• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nitelikli "Saat"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunlarda benim yavrular,
Kurmalı Slava
Diver Seiko
Recraft Ufo Seiko
Time Rezerv Orient
Çakma Tag Heuer, citizen pilli mekanizma koymuşlar içine, çeliğide şaşırtıcı derecede sağlam çıktı. Nerden baksan 9yıllık saat.
Ekli dosyayı görüntüle 25973
Abi selamlar.Slava saatiniz nasıl? Rus saatleri hakkında hep karışık şeyler görüyorum.Beğenen ya çok beğeniyor ya da işçiliği çok kötü diyor.Siz ne dersiniz?

Abi selamlar.Slava saatiniz nasıl? Rus saatleri hakkında hep karışık şeyler görüyorum.Beğenen ya çok beğeniyor ya da işçiliği çok kötü diyor.Siz ne dersiniz?
Selamlar dostum. Slavayı çok fazla takmıyorum, bulgaristanda bi antikacıda bulmuştuk. En az 20yıllık saattir ve kurduğumda tıkır tıkır çalışıyor halen.

Rus vostok dalgıç kullanmıştım bir ara ama kasa çapı çok küçük olduğu için bir yerden sonra görsel olarak tatmin etmemeye başlıyor. Sanırım moda dediğimiz algı bu, insanlar artık kollarına duvar saati gibi iri saat taktıkları için bir zamanların kibar ve minimal saatleri şimdi göze basit gelmeye başlıyor.

Ruslar arasında yıllardır hoşuma giden gagarin watch var. Yuri gagarinin sözüm ona uzaya çıkarken taktığı saat.
1681751062472.png1681751450963.png
Hazır astronot işi saatlere girmişken konuyuda oraya çekeyim:)
Bu Sturmanskie Gagarin gibi hikayesi olan ancak çok fazla tutulmayan birde Bulova'nın Accutron dostumuz var.
Söylentiye göre apollo 13 için düzenlenen yarışmaya Omega'nın karşısında katılır ama seçilmez. Öylece undergraund bi moonwatch olarak kalır ama mekanik-kurmalı saatlere nazaran elektikli bir mekanizması var diye hatırlıyorum.
1681751323517.png
Çok güzel değil mi <3

Selamlar dostum. Slavayı çok fazla takmıyorum, bulgaristanda bi antikacıda bulmuştuk. En az 20yıllık saattir ve kurduğumda tıkır tıkır çalışıyor halen.

Rus vostok dalgıç kullanmıştım bir ara ama kasa çapı çok küçük olduğu için bir yerden sonra görsel olarak tatmin etmemeye başlıyor. Sanırım moda dediğimiz algı bu, insanlar artık kollarına duvar saati gibi iri saat taktıkları için bir zamanların kibar ve minimal saatleri şimdi göze basit gelmeye başlıyor.

Ruslar arasında yıllardır hoşuma giden gagarin watch var. Yuri gagarinin sözüm ona uzaya çıkarken taktığı saat.
Ekli dosyayı görüntüle 26046Ekli dosyayı görüntüle 26048
Bu Sturmanskie Gagarin gibi hikayesi olan ancak çok fazla tutulmayan birde Bulova'nın Accutron dostumuz var.
Söylentiye göre apollo 13 için düzenlenen yarışmaya Omega'nın karşısında katılır ama seçilmez. Öylece undergraund bi moonwatch olarak kalır ama mekanik-kurmalı saatlere nazaran elektikli bir mekanizması var diye hatırlıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 26047
Çok güzel değil mi <3

Çok güzel ama bu güzellik nedir😍

Ekli dosyalar

• IMG_9473.jpeg
    IMG_9473.jpeg
    106.3 KB · Görüntüleme: 152

Ekli dosyayı görüntüle 26046Ekli dosyayı görüntüle 26048
Ekli dosyayı görüntüle 26047
Çok güzel değil mi <3
Abi değil.:D Abi Accutron'u ilk gördüğüm zamanı hatırladım da şimdi , iyi ki demiştim seçilmemiş. Bana çok karışık geliyor.

