Bir ay önce haritada kronotrop yazısı etrafında dönüp durdum bir ay önce iş için gitmiştimKronotrop Bursa kalıcı olarak kapatıldı maalesef.
Bir ay önce haritada kronotrop yazısı etrafında dönüp durdum bir ay önce iş için gitmiştimKronotrop Bursa kalıcı olarak kapatıldı maalesef.
Gözden kaçtı sanırım.Nevşehir Göreme'de Celsius Coffee şubesi var.
Merhaba. Burada, Urla'da da var ama "nitelikli" kısmında değiller sanırım artık pek. Siteleri de yıllardır kapalı, dolayısıyla kontrol de edemiyorum. Instagram adreslerinde de yıllardır paylaşım yapmamışlar, oradan da kontrol edemiyorum. Eğer sizin birkaç çekirdeği örnekleme şansınız varsa ekleyeyim.Gözden kaçtı sanırım.
Selamlar. Ekledim.Story Coffee & Roasters
Ekledim. Diğer kavurucular da örnek alır ve ürün sağladıkları kafeleri yazarlarsa listeyi genişletebiliriz. Teşekkürler.Kayseri'de Dorato Coffee var. Bizden kahveler de mevcut.
Benim kendime yaptığım versiyonu var.Bunun yurtdışı versiyonunu da ister misiniz? European Coffee Trip gibi sitelerde var ama Google Maps kullanmadığı için çok kullanışlı bulmuyorum.
European coffee trip'in uygulamasini telefona indirdiginizde, Google maps üzerinden cafelerin lokasyonunu gösteriyor, yol tarifi yapabiliyor. Oldukça kullanışlı bir uygulama.Bunun yurtdışı versiyonunu da ister misiniz? European Coffee Trip gibi sitelerde var ama Google Maps kullanmadığı için çok kullanışlı bulmuyorum.
Hevesim kursağımda kaldı.European coffee trip'in uygulamasini telefona indirdiginizde, Google maps üzerinden cafelerin lokasyonunu gösteriyor, yol tarifi yapabiliyor. Oldukça kullanışlı bir uygulama.
Bence hevesinizi kaybetmeyinHevesim kursağımda kaldı.![]()