• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Nisan 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu ay kim seçilsin?

• Sezy

Oy: 28 13.2%
  • Rumo

Oy: 74 34.9%
  • Hound

Oy: 5 2.4%
  • Lot

Oy: 11 5.2%
  • Pangea

Oy: 9 4.2%
  • Cho

Oy: 13 6.1%
  • Vitus

Oy: 9 4.2%
  • Kernel

Oy: 33 15.6%
  • Montag

Oy: 20 9.4%
  • A4

Oy: 10 4.7%

• Kullanılan toplam oy
    212
  • Anket kapatılmış .
Verdik reyimizi bakalım. :coffee:

İnatla seçilene kadar, Rumo ve Cho'dan devam edeceğim. Artık lütfen seçilin 😄 😄 +1 Rumo
+1 RUMO

son 3 seçimdir ben de oyumu rumo ve cho yönünde kullanıyorum. kahve çeşitliliğine dem vuran arkadaşlarla hemfikirim. seçkinin zenginliği bir değerlendirme kriteri olmaktan çıkıyor gibi.

öncelikle daha az gramajlarda paketler/deneme kutuları sunan ve böylece seçkiyi deneyimlememize imkan veren firmaları önceliyorum. kendilerine tekraren teşekkür ederim. benim gibi 1-2 kişilik demleme yapanlar için büyük bir mevzu. buna dair diğer firmalara sitemimiz devam ediyor.

sonra da daha önce seçilip seçilmeme durumuna göre oyumu kullanıyorum. ismini duyuran, kendini kanıtlamış olan, çoğumuzun memnun kaldığı firmalarla bireysel alışverişlerimiz devam ederken, onları tekrar seçmek yerine, bu iki kriter sebebiyle toplu etkinlik listesinde rumo ve cho gibi firmaları tercih edeceğim.

Son düzenleme:
Sanırım Rumo ve Kernel arasında dönüyor oylama, iki kavurucuda iyi deneyim sunacaktır bence ancak daha uzun zamandır bildiğim ve hâla deneyimlememiş olmam sebebiyle kernel demek istedim.

Rumo 1200 TL lik kargo limiti umarım indirimsiz fiyat üzerinden hesaplar. Hound kahve ileride alım yapılır, Ally Coffee den aldıkları kahveyi merak ettim. Ama künyelerini daha detaylı bilgi verecek şekilde düzenlemeliler.

Bu gece başlıyor mu indirimler? 🥳

Geri