Rus saatleri benim inanılmaz ilgimi çekiyordu bi ara.85 dolara otomatik ve tarihi olaa saat satın alabilmek hoş olur diye düşünüyordum.Sonra devamı gelmedi tabi.Şimdi sizde görünce aklıma geldi.Bileğimde çok küçük olduğu için daha kullanışlı olurdu benim için.

para tuzağıdır, gerçi siz biliyorsunuzdur büyük ihtimalle de ben yine de yazayım dedim
İkonik omega speedmasterdan bahsetmiyorsunuz değil mi?
Omega x swatch işbirliği olan moonwatchla karıştırmış olabilir misiniz?

Konuyu görünce hortlatayım dedim ))

WhatsApp-Image-2023-05-03-at-19.01.45.jpeg

instagramdan "blacksmith.leathercraft" dan alışveriş yapıp beğenmiştim.

İki aydır Tissot Seastar otomatiklere gözüm kayıyor. Ama güzel fiyatı da var.
Benzer modeller de çok aslında, pepsi bezel ya da benzer tasarımlar.
Şimdi üstatlara bir iki sorum olacak;
- invicta ve swiss military by chrono saatleri hakkında ne derler? Büyük kasa seven birisiyim, invictada 45-47 mm de güzel kasalar mevcut.
- tissot, swiss military, seiko 5 ve invicta parasal sıralaması. Bas parası al tissotu mu dersiniz, yoksa o kadara gerek yok diğerlerinden al birini mi?
IMG_1945.pngIMG_1946.pngIMG_1947.pngIMG_1948.pngIMG_1950.png954E24BC-12F2-4DB2-A712-595E89A58A51.jpeg

- invicta ve swiss military by chrono saatleri hakkında ne derler? Büyük kasa seven birisiyim, invictada 45-47 mm de güzel kasalar mevcut.
- tissot, swiss military, seiko 5 ve invicta parasal sıralaması. Bas parası al tissotu mu dersiniz, yoksa o kadara gerek yok diğerlerinden al birini mi?
Ekli dosyayı görüntüle 27366Ekli dosyayı görüntüle 27367Ekli dosyayı görüntüle 27368Ekli dosyayı görüntüle 27369Ekli dosyayı görüntüle 27370Ekli dosyayı görüntüle 27371
Ben bir ilave yapayım Citizen NY0085-86EE.
Amazonda 8k

Ekli dosyayı görüntüle 27369Ekli dosyayı görüntüle 27371

Alınacak 2 saat var burada. Gönül rahatlığıyla, keyfiniz hangisini isterse alın kullanın. Şahsi kanaatim Tissot olurdu.
Citizen'in de güzel diver modelleri var otomatik, onları da incelemek iyi olur. Şahsen kullandığım model de NY0085-86E, ki @UTKUx54 belirtmişti.
Direkt denizde, havuda, yada benim gibi tüplü dalışta nostalji olsun diye elektronik dalış saatinin yanında kullanmalık tam bir tool-watch. Bir de bu Citizen'de uzatma kısmı var, klips içinde gizli şekilde.

Ekli dosyayı görüntüle 27366Ekli dosyayı görüntüle 27367Ekli dosyayı görüntüle 27368Ekli dosyayı görüntüle 27369Ekli dosyayı görüntüle 27370Ekli dosyayı görüntüle 27371
Bence in house mekanizma ve yüksek malzeme kalitesiyle Orient Kamasu’yu da es geçmeyin. Çok güzel bir saat.

Çok güzel seçenekler çıkıyor, Orient'i atlamışım ama vakti zamanında Mako olsun, Bambino olsun, çok modelini kullandım, elimden geçti. Dayanıklı saatler bir defa Orient'ler.
Şimdi mesela Mako-3 serisi çıktı, kirli beyaz, soluk turuncu bezelli bir modeli var ki bayıldım.
Kesinlikle düşünülmeli Orient de. Bu vesileyle Erk üstadı da analım. Beni de 2010 yılında otomatik saate başlatan abimizdir kendisi.

Geri