• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beytbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alıma altı farklı çekirdek ile katıldım. Hepsinin kavrumları tutarlı. Kavrum tarihleri ise 1 Nisan ve 30 Mart olarak değişmekte. Northwest espresso blend f/p bir çekirdek her daim tercih edilebilir bana göre. Bitterlikten ve sıradan espresso kavrumlarından uzak, gövdesi yerinde ve hoşuma giden mayhoş çıktılar elde ettim, asiditesi de kararındaydı. Sütlü içecekler için de mutlu eder. Elinize sağlık.

Filtreler için ise olumsuzum. Daha önce de Preon'dan siparişim olmuştu ve sonuç değişmedi; Buzdağı su ile alabildiğine averaj sonuçlar elde ettim yine, neden bu kadar verimsiz bir ikili oluşturuyorlar anlamış değilim, can sıkıcı. Bir de elimin altında Özkaynak su vardı, onunla da denedim o da tatsız bir deneyimdi. Hadi onu geçiyorum, zaten kahve için kullandığım bir su markası değil. Pure Life ile de deneyeceğim tüm seçkiyi isteksiz olsam da. Beş farklı ekipmanla, beş farklı çekirdeği, farklı reçetelerle deneyip ortalamanın üstünde sonuç alamayınca keyfi kaçıyor işin biraz. Köyceğiz Damla sudan bahsedilmişti, bulamadım. Daha fazla emek harcamak da istemiyorum bir fincan için. Tekrar elinize sağlık.
Hocam ben hayat su kullandım, damo ve costarika da sonuç çok iyiydi hayat su ile bir deneyin lütfen. İnce öğüttüm ve TH-3 kullandım sitede verilen reçete ile birlikte.

Önceki alımlarda Grizzly’den aldığım 3 paket kahvenin sonlarına doğru gelirken yeni siparişimi 695KU4756K kodu ile oluşturdum. Costa rica fernando‘yu çok merak ederek ve yanına da indonesia blue flores‘yi ekleyerek alıma katıldım. Costa rica’dan beklentim yüksek, umarım güzel sonuçlar çıkarabilirim. 26 nisanda kargo çıkacak sanırım ve kavurma tarihinden sonra ne kadar degassing beklemem gerekir? @Beytbaba
Ayrıca toplu alımlar için emeği geçenlere teşekkürler :) 🙏

üstad ümidi keselim mi? :(
Siparişler çıktıktan sonra ben bir dönüp raflara bakacam bakalım ne kalmış :) Sonra size özelden dönüş yapacağım. Üç kişi var toplamda bekleyen. Biri de sevgili suat :LOL:

BİLGİLENDİRME
Merhabalar sevgili Kahve Kulübü ailesi;

- Damo son 4 paket almak isteyenler bir daha yok artık :)

- Kargolar Salı - Çarşamba günü çıkacak arkadaşlar. Salı ve çarşamba akşamları siteden bakabilirsiniz kargo takibine.

- Çarşamba günü çıkacak son kargo 26.02.2022 16:00 tarihine kadar olacak. Sonrasındaki siparişler Bayram sonrasına kalacak.

- Nensebo yeni çuval elime ulaştı ama çarşambadan önce kavuramam stok açamam ama indirimi 8 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

İlginize çok teşekkür ederim.

Damo diğer arkadaşların övdüğü kadar varmış gerçekten. Bu sene Gordion hariç tüm toplu alımlara katılmış ve toplu alımlardaki kavurucuların hemen hemen tüm iyi kahvelerini denemiş birisi olarak Kafein Kültür'ün Sao Pedro'suyla birlikte başa oynar bence. Bunlardan sonra da Costa rica Thermic'i çok beğendim, bu yılın en iyi kahveleri arasına bunu da sokabilirim rahatlıkla. Sonuç olarak bu toplu alımdan oldukça memnum kaldım. İlk defa bir kavurucudan top class iki kahve içtiğim için bir toplu alımda ilk defa ikinci alımımı mı da yaptım. Elinize sağlık @Beytbaba 👏

Hangi ara bitti Damo. Preonda bu ay biriken puanlarımla alacaktım seni 🥲

Pozo azul keskin tarzı olan bir kahveydi ama bu kahve çok daha zarif bence. Demlerken fermante kokusu açığa çıkıp sanki pozo azul yada Ninety Plus ın Derar elası gibi olacakmış izlenimine kapılmıştım ama içerken floral tatlar ve pekmez (kuru üzüm) benim için çok yerinde ve keyifliydi. Muhakkak denenmeli demiyorum fiyat ortada ama güzel kahve ben çok memnun kaldım.

Geri