• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Nisan 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu ay kim seçilsin?

• Sezy

Oy: 28 13.2%
  • Rumo

Oy: 74 34.9%
  • Hound

Oy: 5 2.4%
  • Lot

Oy: 11 5.2%
  • Pangea

Oy: 9 4.2%
  • Cho

Oy: 13 6.1%
  • Vitus

Oy: 9 4.2%
  • Kernel

Oy: 33 15.6%
  • Montag

Oy: 20 9.4%
  • A4

Oy: 10 4.7%

• Kullanılan toplam oy
    212
  • Anket kapatılmış .
Montag hariç seçkiler çok zayıf maalesef ki Montag da zaten düzenli olarak "indirim" yapan bir firma. Sepete çikolatalardan da atarız bahanesiyle Rumo diyorum.

Güzel çikolatalar var, o yüzden Rumo.

Kavurucularda da aynı çekirdekleri farklı isimlerle ve haddizatında benzer AI görselleri ile görmekten midem bulandı. Hikayeler ayrı dünya zaten.

"45 yılı aşkın bir süredir çiftliğinde kahve sahibi olmaya ve yetiştirmeye kendini adamıştır. Eşi ve biricik yoldaşı Santa Maria İntel, ailesi ve yakın arkadaşları tarafından sevgiyle Santa Boñita olarak çağrılır. Abdullah Olman, onuruna çiftliğine onun adını vermeye karar verdi."

Rumo'ya attık oyumuzu. Daha önce denememiştim daha önce seçilmemişler oy vermek için mantıklı sebepler.

Ben sadece daha önce seçilmemiş birilerinin seçilmesinden yanayım. Hem yeni firmaları ve kahvelerini de tanımış keşfetmiş oluruz. Daha önce ve hatta birkaç defa seçilmiş birisi benim için hiçbir şey ifade etmiyor.

Rumo

A4 varken başka bakmaya gerek var mı 😃

Ben hala bir önceki alıma katılamadığım ve paketlemelerini de çok beğendiğim için Lot diyorum. Bilmiyorum sizleri etkiliyor mu ama beni etkiliyor zaman zaman kahvenin tüketiciye sunumu.

2024 yılında aranıza katıldım fakat forumda çok aktif değildim. Daha çok sessiz sedasız okuyup öğrenen taraftaydım diyebilirim.

Son zamanlarda kendimi biraz daha geliştirdiğimi hissediyorum ve artık daha aktif olmak istedim, ilk toplu alım etkinliğimde oyumu çikolatalarından dolayı Rumo Coffee’den yana kullanıyorum.

Geri