…
…….
Guest
PRX 

Moderatörün son düzenlenenleri:
Tissot bir, diğeri nedir hocam? Seiko?Alınacak 2 saat var burada. Gönül rahatlığıyla, keyfiniz hangisini isterse alın kullanın. Şahsi kanaatim Tissot olurdu.
Citizen'in de güzel diver modelleri var otomatik, onları da incelemek iyi olur. Şahsen kullandığım model de NY0085-86E, ki @UTKUx54 belirtmişti.
Direkt denizde, havuda, yada benim gibi tüplü dalışta nostalji olsun diye elektronik dalış saatinin yanında kullanmalık tam bir tool-watch. Bir de bu Citizen'de uzatma kısmı var, klips içinde gizli şekilde.
Always fashion diye bir marka chrono24te satış yapıyordu, sonra adlarını değiştirdiler (watchbutik). Sanırım chrono24 kurallarını ihlal etmiş olmalılar direkt satış yaparak. (ben de Seyrantepedeki yerlerine gidip chrono 24'ten baktığım saati direkt almıştım)Chrono24 den alışveriş yapan var mı? Türkiyeden 4,6 puan almış bir satıcıdan alışveriş yapmayı düşünüyorum ancak verdiği fiyat saatin resmi distiribütörünün fiyatının bayağı altında.Böyle olunca orjinallik kafaya takılıyor.Ayrıca sistemin tam nasıl çalıştığını çözemedim,parayı direk satıcıya havale yapıyoruz diye anladım ve bu tedirgin ediyor haliyle.

Pahalı bir hobiye daha yenik düştük... Ayda 1 kere Kermit göreceğiz diye Kiremit'e döndük hocam...
Ben de Oris’ciyim.Pahalı bir hobiye daha yenik düştük... Ayda 1 kere Kermit göreceğiz diye Kiremit'e döndük hocam...
Müşteri ilgileri müthiş. 1-2 güne hemen cevap veriyorlar. İşçilikleri çok iyi. Farklı şeyler denemekten hiç çekinmeyen bir firma. Bir patek philippe değil tabiiBen de Oris’ciyim.
Bizim gibi düşünenlerin var olduğunu bilmek güzel
Başkası ne der diye değil de kendi beğendiği için saat alanların tercih ettiği markalardan biri. Ama Türkiye’de bilinirlik artıyor artık besbelli.
Bilinir marka da, bir Alex değil. Pardon bir Rolex değilOris nasıl bilinir marka değil ya, şaka yapıyorsunuz sanırım.
Oris news’e aboneliğim sanırım 10 yılı aşmıştır benim.
Bilinir değilden kastımız saat delisi biri değilse bildiği markalar tissot, seiko, rolex, hamilton gibi markalar oluyor ve bunları tercih ediyorlar çünkü çok daha popülerOris nasıl bilinir marka değil ya, şaka yapıyorsunuz sanırım.
Oris news’e aboneliğim sanırım 10 yılı aşmıştır benim.
Bu arada Rolex'i övdüğüm anlaşılmasın. Hiç sevmem kendilerini.Bilinir değilden kastımız saat delisi biri değilse bildiği markalar tissot, seiko, rolex, hamilton gibi markalar oluyor ve bunları tercih ediyorlar çünkü çok daha popülerParası varsa rolex alıyor yoksa tissot, seiko, hamilton'a yöneliyor bence.
Kesinlikle. para içinde boğulsam yine almam dediğim marka. Tabii ki kötü marka değil ama gider patek phillippe alırım IWC alırım 10 kat daha iyi. Rolex tamamiyle ben özelim, ben zenginim gösterişinden başka bir şey değil.Bu arada Rolex'i övdüğüm anlaşılmasın. Hiç sevmem kendilerini.
Date dışında komplikasyonu olmayan bir Rolex fiyatına aynı ayarda bir Tissot'tan 25 tane alınıyor olmasını hiç bir mantık açıklamıyor. Saat severleri çok bezdirdi Rolex. Bitcoin'in saatteki yansıması oldu. Bir de yasadışı işlerde kullanılmaya başlandığı söyleniyor artık. Bence saat markası olmaktan çıkardılar kendilerini.
Adeta Arap markası oldu Rolex. Sürekli Arap'ların kolunda görüyorum. Dubai'ye gittiğimde de dikkatimi çekmişti.Kesinlikle. para içinde boğulsam yine almam dediğim marka. Tabii ki kötü marka değil ama gider patek phillippe alırım IWC alırım 10 kat daha iyi. Rolex tamamiyle ben özelim, ben zenginim gösterişinden başka bir şey değil.