• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

Elimden geldigince farkli isik ve acida fotograf cekmeye calistim
fotoğraflardan anlaşılacağı üzere bariz bir çatlak var. bu çatlağın büyümemesi imkansız. değiştirmeniz en mantıklısı olucaktır. maaliyeti null coffee üstlenir ve sizi mağdur etmez umarım.

Cekirdegim copte, burr um muhtemelen catlak. Umarim magdur olmam. 😔😔
Cekirdegi cope atmasaydiniz keske. :( Ben sorunun bir turlu cozulecegini dusunuyorum. Caninizi sıkmayın. 🙏

Bu arada bu olaydan bagimsiz, uzun suredir degirmene kahveleri koymadan once gozle kontrol ediyorum. Zaten 15=20 gram oguttugumden zor olmuyor. El degirmeni kullanan herkese tavsiye ederim. Yurt disi, yurt icinden bagimsiz, maalesef tas cikabiliyor.

Null espresso kavrum iki kahve daha oluşturmuş, 85-75 lira fiyatları var, yarımşar kilo alacaktım; sipariş geçerken bu olayı okudum. Olacak iş değil, mağduriyet giderilmeden sipariş geçmeyeceğim. Biz tüketiciler birbirimize sahip çıkmazsak kimse çıkmaz.

Null espresso kavrum iki kahve daha oluşturmuş, 85-75 lira fiyatları var, yarımşar kilo alacaktım; sipariş geçerken bu olayı okudum. Olacak iş değil, mağduriyet giderilmeden sipariş geçmeyeceğim. Biz tüketiciler birbirimize sahip çıkmazsak kimse çıkmaz.
Cok tesekkurler bu davranis ve destek bile insana biraz moral veriyor.

Fotoğraflara göre metal çatlağı gibi duruyor. Ele alıp incelemek lazım. Diyelim ki değil, böyle bir durumda bile önceden olmayan bir sorun oluşmuş durumda. Satıcının bunu ikiletmeden derhal karşılaması gerekir.
Geçmiş olsun diyorum arkadaşa ve bir soru sormak istiyorum daha iyi anlamak açısından. O çatlak gibi duran yere tırnağınızla geçiş yapabilir misiniz takılma yapıyor mu tırnağınız oraya?

Fotoğraflara göre metal çatlağı gibi duruyor. Ele alıp incelemek lazım. Diyelim ki değil, böyle bir durumda bile önceden olmayan bir sorun oluşmuş durumda. Satıcının bunu ikiletmeden derhal karşılaması gerekir.
Geçmiş olsun diyorum arkadaşa ve bir soru sormak istiyorum daha iyi anlamak açısından. O çatlak gibi duran yere tırnağınızla geçiş yapabilir misiniz takılma yapıyor mu tırnağınız oraya?
Evet tirnak takilma yapiyor oraya

Biraz konu dışı olacak kusura bakmaıyn. Bana referans olması açısından sormak istiyorum. Değirmeniniz ile ne kadar kahve öğüttünüz? Geçmiş olsun.

Cok tesekkurler bu davranis ve destek bile insana biraz moral veriyor.
Rica ederim, bugün size yarın başka birimize olacak. Ki ben her zaman kontrol ederim taş vs olayını, ama etmek zorunda da değil kimse sonuçta... Bir kez başka bir kavurucuda ben de yakaladım bir taş değirmene girmeden.
Bu burr denen meretle kimse taş öğütmüyor ki, belli ki kahve öğütürken olmuş bir olay yani. Sattığın kahvenin arkasında durup zararı karşılaman gerekir. Bir de ufak bir tavsiye, hareketsiz olan burru da kontrol edin.
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede mağduriyetiniz giderilir.

1 kg kahve için bana fazla yıpranmış geldi. Sanırım taş hasarı bahsettiğiniz çatlaktan daha fazla. @raistlin ?
Yalnız bahsi geçen değirmen, comandante değil Arman hocam. Molent g50 :( Molentin burr larının hrc değerlerine de bakmak lazım. Eğer düşükse, her sert çekirdekte böyle problem olması normal.

Buyuk korku ile inceledim icerdeki burr parcasini ancak bir sorun dikkatimi cekmedi

Rica ederim, bugün size yarın başka birimize olacak. Ki ben her zaman kontrol ederim taş vs olayını, ama etmek zorunda da değil kimse sonuçta... Bir kez başka bir kavurucuda ben de yakaladım bir taş değirmene girmeden.
Bu burr denen meretle kimse taş öğütmüyor ki, belli ki kahve öğütürken olmuş bir olay yani. Sattığın kahvenin arkasında durup zararı karşılaman gerekir. Bir de ufak bir tavsiye, hareketsiz olan burru da kontrol edin.
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede mağduriyetiniz giderilir.

Ben değirmeni Comandante sanmıştım ve o yüzden bana referans olması açısından sormuştum. Kırmızılar bence hasarlı noktalar.

Ekli dosyalar

• IMG_20201223_201511.jpg
    IMG_20201223_201511.jpg
    96.3 KB · Görüntüleme: 151
Ben değirmeni Comandante sanmıştım ve o yüzden bana referans olması açısından sormuştum. Kırmızılar bence hasarlı noktalar.
Gösterdığiniz yerler kesicinin kesme kenarları oralarda mikro çatlaklar veya çizikler gayet normal.Çatlak dışında bir hasar gözükmüyor.Bu comandante için de böyle molent ićin de böyle.
Ayrıca hrc demek her şey demek değildir.Alaşimin sertliği alaşimin iyi oldugu anlamına da gelmez.Ayrıca sert malzeme kırılgandır yumuşak malzeme kırılmaz aşınır.Orada titanyum veya yüksek karbon alaşimli bir kesici olsa o taşla tuzla buz olurdu.O zaman titanyum kaplama kesiciler kötü mü demek bu hayır.

Geri