• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

Bugün worka demledim kavrumun beşinci günü.
1:16 91 derece sıcaklık ve kinu m47 classic 2.9.2 noktasında öğütüp 2 döküş yaptım.
Demleme esnasında çilekli su gibi kokuyordu. Fincanda kokunun aksine çok daha floral başladı soğudukça da net şekilde çilek olmasa da kırmızı meyvelere evrildi.
Orange cherry ve uragadan performans alamadım hayal kırıklığıydı. Kokuda iyi olsalar da tatta çok silik, bitter ve aftertaste olarak sönük kahvelerdi. Herhangi bir tadım notunu hissetmedim bile. Bir de gayo almıştım nispeten güzel bir kahveydi.

Tabi ki olabilir fakat gerçekten "hakaret" içermediği sürece kahveniz güzel değil, kötü kavrulmuş, bahsettiğiniz notaları içermiyor, beklediğimi alamadım demek sorun değildir. Firma sahibi eleştiri kaldıramıyor ise bu onun sorunudur sizin değil. Ona müşteri bitmez, size de kavurucu. Selametle...
kesinlikle size katılıyorum. esnaflık dediğimiz şey tam da budur. ama niyeyse hem para verip kötü mal almayı üzerine de azar işitmeyi mutluluk kaynağı görenler oluyor. bahsi geçen kavurucudan bu tavır nedeniyle hiç bir alışverişim olmadı benim de. saygı ve sevgiyle

Ben de Null roastery'ye çok yakın çalışıyor olmama rağmen bir defa bile alışveriş yapmadım şimdiye kadar. Olumlu biraz yorum duysam deneyeceğim ama gerçekten çok ilginç bu kadar olumsuz fikir beyan edilmesi.

Ben de uzak duruyorum mecburen.

Şubat ayında worka ve uraga'nın hem filtre hem de espresso olanlarını almıştım. worka, o efsanevi worka olmasa da ben genel anlamda memnun kaldım. ama uraga için aynı şeyi söyleyemem, ne filtre ne espressoda verim alabildiğim bir kahve değildi.

Olumlu/olumsuz eleştirilerin mutlaka olması lazım, eleştirileri dikkate alan kavurucu ile almayan kavurucu arasındaki fark zamanla kendini farklı şekillerde gösteriyor zaten.

workanın yeni hasatı dahil edildiğinde uraga ile birlikte almıştım. Worka, kesinlikle eski senelerdeki haline yaklaşan fincan sunmadı. Uraga çok keyifliydi. Haricen endonezya çekirdeklerine de şans vermenizi tavsiye ederim.

Kenya Kii alanlar varsa bu kahveden nasıl sulu olmayan bi tad alabileceğimi söyleyebilir mi acaba? Uragada ben çok sorun yaşamadım ama kenya beklentimi çok karşılamadı. Çok güzel kokuyor ama tat olarak ben bir şeyi mi yanlış yapıyorum acaba?

Geri