüzdeki hafta içi bir gün satışa açılacak yeni kahve ile altı çeşit filtre, iki çeşit espresso olacak.
Bir çok arkadaşımızın sağolsun güzel görüşleri var benimle ilgili. Bunu ticari kimliğimin dışında tutarak teşekkür etmek isterim ayrıca. Kahve işine başlamadan önce ben de evde kahve demleyerek başladım nitelikli kahveye. Önce sizlerin aranızdan gelip de bugünlere geldiğim için aramızdaki iletişim de ayrıca değerlidir. Kafein Kültür'ü kurmadan evvel Kronotrop'ta çalıştığım yıllarca da iletişimi hep çok önemsedim kahve insanlarıyla. Ev Baristaları teknik olarak, iletişim olarak, talep olarak sektörün itici gücü çünkü. Samimiyetimiz haricinde de iletişime burada olsun, sosyal medyada olsun önem veriyorum çünkü baristalıktan, servis sektöründen geliyorum kariyer olarak. (Öncesinde Müzik okurken enstrüman öğretmenliği geçmişim de var.)Bunları anlattım çünkü son yarım yılda özellikle aramıza katılan çok kahve sever arkadaşımız var ve ben bu dönemde marka kuruluşu, iş seyahatleri sebebiyle çok çok az kahve içeriği üretebildim. Tanımayanım çok burada, kendimi anlatmış olmam yanlış anlaşılmasın isterim.
Dediğim gibi seçilsek de seçilmesek de çok insanın beğenisini, saygısını sevgisini kazandığım için mutluyum, destekleriniz için teşekkür ediyorum.![]()