• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nitelikli Kahve Erişim Noktaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Kirikkale de duft vardi troika kahvelerin kullanıyordu en son 2022 de gitmişim sonra ne oldu bilmiyorum. O zaman güzel bir v60 içmiştim.

Bursa Kronotrop ve Greenwichler çıkarıldı. 3 şehir eksildi.

Bu kapanmaları nasıl takip edeceğiz onu bilmiyorum. Sizler iletirseniz silebilirim ancak.

Son düzenleme:
Gözden kaçtı sanırım.
Merhaba. Burada, Urla'da da var ama "nitelikli" kısmında değiller sanırım artık pek. Siteleri de yıllardır kapalı, dolayısıyla kontrol de edemiyorum. Instagram adreslerinde de yıllardır paylaşım yapmamışlar, oradan da kontrol edemiyorum. Eğer sizin birkaç çekirdeği örnekleme şansınız varsa ekleyeyim.

Muğla Datça'da SOSO Coffee House var. Coffee Department ve Petra'nın kahvelerini bulmak mümkün. V60 ve Etkin ile demlemeler yapıyorlar. Sayelerinde tatilde nitelikli kahve sıkıntısı çekmedim.

Ankara'da Main ve Kumo var yeni açılanlardan. Sahipleri arkadaş. Main'in ortaklarından Atıf Bey zaten ödüllü bir barista. Main hem kendi kahvesini kavuruyor (Ki oldukça başarılılar ancak şimdilik satış yok.) hem de Parsa ve Null gibi kavuruculardan alıyor. Kumo'da ise Ineffable'dan Fritz'e çeşitli seçenekler bulunuyor, yerli kavurucuların isimlerini gittiğim gün göremedim, bilenler ekleyebilir. Şahsen Main'in espressosunu kesinlikle tercih ederim ancak Kumo'nun da yiyecek-içecek çeşitliliği ve mekanını göz önünde bulundurmamak haksızlık olur.

Main Coffee'ye ben de uğradım. Hermod ve Parsa vardı. Ayrıca bu ara Leuchtfeuer coffe Geishalar vardı Buene Vista içtim. Espresso'larını henüz denemedim. Ama Espresso ya özen gösteriyorlar. Mutlaka deneyeceğim.

Bunun yurtdışı versiyonunu da ister misiniz? European Coffee Trip gibi sitelerde var ama Google Maps kullanmadığı için çok kullanışlı bulmuyorum.

Muğla Fethiye C.R.E.A.M var Roastery ve cafeleri var, yine Fethiye'de Yezi Fethiye Spada ve Kernel kahvelerini sunuyor. Datça Coffee Grinder eskiden daha çok Probador kahveleri vardı şuan farklı yurtiçi ve yurtdışı kavurucuların kahveleri oluyor.

Kırklareli Salt Roasting Co. festivalde tanıştım küçük bir roastery. Colombia Milan ve La Sirena kahveleri çok iyiydi.

İstanbul Avrupa yakası Bakırköy'de Cho Coffee Roastery bence güzel işler yapıyor. Seçkileri geniş beğeniyorum.

Ard arda mesajlar oldu her baktığımda eksik gördüm kusura bakmayın 🙂

Yine İstanbul Avrupa Posa Kahve Roastery,
Ankara Daphne Coffee Roastery, İstanbul Anadolu Good Coffee Roastery, Calibre Coffee cafe olarak eklenebilir.

Geri