Johnnybravo
Barista
- İsim
- Batuhan
Teşekkür ederimRubber Soul'a gidip merak ettiğiniz kahveleri orada denemenizi öneririm.
Teşekkür ederimRubber Soul'a gidip merak ettiğiniz kahveleri orada denemenizi öneririm.
Bana da bugün geldi kargo maili.Kargo bildirimi gelen oldu mu acaba? Bugun kargoya verdiler diye biliyorum
ne zaman sipariş vermiştiniz?Bana da bugün geldi kargo maili.
benim de aynı geldi mail.20 Nisan.
Konudan bağımsız ama Circulor'dan sipariş vermek istiyorum daha önce yurtdışından hiç kahve siparişi vermedim. Vergi işleri nasıl oluyor tahmini ne kadar çıkıyor acaba?Pazartesi günü Circulordan sipariş verdik.
Salı günü kargoya verildi
Bu sabah(çarşamba) gümrük vergisini ödedik
Muhtemelen yarın(perşembe) bize gelecek.
20Nisanda Nullden sipariş verdik. O da muhtemelen yarın(perşembe) teslim edilecek
Bu da böyle bi anımız işte.
DM 'den bilgi verilmiştir :FKonudan bağımsız ama Circulor'dan sipariş vermek istiyorum daha önce yurtdışından hiç kahve siparişi vermedim. Vergi işleri nasıl oluyor tahmini ne kadar çıkıyor acaba?
Hocam Null pazartesileri kapalı bayram tatili de araya girince...Pazartesi günü Circulordan sipariş verdik.
Salı günü kargoya verildi
Bu sabah(çarşamba) gümrük vergisini ödedik
Muhtemelen yarın(perşembe) bize gelecek.
20Nisanda Nullden sipariş verdik. O da muhtemelen yarın(perşembe) teslim edilecek
Bu da böyle bi anımız işte.
@zebercet valla adamı ipe götürürsünHocam Null pazartesileri kapalı bayram tatili de araya girince...
Daha gelmemiş hocam dmDM 'den bilgi verilmiştir :F
Kapatmışsınız DM'i, o yüzden instagramdan sizi arıyordum mesaj atmak içinDaha gelmemiş hocam dm![]()
Sevgili Hocam geçmiş bayramınız mübarek olsun o zaman.Hocam Null pazartesileri kapalı bayram tatili de araya girince...
gastroaddictcouple benim hesap, takipleşiyoruzKapatmışsınız DM'i, o yüzden instagramdan sizi arıyordum mesaj atmak için
Circulor'la vergi kaçırma dersleri 101 için dm önemli
Sevgili Hocam geçmiş bayramınız mübarek olsun o zaman.
BilmukabeleKapatmışsınız DM'i, o yüzden instagramdan sizi arıyordum mesaj atmak için
Circulor'la vergi kaçırma 101 için dm önemli
Sevgili Hocam geçmiş bayramınız mübarek olsun o zaman.
Hayırlı olsun. O kadar yeni kahve arasında eli Kastillo Karbonik' e giden bir tek ben değilmişimincir agaci nedir ve nasil dikilir bolum 1.
Mükemmel bir kahve bence deHayırlı olsun. O kadar yeni kahve arasında eli Kastillo Karbonik' e giden bir tek ben değilmişim![]()