• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

93-94 derece, sepet mhw Flowlight bottomless portafiltre ile birlikte gelen bir sepet. Ne yaparsam yapayım tat profiline yaklaşamadan paketi bitirdim

93-94 derece, sepet mhw Flowlight bottomless portafiltre ile birlikte gelen bir sepet. Ne yaparsam yapayım tat profiline yaklaşamadan paketi bitirdim
Ben 20gr/40ml, 26-28 sn, IMS 26E sepet, puckscreen, 90-92 derece, 5-7 saniye ön demlemeler ile çok iyi sonuçlar aldım. Yine aynı parametreler ile Pesado sepet ile de kötü sonuç aldım mesela, çok asidik oldu. Ama IMS'de kalın öğütüm gerektiği için çıktılar çok dengeliydi.

Büdüt: Nestle su.

Son düzenleme:
İndirim döneminde Null alınmaz diyip bombayı atıp kaçıyorum. 😂
Katılıyorum. Çok sevdiğim kavuruculardan biri ancak indirim döneminde ben de uzak durmayı tercih ediyorum. Seçkileri ve normal dönemdeki işleri harika. Nispeten yüksek fiyatlar, iletişim ve eleştiriye kapalı olduklarına dair yorumlara rağmen kalitesi için gene de tercih ettiğim bir kavurucu. Fakat indirim dönemlerinde aldığım kahvelerin normal dönemlerindekiyle alakası olmayabiliyor. Bir türlü verim alamıyorum.

Çoğunlukla naturel ve Etiyopya ağırlıklı kahve tüketirim, Worka'yı denemiştim, gayet başarılı bir kahve. Şans verin derim.
Yukarıdaki yorumum tam olarak Worka için geçerli. Normal dönemde aldıysanız indirimdeki aldığınız hayal kırıklığı olacak.

1-2 mesajda ne yaptıysam verim alamadım'ı okuyunca biraz rahatladım. bir çok farklı reçete deneyip yok bu aromalar çıkmıyor degass mi ayarlayamadım, öğütüm mü ben mi beceremiyorum diye çok sorguladım kendimi. indirimde yine şans verdim 15. günde yine aromasız 2 kahve denedim bekliyorum 1 ay da daha iyi olur diye. Şu 2 kahveden güzel reçete çıkarmış varsa destek please :)

Uraga - Carbonic Maceration - Natural - Ethiopia - 2025 ve Heleanna Georgalis - Orange Cherry - Natural - Ethiopia - 2025​

İndirim döneminde Null alınmaz diyip bombayı atıp kaçıyorum. 😂
ama cidden bombayı atıp kaçmak oldu bu :) o zaman benden de bir tüyo gelsin. bugüne kadar null ile ilgili net çalıştı ve pişman olmadı.

Uraga - Carbonic Maceration: Orman meyveli doğum günü pastası. Zengin, yoğun, güçlü, doyurucu. Funky.​

La Rosita - Catuai - Washed - Panama - 2025: Bitişite damakta ve akılda kalan mozaik pasta gibi bir his.​

eğer tadım notunca PASTA, EKLER vb. geçiyorsa yapıştırın gitsin. ben null'dan kahve seçerken "güçlü ve pasta" kelimelerini özellikle arıyorum. asidite kısmını çok çeşitlendirmişse ve buna vurgu yapmışsa kaçıyorum.

1-2 mesajda ne yaptıysam verim alamadım'ı okuyunca biraz rahatladım. bir çok farklı reçete deneyip yok bu aromalar çıkmıyor degass mi ayarlayamadım, öğütüm mü ben mi beceremiyorum diye çok sorguladım kendimi. indirimde yine şans verdim 15. günde yine aromasız 2 kahve denedim bekliyorum 1 ay da daha iyi olur diye. Şu 2 kahveden güzel reçete çıkarmış varsa destek please :)

Uraga - Carbonic Maceration - Natural - Ethiopia - 2025 ve Heleanna Georgalis - Orange Cherry - Natural - Ethiopia - 2025​

null Carbonic Maceration çekirdeklerinde lütfen reçete ile uğraşmayın V60'da önermiyorum. çok basit özellikle Immersion yöntemlere evrilin örneğin clever dripper varsa 1,5 dk bekle hafif karıştır 3.dk da dök bardağa. gerçekten Carbonic Maceration hiçbir çekirdeği üzmedi bugüne kadar beni. birde en az 10 gün bekleyin.

null Carbonic Maceration çekirdeklerinde lütfen reçete ile uğraşmayın V60'da önermiyorum. çok basit özellikle Immersion yöntemlere evrilin örneğin clever dripper varsa 1,5 dk bekle hafif karıştır 3.dk da dök bardağa. gerçekten Carbonic Maceration hiçbir çekirdeği üzmedi bugüne kadar beni. birde en az 10 gün bekleyin.
Clever yok ama pulsar ile kalın öğütüp yüksek ısıda deneyeceğim. Teşekkürler

Bu arada indirimler yeni hasatlar adına yapıldı ama biraz araştırınca mesela :

• Etiyopya: Ana hasat Ocak civarında sona erdi. Bu kahveler, işleme ve nakliye süreçlerinden sonra genellikle Nisan ve Temmuz ayları arasında küresel pazara ulaşır.
Önemli değildir. Yinede yazmak istedim

Bugün worka demledim kavrumun beşinci günü.
1:16 91 derece sıcaklık ve kinu m47 classic 2.9.2 noktasında öğütüp 2 döküş yaptım.
Demleme esnasında çilekli su gibi kokuyordu. Fincanda kokunun aksine çok daha floral başladı soğudukça da net şekilde çilek olmasa da kırmızı meyvelere evrildi.

Geri