• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün telefonu kapattıktan sonra aklıma geldi ancak yoğunluk vardır diye tekrar aramak istemedim. Gönderilen kahvenin üzerindeki kavrulma tarihinde hata var mı diye öğrenmek istedim.
24/04 kavrum tarihidir 🔥

Espresso için öneri var mı?

Espresso deneyimleyen var mı?

Espresso deneyimleyen var mı?
Kolombiya-Antioquia denedim ben ama çekirdekten verim almak için biraz daha beklemem gerek diye düşünüyorum.

Filtre Adadoyu ve Filtre El Paraiso yu espresso olarak denedim ayrıca. Her ikisi de filtrede olduğundan çok daha keyifli, tatlı, tadım notalarına ulaşabildiğim shotlar oldu. Özellikle adadoda ham kavun tadı çok baskındı👌🏻

Ayın sonuna gelmişken Brezilya Barbosa ve Etiyopya Hambella ile katıldık alıma... Hadi hayırlısı 😊

Bugün alım yapanların kaderi galiba bu ikisini almak ☺️ aynılarından +1 ile son düzlükte bende katılmış bulundum. Bekleyelim bakalım @CelsiusCoffeeRoastery dan gelecek güzellikleri.
Aslında diğer yeni gelen Brezilya'yı da merak ediyordum. Ama kahve stoğumu çok şişirmemek adına bu ikilide karar kıldım 😊

Ayın sonuna gelmişken Brezilya Barbosa ve Etiyopya Hambella ile katıldık alıma... Hadi hayırlısı 😊
Ben de Anders aldım. 21 Nisan kavrumlu. 1 hafta geçmesine rağmen krema şov. Ne kadar degassing yapmıştınız? Genel olarak yorumlarınız nedir çekirdekle ilgili.

Anders için nerdeyse 2 hafta bekledim sütlü ürünlerde çok başarılı

Ay sonuna gelmeden tekrar alım yaptım. Bu toplu alım güzel oldu gerçekten

Nisanın bitmesine az kala ben de bugün dükkandan burundi ve kongo alarak katıldım barbosayı da çok denemek istemiştim ama şansıma kavrulmamış daha

Ekli dosyalar

• 9E4208FE-7396-421A-AD01-279C50E6FC8D.png
    9E4208FE-7396-421A-AD01-279C50E6FC8D.png
    288.2 KB · Görüntüleme: 49
Geri